Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilberto 25

Czy w tych czasach upadku moralności u dziewczyn w ogóle warto się ŻENIĆ? Ile je

Polecane posty

Gość ooooooooooohahahahaha
Cytat z Gilberta, po prostu kosmos: "być może ta dziewica jest teraz szmatą, być może chce uprawiać seks z kimś innym, ale temu gościowi nikt już nie odbierze faktu, że byli dla siebie pierwszymi i oddali sie sobie w całości, także psychicznie, stracili nniewinność tylko ze sobą, to jest coś czego nikt mu nie odbierze". a jak ona chce sie teraz puszczać to jej sprawa. Nie wiem co na to odpisać, bo ręce opadają. Po pierwsze to nie tylko JEJ SPRAWA, bo do cholery są nadal razem a on jest nieświadomy niczego!!! Uważasz że to fair? Koszmar co Ty bredzisz. Po następne uważasz że jest to coś czego niekt mu nie odbierze - cudownie, na pewno koleś jest bardzo z tego faktu zadowolony. w końcu jego ukochana od początku dziewica grzmoci się z kim popadnie. No z pewnością jak się o tym dowie, to będzie cudownie wspominał z nią pierwszy raz. Sama przyjemnośc! Hahaha, bo ja to wymazałabym taką szmatę jak najprędzej z pamięci, ale widzę ty jesteś masochistą, no cóż... Każdy jest inny.

ja wiem czego sie autor boi . boi sie tego ze zakocha sie w uzywanej a wiadomo jak to jest im człowiek starszy to niby mądrzejszy a taka uzywana swoje juz przezyła więc moze u autora szukac stabilizacjii a skolei kiedys czytałem ze prawiczek czy dziewica bardziej sie przywiązują do osoby z którą mają pierwszy sex

Gość Gilberto 25
w odwrotnej sytuacji miałby świadomość tego, że ona ODDALA sie komuś innemu i grzmociło ją wielu przed nim - byłoby więc jeszcze gorzej

Gość Gilberto 25
w sumie ugrał tyle ile się tylko dało

dalej nie pojmujesz różnicy: jeśli dla ciebie jedno i to samo oznacza bycie w związku z dziewicą która wali się po barach udając że jest oki, a kobietą ktra miała 2 lub 3 normalne związki za sobą, to nie ma o czym gadac

Jesteś niekonsekwentny. Pisałeś o ożenku. Zatem: Co jeśli Wam nie wyjdzie? Odpowiedz mi proszę, ożenisz się z nią-dziewicą i bęc. Coś tam się nie uda, no niech będzie możemy obwinić ją. Niech Cię zdradzi. Rozwiedziesz się. Oczywiście. I co? szukasz kolejnej dziewicy ( choć sam napisałeś ze posiadając 1 partnera jest się już szmatą-zatem wnioskuje że odniosi się to do obojga płci) I co? Co dalej jeśli ta dziewica nr 2 dowie się że już byłeś z kimś w łóżku i zdarzy się że bedzie miała Twoje poglądy??? hmm??? Nazwie Cię kurwiarzem i że nie zasługujesz już na jej czystość bo nie przezyjecie utraty niewinności razem. Pójdziesz dalej znajdziesz kobietę tak jak Ty po nieudanym związku ale niestety zgodnie z tym co Ty piszesz czeka Was całe życie tylko taka ot letnia relacja może tylko sex ale nie macie sznsy na miłość bo jak piszesz jest to możliwe tylko między dziewicą i prawiczkiem. Kurcze nawet Ty musisz widzieć jaki to jest bezsens?

Nie ugrał dziecko, tylko PRZEGRAŁ!!! Przegrał życie opierając się na takich wizjach jak ty, czyli ufając że jeśli będzie dziewica, to niemal jest to gwarancja sukcesu.

autor poprostu musi jakąs zaliczyc i potem szukac kogos do związku innego ratunku dla niego nie ma

Gość Gilberto 25
"Zasznurowana Lalka Voodoo Jesteś niekonsekwentny. Pisałeś o ożenku. Zatem: Co jeśli Wam nie wyjdzie?' zakładam, że wyjdzie :)

Gość Gilberto 25
no dobra, jak nie wyjdzie to zostanę buddystą i resztę życia spędze w klasztorze w Tybecie :)

Gość Pietras
Gilbi - załóż to ty sobie lepiej kondoma i bzyknij coś, bo na razie ośmieszasz się tylko chłopie pisząc ze masz 25 lat. Zawsze możesz też ZAŁOŻYĆ że nie dziewica jest dziewicą, prawda? I od razu życie staje się prostsze.

