Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamotassuplany

.........SZCZĘŚLIWI - łączmy się. ;) ............

Polecane posty

Gość Zamotassuplany

JESTEM SZCZĘŚLIWA. Niczego mi nie brakuje, nic bym nie zmieiła. Mam wspaniałęgo mężczyznę, dobrą pracę, zgodną ze studiami, które kończyłam. Nie brakuje mi miłości, pieniędzy. Mam świetne stodunki z rodziną i rodziną partnera, poznałam dwa dni temu Jego mamę, która okazała się cudowną kobietą. CZY KTOŚ Z OBECNYCH JEST RÓWNIEŻ SZCZEŚLIWY? Nie no, zmieniłabym jedną rzecz - chciałabym być już zaręczona i mieszkać ze swoim mężczyzną.:) http://www.youtube.com/watch?v=D9wR7QEIYFk

Szczęście, to pojęcie względne i każdy rozumie je inaczej. Nie ma definicji szczęścia. Możesz być zadowolona z wielu rzeczy jakie masz, ale czy tak naprawdę jesteś w stanie zrozumieć, co kryje się pod pojęciem szczęścia ? Wielu, ma to, co Ty lecz nie sądzę by wszyscy byli z tego powodu szczęśliwi. :D

Gość jaskrawaaaaaa
Paweł ❤️ ty moje :) -> tego pana mi brakuje ;P jednak narazie jesteśmy w fazie spotykania się co jakiś czas i pierwszych buziaków ale może kiedyś... ; - )

ja tez jestem szcesliwa :) mieszkam w japonii w kraju ktory kocham mam wspanialego meza uklada nam sie bardzo dobrze a teraz spodziewam sie dzidziusia - 8 tydz. problemy zawsze jakies sa ale trzeba doceniac tez i cieszyc sie z tego co dobrego sie ma :)

Gość jaskrawaaaaaa
jahaira- opisz coś więcej o swoim pobycie w Japonii, jestem ciekawa:D

Gość co to jest szczęście?
jak sie czyta takie rzeczy to mozna uwierzyć w szczęście, a co? pod szczęśliwą gwazda urodzona? niektórym wszystko sie udaje a inni ciągle maja pod górkę, może los okarze sie łaskawy i podzieli jakos po równo no..np facet zacznie cie zdradzac albo dziecko chore urodzisz, jak myslisz? czy los jest sprawiedliwy?

Ja również zapisuję się do klubu szczęśliwych :-) Mam świetne stosunki z rodziną swoją i narzeczonego, kończę właśnie 2 kierunki studiów które są moją pasją, na brak pieniądzy nigdy nie narzekałam. Mam wspaniałych znajomych i przyjaciół, na których mogę liczyć. Mój narzeczony ma wspaniałą pracę, w której się realizuje oraz cały czas się dokształaca. Mieszkam z nim i planujemy ślub :-) Dużo mogłabym jeszcze o sobie napisać :-)

Gość Zamotassuplany
Nie, los nie jest sprawiedliwy. Fakt - mi zawsze wszystko przychodziło bez większego wysiłku, ale jednocześnie potrafię cieszyć się drobnostkami i dostrzegać rzeczy czasem niedostrzegalne dla innych. Co do względności pojęcia - szczeście - odnosi się do tego poniekąd mój link: http://www.youtube.com/watch?v=D9wR7QEIYFk .

Gość Zamotassuplany
Ps. swoje w zyciu tez wycierpialam. Rodzina alkoholowa, Matka daleko, zdrady partnera, wreszcie odwolany slub na krotko przed. Bicie, ponizanie. Ale teraz.. wreszcie.. jestem szczesliwa - oczywiscie z innym mezczyzna.

Gość co to jest szczęście?
hmm, w takim razie umiesz docenić to co dobrego ci teraz daje los, tak wlasnie mysle, że każdy powinien otrzymac to na co sobie zasłużył a nie miec wszystko za nic

Ja na szczęście nie miałam w życiu żadnych traumatycznych przeżyć, ale wierzcie mi - również potrafię docenić to, co mam :-)

Gość Zamotassuplany
Moje zycie do wyprowadzki to jedna wielka trauma. Ale los mi teraz wynagradza i mam nadzieje, ze tak zostanie.