Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue_cockroach

Podniecją mnie całujący się faceci

Polecane posty

Gość ligta
pewnie jesteś maniaczką yaoi i stąd się to wzięło :P

""napisz też do użytkownika levviatan , on ci pewnie poleci masę dobrych stron z takimi filmami " to leviatan jest homo??" chyba sobie żartujecie, w którym topiku on zasugerował że jest niehetero? "Poj**auo? Zara spawiuję" tak, pojebało na tym punkcie

"E taam, mnie też to podnieca bardziej niż facet + kobieta, ale ja jestem zdeklarowaną yaoistką... " ja oglądałam tylko jedno anime yaoi, ale bardziej pociąga mnie wersja "na żywo" chyba poszukam na youtube czegoś bo tak mnie nosi że wysiedzieć nie mogę z tego wszystkiego

"A pomysl sobie, ze Twoj facet posuwał w doopsko innego i odwrotnie, tez Cie to jara? " powiesz mi że jestem chora, jeśli powiem że tak?

Chora może nie, ale troszke wypaczona na pewno tak. Ja nie wyobrazam sobie zeby moj facet mnie zdradzał, a co dopiero zdradzał z facetem. Obrzygałabym sie cała chyba. :O 🖐️

Gość Kapitan Bomba!!
jesteś gejem :] i tyle

zdradzał to może nie, ale że przede mną robił to z chłopakiem... wiecie całujący się facet z kobietą są sexy, ale w całującym się facecie z facetem jest coś takiego... hard? OOOooo, ummmmm

Kurwa, no jak ja pomysle ze moj facet moglby maczac fiuta w goownie innego to padam na ryj i zamykam buzie na klodke, tak zeby nic wiecej nią nie zrobic. :O🖐️