Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilberto 25

Czy w tych czasach upadku moralności u dziewczyn w ogóle warto się ŻENIĆ? Ile je

Polecane posty

Gość ale o co chodzi....
Gilberto jakiś Ty dziecinny... pomyśl zakochałeś sie (przypuśćmy ze w dziewicy) spotykacie się jest coraz lepiej kochacie sie no i przyszedł czas na sex.... żyjcie sobie żyjecie jest wspaniale itd ale coś zaczyna się psuć postanawiacie się rozstać i co teraz ???? Już się zeszmaciłeś już nie masz szans na miłość!

Gość plepleple
Gilberto - czytaj używając mózgu. Pisałam o 9 LOCIE SAMOLOTEM!!! Wcześniej latałam sama, lub z partnerem którego kochałam ale w konsekwencji po 2 latach się rozstaliśmy, więc co w tym cudownego, a za 9 razem leciałam z partnerem który jest moim mężem, mówi ci to coś, czy dalej nic? Kochać można wiele razy, nic o tym nie wiesz, bo nigdy nie kochałeś i nie czujesz sie kochany.

Gość Gilberto 25
"bezczelny Chirurga tez byś chcial takiego co bedzie pierwszy raz kroił? " a ty byś chaciał używany, rozjechany samochód po dwudziestym włascicielu ?

Mówimy o ludziach i ich doświadczeniu. Niezaleznie czy to chirurg czy kobieta lubie mieć do czynienia z osobami, które sie znaja na rzeczy

Gość Gilberto 25
bezczelny - to doradzam burdel, tam panie sie najlepiej znają na rzeczy :)

Gość mailboo
Gilberto masz 25 lat? jestes jeszcze prawiczkiem? nie mowie, ze to cos zlego, ale jakby to napiac.....moze miec wplyw na twoje zdanie. Zeby sobie zdanie wyrobic trzeba cos przezyc :classic_cool:

Gość nie kapujemy
widać jesteś z tych co by laskę zamknął w piwnicy i dostarczał jej jedzenie przez kratę. Jak joseph friztzl córce. Żeby była tylkooooooooooooooooo twojaaaaaaaaaaa chore 🖐️

Gość ale o co chodzi....
Gilberto widać jest najmądrzejszy chociaż wszyscy mają odmienne zdanie! Dzieciaku! Jeśli po rozstaniu zakochujesz się ponownie to nie myślisz już o tamtym i jak było tylko o obecnym i jak z nim jest wspaniale bo go kochasz widać musimy Cię przeszkolić bo praktyki to Ty nie masz!

Gość ale o co chodzi....
przydałoby mu się :)

Gość Gilberto 25
taaa, już lece

Gość ooooooooooohahahahaha
Nasz Gilbert nie jest w stanie pojąc pewnych rzeczy. Ktoś tu wyżej dobrze mu napisał, a co Ty Gilbert na taką historię: Mam za sobą dwa nieudane związki, owszem - kochałam, ale jak to w życiu z róznych powodów rozstaliśmy się. Teraz jestem od kilku lat w związku z moim mężem. On też miał swoje związki za sobą. Kochamy się, mamy dziecko i jest cudownie. Mam koleżankę która była dziewicą i uprawiała sex po 2 latach chodzenia też z prawiczkiem. Fajnie, prawda? No i teraz ona ciągle opowiada mi o chęci skoku w bok i tylko wietrzy okazję żeby do tego doszło. Namawia mnie na imprezy zakrapiane alkoholem, tam gdzie jest wielu napitych facetów, bo szuka okazji, nie wiem czy już jej facet nie ma rogów. Ja mam gdzieś te imprezy bo mam męża i dziecko. I teraz jak nas oceniasz? Która z nas to ta "szmata". Ja, która kochałam wcześniej 2 razy innych mężczyzn i byłam im oddana, czy ona która była dziewicą i do tej pory jest w związku z facetem którego już wiesz jak traktuje. No i co Ty na to?

Gość ale o co chodzi....
hahaha :D nie dość że prawiczek to zero dystansu i poczucia humoru! Glberto brak Ci sexu bo straszny sztywniak z Ciebie!

Gość ale o co chodzi....
właśnie Gilbert tak jest w większości przypadków dziewic i prawiczków

Gość Gilberto 25
bezczelny - taaa, powiedz mi tą wioelką tajemnice życia, której nie zrozumiem, o mistrzu hehe

Gość ale o co chodzi....
Gilberto masz problemy z myśleniem?? Nie zrozumiesz tego co napisała wyżej koleżanka!!!

Gość Pietras
Gilbert, zamocz sobie a potem zakładaj tematy, będę się od tego różniły o 180 stopni :D Gwarantuję Ci to!

Musiał bys stanąc obok siebie i może wtedy bys dostrzegł jaki jestes pi­er­dol­nię­ty

Gość Gilberto 25
bezczelny - wystarczy ze stoje obok ciebie i widze jak ty jestes pierdolniety

Gość Gilberto 25
*jaki ty

Gość Pietras
bezczelny - nie obrażaj go, bo to jeszcze dzieciak. Jeszcze się popłacze, a nie chcemy tego, prawda? :P

Gość Pietras
Tak stoisz koło niego, jak wiesz że masz pojęcie o seksie.

Gość Gilberto 25
Pietras a kimże ty jestes zeby robic tutaj za boCHatera

Gość wilkia
Ja rozumiem autora,jest porzadnym facetem i chce porzadna kobiete a nie lachociaga ktory z kazdym pojdzie, bo tak teraz jest kobiety sie nie sznuja , ida z kazdym a juz nie wspominajac co wyprawiaja po alkoholu. Autorze masz racje szukaj porzadnej dziewczyny lachociagow jest teraz mnostwo wszedzie, latwych panienek

Gość Gilberto 25
bezczelny - o w końcu coś mądrego żeś nap[isał

zenic sie z pierwszą nie musi więc koles jest jebnięty 🖐️ kazdy powinien sie wyszaklec ale tez nie kazdy ma na to szanse gdyz aby miec powodzenie to trzeba miec dobry wygląd i dobry bajer jak ktos tego nie ma to niestety musi sie zadowolic tylko tą osobą która na niego poleci i zazwyczaj jest ona po duzym przebiegu poprostu są ludzie lepszej kategorii i gorszej

Gość Gilberto 25
wilkia - mądrze pisze, polać jej :)

Gość Gilberto 25
cream - to już chyba być lepiej samemu do usranej śmierci