Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Firestarter

Witam wszystkich forumowiczów !

Polecane posty

Jestem nowy na tym forum :) postaram się wnieść tutaj trochę świeżości , poza tym służę pomocą w zakresie relacji międzyludzkich.. ze szczególnym uwzględnieniem damsko-męskich :) pozdrawiam ! Firestarter.

Spierdalaj w półprzysiadach. Ja pierdole... kolejny zdesperowany prawik na babskim forume.... tu jest wiecej prawików niż kobiet.

chcesz się spotkać i sprawdzić czy "prawik" ? zapraszam... :) poza tym sama sobie pobiegaj dziewczynko...

Nie musze, tu same prawiki: Ladaco, TenOstatniNiedziel, Levviatan, Sossss więc oczywistym jest że ty jestes kolejnym prawikiem.

Hehe właśnie zostałaś zaliczona do listy osób dla mnie nic nie znaczących ;) to znaczy do takich które trzeba ignorować , bo nic nie wniosą do tej rozmowy ;) pozdrawiam

Gość ciary mary ciary mary
muzeumkurvacostam, sprawdź se w słowniku znaczenie słowa ''prawik'', rusz dupę na googla i dowiedz się czegoś o ladaco i dopiero zacznij używać tego pojecia kretynko 🖐️

nie ma to jak na powitanie kogoś pojechac?? widzę że niektórzy poprostu muszą siać zamęt...

Gość Boratka
Witam. Ja gość okazjonalny i w pomarańczy bo lubię ten kolor, ale nick zawsze ten sam:)

Ciekawy tutaj klimat macie :) Dużo jest tu podobnych ludzi , potrafiących tylko krytykować, a tym samym wypełniać luki w swoim schorowanym ego ?:) Rozumiem ,że to taka terapia leczenia własnych kompleksów ?:)

Gość muzeumianka miesza
głową bigos :classic_cool:

Dodam jeszcze coś od siebie . Jeżeli znasz definicje ironii, to musisz też wiedzieć , że nie każdy potrafi jej używać. Zakładam , że ją znasz , skoro ją używasz. Dlatego zadaje pytanie ! Dlaczego ją używasz ?

Wasze żałosne próby sprowokowania nie interesuja mnie, nie bede znizac sie do waszego poziomu, albowiem mam zlota zasade: "Nigdy nie polemizuj z idiota, najpierw sprowadzi cie do swego poziomu a potem pobije doswiadczeniem"

No chyba cie pojebało, posty idiotów mnie nie ruszają, bo ja nie wiem jak normalny facet może siedzieć na kafeterii, paranoja.