Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona_przeciw_polskim_facetom

polki nareszcie pozbyly sie polakow

Polecane posty

Gość iwona_przeciw_polskim_facetom

Wreszcie nadszedl czas gdzie my polki mozemy miec prawdziwego faceta - czyli nie polaka. Polak facet to po prostu niedojda, brzydal i glupiec. Kazdy obcokrajowiec jest tysiac razy lepszy od polaka. Fakt jest taki, ze w Angli jest ponad milion mlodych ladnych polek i kazda z nich znalazla sobie obcokrajowca. Ja osobiscie mam chlopaka z Nigerii. Zadna z kolezanek nie chodzi z polakiem. Natomiast polskim facetom w Angli pozostal twardy celibat. Bo zadna ich nie chce (czy to lokalna czy polka) i dobrze. Nereszcie polskim samcom pozostala jedynie ich reka (hehehe), butelka wodki no i moze jakis sznurek na ktorym beda mogli sie powiesic jak juz nawet tej wodki zabraknie.

masz racje iwonko, każdy polski facet to chooj i kutas. i nie ważne czy to menel na dworcu Warszawa Centralna, czy lekarz wakczący o twoje życie, gdy ci sie coś stanie, czy policjant broniący cie przed tym by jakis zbir ci torebki nie buchnął, tak. my wszyscy polscy faceci jesteśmi niedojdami i basta.:O ehhh... a prawda taka że masz swego bambo bo pewnie jesteś takim kaszalotem że tylko małpa z afryki cie chciała, durna prowokatorko:O

masz racje iwonko, każdy polski facet to chooj i kutas. i nie ważne czy to menel na dworcu Warszawa Centralna, czy lekarz wakczący o twoje życie, gdy ci sie coś stanie, czy policjant broniący cie przed tym by jakis zbir ci torebki nie buchnął, tak. my wszyscy polscy faceci jesteśmi niedojdami i basta.:O ehhh... a prawda taka że masz swego bambo bo pewnie jesteś takim kaszalotem że tylko małpa z afryki cie chciała, durna prowokatorko:O

Gość maliboo
jawne prowo, nie karmcie trolla

Autorko ale z Ciebie pustak!!! Polacy to w większości przystojni i zadbani facec,i miałaś pecha trafiając na tych gorszych!!! W życiu bym nie związała się z jakimś Murzynem czy Turkiem brrr odrażające

Perwersja ---> no co? mama z de dobrze gada... ja wiem że zdarzają sie porządni ludzie z tej rasy, nacji. ale w główniej mierze to ci emigranci to nieokrzesana dzicz..

Za każdym Polak, Turek, Murzyn, Niemiec, Ekwadorczyj i chuj wie kto jeszcze kryje się po prostu człowiek :o

Sam się oburzyłeś, że autorka wrzuciła wszystkich Polaków do jednego worka, więc dlaczego robisz to samo w stosunku do innych nacji???

nie, nie oburzyłem sie a wyśmialem:D dobrze piszesz. każdy jest przede wszystkim poprostu człowiekiem i w tej kwestii nie powinno być podziałów, nie neguje tego. Jednakże zauważ, iż zdecydowana większość czarnych i arabów bardzo przedmiotowo traktuą kobiety, bez żadnego szacunku. Jeśli chodzi tylko o sama zabawę to boscy, czarujący a jak idzie o związek na stałe to już tak błogo nie jest.

"Jednakże zauważ, iż zdecydowana większość czarnych i arabów bardzo przedmiotowo traktuą kobiety, bez żadnego szacunku. Jeśli chodzi tylko o sama zabawę to boscy, czarujący a jak idzie o związek na stałe to już tak błogo nie jest." Tak szczerze odpowiedz sobie na pytanie-ilu znasz osobiście? Ile związków znasz? A na ile są to tylko powtarzane stereotypy? :) Poza tym to co dla Ciebie może być wyrazem szacunku dla nich może być okazaniem szacunku. Kiedyś przeczytałam gdzieś coś w tym stylu, nie powtórzę tego dokładnie i na pewno namieszam, ale chodziło mniej więcej o coś takiego. Mężczyzna je obiad siedząc na krześle, kobieta siedząc na podłodze. Jak patrzysz na taki obrazek to myślisz sobie, że to brak szacunku w stosunku do kobiety i złe jej traktowanie. A rzecz w tym, że ziemia traktowana jest jak pewnego rodzaju świętość i mężczyzna nie jest godny, żeby siedzieć na podłodze, kobieta jest :) Nie możemy oceniać zachowań ludzi z innych kultur poprzez pryzmat kultury europejskiej.

