Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czambaramba

do facetów, masturbacja u kobiet, dziewictwo i te sprawy

Polecane posty

Gość czambaramba

czy głupio byście się czuli gdyby jakas dziewczyna (dziewica) którą jesteście zainteresowani z wzajemnością (ale to początki waszej znajomości) onanizowała sie myśląc o was? bo mi tak głupio z tego powodu, ale musiałam bo inaczej przy najbliższym spotkaniu rzuciłabym się na niego a u nas wszystko bardzo powoli się toczy a tak w ogóle to po jakim czasie "powinno" się stracic dziwictwo? i nie jestem gimnazjalistka, mam 19 lat i po raz pierwszy jestem zauroczona (może już zakochana) no i nie wiem czy takie myśli sa normalne,onanizuję się już dość długo więc myślę że mam wysokie libido cześć kobiet w ogóle się nie masturbuje, a część z dziewictwem w związku trwa latami a ja to już właściwie może nie teraz, zaraz no ale w perspektywie 2-3 miesięcy to bym chciala , to chyba jednak dziwne, nie wiem co sobie on o mnie pomyśli jak zobaczy że dość szybko bym chciała

Gość AaAaww
kazda kobieta sie masturbuje.

Gość czambaramba
naprawdę nie każda:O może ja jakaś zboczona jestem bo miałam na niego cholerną chcicę

masturbacja rzecz ludzka.. to poznawanie swojego ciała i jego reakcji..chłopak Ci się podoba,myślisz o nim,jest to przyjemne..więc się masturbujesz.. mój facet kocha jak robię to przy nim..tylko że sytuacja inna bo jesteśmy już długo razem i nie jestem dziewicą..ale są sądzę że żaden facet nie miałby nic przeciwko wiedząc że robisz sobie dobrze myśląc o nim:)

"a tak w ogóle to po jakim czasie "powinno" się stracic dziwictwo?" Dokładnie w 6785 dniu życia :P Po pierwsze, chyba on o tym nie wie, więc jak ma się czuć głupio. Po drugie, dlaczego głupio, skoro to świadczy o tym, że masz na niego ochotę, a skoro między Wami "iskrzy", to chyba pozytywnie.

Tak jak napisał/a ecrivain. Od siebie tylko dodam, co nagle to po diable. I nie rzadko tak bywa, że ta cała "otoczka" wokół seksu jest przyjemniejsza niż on sam. :)