Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Keira1984

sprzedam tanio nowy stanik Curvy Kate 28FF

Polecane posty

Dziewczyny, Mam do sprzedania nowy (z metkami), nieużywany stanik firmy Curvy Kate linia Tease Me, kolor coral/black. Na mnie niestety jest za mały :(. Stanik jest naprawdę śliczny i nadaje się zarówno pod sukienkę czy bluzkę z dekoltem, jak też stanowi seksowną bieliznę łóżkową. Kupiłam go za 149 zł, ale mogę sprzedać go za 100 zł (koszty wysyłki pokrywam ja).Cena podlega negocjacjom. Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie: keira@interia.pl

Gość black howk
a co to za rozmiar tak na nasze??

Gość anaallles
60I chyba na "nasze" (??)

W przeliczeniu na nasze to jest rozmiar 60i. 60 to szerokość obwodu i moim zdaniem najlepiej będzie pasować na panie mające pod biustem max. 70 cm. Miseczki są spore i z pewnością będą pasować na osoby mające w biuście 89-93 cm. Stanik jest bardzo ładny.Ramiączka i tył ma czarny, natomiast miseczki są w takim różowo-łososiowym kolorze, pokryte czarną koronką. Stanik robi ładny dekolt. Podnosi piersi tak jakby wypychając je trochę do góry. Z profilu piersi też prezentują się super. Zamieszczam link do zdjęcia producenta, żebyście mogły zobaczyć, jak wygląda: http://www.beaudamelingerie.co.uk/lingerie-blog/wp-content/uploads/2010/07/tease-me-coral-black-showgirl-curvy-kate-short-2.jpg W rzeczywistości stanik wygląda trochę bardziej subtelnie. Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie: keira@interia.pl