Gość oczywiśce że się boi
jedzie problemami emocjonalnymi na kilometr

Gość ja tez sie nigdy nie szanowala
m nie chce wychodzic za maz, bo jestescie tak samo nic nie warci jak ja ogolnie chuj mnie obchodza co sądzisz, zal sie mamie ja niczego nie zaluje mialam nawet okazje obciagac narkomanom obrzydza mnie biala sukienka, ta cala sekta koscielna i ludzie ciemni jak ty autorze tematu

napisze tylko tyle TYLKO IDIOTA ZENI SIE Z PIERWSZĄ DZIEWCZYNĄ PIERWSZĄ POWINNO SIE ZALICZYC I WYJEBAC i potem szukac jakąs do związku . spadam na inny topik 🖐️

Gość Gilberto 25
"oczywiśce że się boi jedzie problemami emocjonalnymi na kilometr' no jasne, mam przynajmniej tyle odwagi żeby mieć nicka, żeby można bylo do mnie pisać

Gość plepleple
No i dzięki koleżance powyżej, możesz zobaczyć że nie wszystko jest tylko czarne i białe. Są też kolory i szarości. Są kobiety które ewidentnie się nie szanują, a są te które się zakochują, ale z róznych powodów im nie wychodzi.

Gość Gilberto 25
"Pietras Gilbi - załóż to ty sobie lepiej kondoma i bzyknij coś, bo na razie ośmieszasz się tylko chłopie pisząc ze masz 25 lat. Zawsze możesz też ZAŁOŻYĆ że nie dziewica jest dziewicą, prawda? I od razu życie staje się prostsze." Pietras - w kondomie to żadna przyjemność - lubisz lizać lizak przez papierek? , wole już użyć ręki

Ja też już nie mam nic do dodania. Autorze, życzę Ci żebyś przemyślał całą sprawę. Radykalizm to często cierpienie. Staraj się nie oceniać ogółu tylko jednostkę. Nie każdy ma super szczęście w życiu, różnie bywa:) Powodzenia

lec na wieczorna msze moze sie trafi bogobojna,stalowa, tak samo jak ty psychopatyczna dziewica i odpierdol sie od tych ktore lubia sie szmacic bo im taki prawik jak ty kolo dupy lata

Gość Gilberto 25
"ja tez sie nigdy nie szanowala lec na wieczorna msze moze sie trafi bogobojna,stalowa, tak samo jak ty psychopatyczna dziewica i odpie**ol sie od tych ktore lubia sie szmacic bo im taki prawik jak ty kolo d**y lata" ale ja nie jestem katolikiem, mam wyjebane na kościół

Gość wilkia
a czym ty sie tak chwalisz? ze dajesz dupy na lewo iprawo?

Gość Pietras
No tak, zapomniałem, ty przecież dopiero po ślubie zaczniesz się bzykać, no i skoro gumki idą w kąt, to rozumiem że swoją przyszłą żonkę zabierzesz na badanie żeby sprawdzić czy aby jakiegoś syfa nie załapała, bo to czy jest dziewicą, to dowiesz się dopiero po ślubie. No chyba że ZAKŁADASZ że akurat ta którą wybierzesz jest na 100% wolna od chorób, hahah. Oj dziecko dziecko, zabawiaj ty się faktycznie lepiej tylko ręką. A co ty w ogóle możesz wiedzieć na temat jak jest w gumce a jak bez :D

Gość Gilberto 25
wiem

kazdy czlowiek ktorego nie ogranicza religia dązy do satysfakcji, rozladowania i rozkoszy jak sie ograniczasz, to efektem tego jest twoja frustracja po cholere ci laska w bialej sukience jak nie wierzysz w boga, do tego cnotliwa? to tylko sex, chwila satysfakcji, ja pierdole, ludzie zawsze sobie wymysla problem dawniej jak laska wychodzila sama do kawiarni na herbate bez przyzwolitki byla nieprzyzwoita.

Gość Pietras
wilkia - tyś wg. Gilberta taka sama szmata jak koleżanka powyżej. Strach dotknąć takie toto co to już ktoś w nie wsadzał wcześniej :P

Gość cream to taki sam frustrat
jak gilbert. Tylko że starszy prawiczek co nigdy nie miał dziewczyny. Człowiek aż się wstydzi, że sam był prawiczkiem :D

Gość wilkia
nie rozumiem dlaczego go tak atakujecie? przeciez moze miec wlasne zdanie

Gość Pietras
wiesz? kumpel ci powiedział, czy może gumę na rękę zakładasz ? :P Przezorny zawsze zabezpieczony :D