"Jednakże zauważ, iż zdecydowana większość czarnych i arabów bardzo przedmiotowo traktuą kobiety, bez żadnego szacunku. Jeśli chodzi tylko o sama zabawę to boscy, czarujący a jak idzie o związek na stałe to już tak błogo nie jest." Ilu "czarnych" i arabów znasz osobiście? Ile związków znasz osobiście? Jak często widziałeś ten brak szacunku i przedmiotowe traktowanie na własne oczy? Na ile Twoje opinie to tylko powtarzanie zasłyszanych stereotypów? Poza tym to co dla Ciebie może być wyrazem braku szacunku dla nich może być właśnie wyrazem szacunku. Kiedyś przeczytałam cos takiego, nie przytoczę dokładnie, ale mam nadzieję uda mi się przekazać sens tego. Taki obrazek: Mężczyzna je obiad na krześle przy stole, kobieta siedząć na podłodze. Patrzysz na taki obrazek i co sobie myślisz? Brak szacunku w stosunku do kobiety? Nawet nie może zjeść przy stole... A dla nich-ziemia jest w pewnym sensie święta i mężczyzna nie jest godzien aby siedzieć na podłodze, a kobieta jest. Nie należy oceniać zachowań ludzi z innych kultur poprzez pryzmat kultury europejskiej.

:) Przepraszam za powtórzony post :) W pierwszym jest błąd-powinno tam by najpier wyraz braku szacunku.

Uogólnianie jest prawie zawsze obrzydliwe. Powyższe zdanie jest jedynym uogólnieniem,które mi się podoba. Znam kilka międzynarodowych par,bywa różnie. Jak w życiu. Sam sobie chwalę mój związek,nieskromnie dodam,że jestem chwalony. A moja Żona w dzieciństwie wzbudzała mieszane uczucia u znajomych,mówiąc wszystkim,że wybierze sobie na męża murzyna. Ale jeśli ktoś chce na siłę patrzeć na nas,Polaków przez pryzmat "bo zupa była za słona"-jej prawo,powodzenia

Gość szczerze to...
a dzadkowie, ojciec, bracia wiedza o tym jaka jestes z nich dumna? :D

Gość POlski swój Chłop
Do autorki tego postu. Jesteś pusta jak but u lewej nogi, widocznie zaden polak cię nie chciał i wzełaś sobie ciapatego

perwersja poczytaj sobie może trochę o roli kobiety w krajach arabskich w szczególności w islamskich, oraz w afryce, tej biedniejszej (nie w rpa) tam kobieta znaczy tyle co nic. za najmniejsze przewinienie - śmierć w straszliwy sposób (np kamieniowanie, wieszanie jest aktem łaski). obcinanie łechtaczek (obrzezanie), bo kobiecie seks ma służyć do rodzenia dzieci a nie przyjemności. tysiące przykładów. ci ludzie żyją mentalnie w średniowieczu a kobiety są dla nich niczym.

Cóż takie czasy :( Ważne jest jednak to, że chociaż "polki" nazywają kurwami , to do Polaka będą czuć respekt. Nie szacunek, bo mają za miękkie kolana. :O I czy się to "polką" podoba czy nie w kraju nad Wisłą mamy własne wyobrażenie o świecie. I naprawdę głęboko mam w duupie czy wykotłował cię arabus, czy inny "murzynek Bambo" w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j. i ciesz się życiem :O 🖐️

Myślisz, że Ci, którzy obcinają łechtaczki przyjeżdżają do Europy i żenią się z Polkami? :o

Gość edo
Na pewno będziesz kolejną idiotką która będzie wołała o pomoc jak pożyje w zwiazku z obcokrajowcem ,takich przykładów można podawać bez liku.No cóż polscy faceci są jak w innych populacjach ,jedni są niedorajdami a inni są ekstra ,nie można wszystkich mierzyć jednakową miarą .Tak ,miałaś pecha ,trafiałaś na samych kretynów ,widocznie ci lepsi nie zwracali na Ciebę uwagi.

Gość ...aaa...
Mówcie co chcecie a mnie nie dotknie żaden czarny, brązowy ani żółty. Tak po prostu bo nie:)

Gość mailboo
Perwersja, nie chodzi o to ze wszyscy obcinaja lechtaczki ale wg mnie w 90% roznice kulturowe, w tym wypadku, sa nie do [przeskoczenia zycie to nie bajka, milosc niestety nie jest wszystkiegow stanie zwyciezyc..jezeli ludzie maja rozne mentalnoci pize z autopsji rocznego zwiazku z Holendrem

perwersja: możliwe ze ci co przyjeżdżają to nie sa dokładnie ci sami, ale jednak wychowani w takich warunkach, swoje odchyły będą miec. wiadomo ze sie trafi romantyk, czuly, wspaniały troskliwy, ael to będzie wyjątek potwierdzający regule. nie mowie o tych co sie w polsce urodzili i wychowali, wiadomo ze taki niczym sie nie będzie różnic poza kolorem skóry

Chodzi mi tylko o to, żeby nie wrzucać wszystkich do jednego worka i też piszę to z autopsji. A komentarz mamy z de był obrzydliwie rasistowski :o

Perwersja - wszystko zepsujesz :O :( To miało zabrzmieć tak "narodowo" :P A tu wychodzi, że Polak po polsku nie potrafi napisać :( :( Zgłoszę do usunięcia :(