Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA LEKARZ BANDYTA

ADAM SIDOROWICZ 795135795 ZLECIŁ BANDYCKI NAPAD NA PAŃSTWA POPIEL ORAZ USIŁOWAŁ

Polecane posty

Gość UWAGA LEKARZ BANDYTA

ADAM SIDOROWICZ 795135795 ZLECIŁ BANDYCKI NAPAD NA PAŃSTWA POPIEL ORAZ USIŁOWAŁ DOKONAĆ ZABÓJSTWA NA OIOMIE

Gość art123
pisz konkrety o co chodzi

Gość wiesz co grozi za pomówienie?
zastanów się, co piszesz

Gość art123
cycki Ci źle zrobił czy nosek?

Gość paschalina
wpisz sobie w googlach imię i nazwisko to się dowiesz. generalnie to wariatka, która od lat wypisuje w sieci bzdury zatruwając życie doktorowi S. :O

Gość pewnie nic nie grozi
bo ktoś musiałby donieść na autora tematu temu całemu adamioi 795 a adam 795 o ile taki istnieje musiałby zgłosić sprawę o pomówienie. bo to jest przecież z oskarżenia prywatnego

Gość Wykop.pl
Będę koszmarem twojego lajfu - Wykop.pl Adam Sidorowicz nie jest mordercą, łapówkarzem, nekrofilem i nie poszukuje chłopców do sponsorowania. Adam Sidorowicz jest lekarzem i ofiarą cyberstalkingu ...

Gość paschalina
no właśnie w tym sęk, że adam istnieje... http://wyborcza.pl/1,75480,7867652,Bede_koszmarem_twojego_lajfu.html tu jest opisana cała historia... :O

autorko topiku, biedna kobieto ...ja tez bylam zakochana, tez czasami niesczesliwie, ale powiedz mi...naprawde czerpiesz przyjemnosc z czyjejs krzywdy? :( oglądałaś kiedys taki film jak "fatalne zauroczenie" ??? jesli nie, obejrzyj mi mocno się zastanów...to nie miłość, to obsesja !!!

czytam ten artykuł z wyborczej i ja pier........... jedtem przerazona :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! autorko> leczenie albo więzienie

Gość pona929939
okazuje się, że ten lekarzyna też wcale nie jest taki niewinny. Poczytajcie artykuły o Annie Popiel. Jest teraz w areszcie, ale już cała rzesza jej adwokatów prawdopodobnie będzie miała postawione zarzuty. Niestety ani aresztowanie ani jej przetrzymywanie w areszcie nie było i nie jest zgodne z prawem.