Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania222333

co sądzicie o tej fogurze?zdjęcia

Polecane posty

Gość VIVII
super figurka, wcięta talia i szczupłe nogi te gacie są niedopasowane, za bardzo obciskają ciałojak na mój gust psują efekt

Gość Gdybym miala blizniaczki
nogi i tyłek super, ale wąskie biodra i bardzo szerokie ramiona. i takie boczki dziwne ale nie wiem czy to przez te leginsy czy takie masz

Gość mania222333
a ja cały czas słysze że mam wielki tyłek:P

Gość ajshkjasdjhadgsasd
wylewajace sie fałdy po bokach. szerokie biodra krzywe nogi - X

Gość mania222333
a jednak szerokie :)? z tym wylewaniem się to chyba przesada..:)))))

Gość mania222333
nogi nie są w X tak tylko tu wygląda bo są ucięte sporo :)

Gość jagoda jest smieszna
no niestety duzo szersze ramiona niz biodra. wygladasz jakbys podnosila ciezary.

Gość mania222333
kurde właśnie ja ćwicze i niewiem czy poprostu zmienić diete czy co? może ktoś ma jakieś rady apropo diety ?mam 172 i waże ok 60 kg :/

Gość zdejmij te uciskające spodnie
bo na pewno bez nich bedzie gorzej

Gość zbereznik
kup sobie skakanke!!! ale i tak ladna jestes, tylko nie przesadzaj z tymi tatu... ja np tego nie lubie...

GG nie popieprzyło mnie,za to ty masz chyba dzis problemy ze wzrokiem.nie tylko ja widze szersze ramiona niz biodra autorko chudnac nie musisz na pewno,zreszta wydaje sie po zdjeciach ze masz jedrne ciało.tyłka tez dużego nie masz. a na szerokie ramiona nic nie poradzisz

Gość ajshkjasdjhadgsasd
nie no nie pomyliło mi sie. masz fałdy na biodrach wylewajace sie no przeciez widac na tych zdj.

Gość ajshkjasdjhadgsasd
dziewczyno widze ze nie pryzjmujesz prawdy. nie ma znaczenia czy zdjecia nog sa uciete czy nie. masz X i widac to po kolanach jejku . i masz fałdy na biodrach widac to na 1 i 2 zdjecui. nie masz ładnej figury niestety.

Gość mania222333
tak to przez te ledżinsy :)

Gość mania222333
nie uważam że mam ładną, gdybym tak uważała to bym nie wstawiała tu zdjęć! Każdy ma prawo do swojej oceny i o szczere Was prosze. Także dziewczyno czy tam chłopaku ogólnie dzięki za ocene :)

Gość ajshkjasdjhadgsasd
no jak przez leginsy. one sa obcisle i dobrze własnie widac. MASZ X i tyle jejku. nie no jakby ci powiedziec klamstwoz e masz super figurke to bys szybko uwierzyła ale jak ktos krytykuje to juz nie wierzysz. chocbys nie wiem jak sie tłumaczyła masz X i juz. to widac i tyle. koniec kropka.

a co cwiczysz? pływanie pewnie. skoro cwiczysz to ramiona juz takie beda. zmiejsza sie gdybys przestala cwiczyc.

Gość zbereznik
jeszcze raz mowie kup sobie skakanke!!! 3 tygodnie dobrego treningu i bedziesz zajebista...

Gość mania222333
nie lubie swoich bioder i tych boczków też. ogólnie chciałabym tez jakiejś rady apropo diety jesli ktoś ma jakiś pomysł a jeśli chodzi o ćwiczenia to ok 3 razy w tygodniu ok godzinke spędzam w siłowni na aerobowej 20min rozgrzewce i kilku ćwiczeniach siłowyc dotycczących nóg, pośladków i ramion własnie :/

Gość mania222333
Dzięki zbereznik! Spróbuje tej skakanki i wstawie foty ! Ile skakac dziennie?

Gość bnfgfgnfg
masz krzywe nogi , ale z tym już nic nie zrobisz, mam kolezanke która schudla 20 kg, a nogi jak miala brzydkie to ma, teraz nawet gorzej wygladają bo przez to ze są chudsze to wydaja się jeszcze bardziej krzywe

to nie cwicz juz na barki. ja jak cwiczylam plywanie to mi sie strasznie barki rozrosly. przestalam i wrocily do normy. po jakims roku.

Gość zbereznik
uwazaj co cwiczysz, bo jak zrobisz sie nie zgrabna ale "umiesniona" to bedzie klapa... skakanka trenujesz gdzie chcesz, nikt nie widzi. wazniejsza jest technika niz czas. robisz tak, skaczesz maksymalnie nisko podnoszac nogi (tak tyci tyci) i starasz sie jak najszybciej krecic, jak dojdziesz do wprawy to bedziesz robic 2 obroty na jednym malutkim podskoku. rob sobie 5 minut maksa po 3 razy 2 razy dziennie (rano i wieczorek) potem dzien przerwy i znowu. chodzi o to ze masz przez 5 minut dawac najszybciej jak umiesz a nie podskakiwac sobie od niechcenia. skakanka mysi byc jak najciezsza (zeby jak najszybciej sie krecila). zobaczysz ze jest to jest strasznie wysilkowe i bedziesz miala sliczna sylwetke, uwierz mi, moja sistra byla w kadrze polski. pamietaj tez o silowni, my nie lubimy muskularnych kobiet, tylko delikatne ze zgrabnym cialem... ;)