Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co sie dzieje !nie rozumiem

Czemu tka jest? wejdzcie prosze!

Polecane posty

Rozstlam sie z facetem ktorego kocham nad zycie, zdradzil mnie i ozenil sie z inna laska po 2 spotkaniach... byl ciagle ze mna, nic o niczym nie wiedizlam i tak 4 lat azwizku byly normalne a przez 2 lata mnie oklamywal i byl zonaty... jak tylko sie dowiedzilam to zrobilam mu diozka awanture i ciezko mi sie z teog pzbierac... ale teraz do rzeczy... nie wiem co sie dzieje ale nagle ni stad ni z owad wszycy moi ex faceci z ktrych kazdy sostawil mnie dla jakiejs Moniki (za kazdym razem przewilalo sie to samo imie), pozenili sie z nimi , rozwiedli sie kazdy po 3 lub 4 latach w zaleznosci od zwiazku... a teraz jak dalam na proflu na facbooku ze jestem wolan azaczlei do mnie pisac,dzwonic napastowac mnie jak to chce wrocic, jak jestesm jedyna i ze glupi byli ze mnie nie doceniali... ja niec z teog nie rozumiem... jedyne czego chce to zeby mnie wszycy zostawili w spokoju bo strasnzie cierpie a tu wszycy mnie napastuja... ja kocham i bede kochal tylko jednego czlowieka... to byl ten jedyny i wiecej nikogo nie bedzie... czmeu zawsze powtarza sie ta sama historia... nie romumem.... czemu wszycy mnie teraz napastuja??? co z tym zorbic?

upppp

Gość nie pij tyle
nie pij tyle, to po pierwsze. A po drugie, to co tu rozumiec. Tak sie czesto zdarza, ze byli, po rozpadzie ich wlasnego zwiazku, poszukuja czyjejs bliskosci, a najlatwiej jest od razu zwrocic sie w strone osoby, z ktora sie ta bliskosc kiedys juz mialo, bo wystarczy odswierzyc, zamiast budowac cos z kims innym od poczatku. A to, ze w twoim przypadku jest to kilka osob, to zwyczajny zbieg okolicznosci. A co ty masz z tym zrobic? A coz mialabys. Nic. Zyj tak samo jak zylas. Facebook, to nie jest centrum wszechswiata, i sygnaly od osob dobijajacych sie do ciebie przez niego, mozna ignorowac. Po prostu.

nie no tu nie chodzi ofacebooka, tma tylko zmineilam status na wolny a oni niw eim sakd wykobinowali moje maile i nmer telefonu i ciage sie dobijaja, na kmowrke, na stacjonarny, na maile, nie daja mi spokoju... ilez mozna:/ nie rozumieja slowa nie

Gość fdgdfgdf
upppppp

Gość heheh
to odbieraj wszystkie telefony i zacznij opowiadać jaka jesteś nieszczęsliwa, w 3 miesiacu ciaży i sama i że w ogóle gotówki potrzebujesz :-)))

Gość ddaduśkad
Mojemu facetowi też się podobają same Moniki... nie wiem co te imie w sobie ma, że mnie drażni! Piczki moniczki blee ... Szukaj facetów wśród tych spokojnych, nie-babiarzy.

Gość kotkaa19
heheh - dobre rozwiązanie :) na pewno poskutkuje :)

Gość fiutek456
Masz zle zaprogramowana podswiadomosc, ktora przyciaga facetow na przygody lozkowe. A takich ktorch bys potrzebowala, nie odbieraja sygnalu telepatycznego. Musisz zmienic mysli i przekonania. Podaj swoj e-mail to Ci powiem co masz zrobic i powiem Ci jak sie odkochac. Szczegolnie kobiety trzymaja sie konkretnego imiona a nie szukaja faceta ktory by pasowal.

Gość hej fiutek
a nie moglbys tutaj napisac sposobu na zmienienie toku myslenia i odkochania sie?????????????????plissssssss ja tez mam takiego jednego co sie odzywa i wszystko powraca a nie chce tego:(