Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhm

czy taki zwiazek ma szanse on bardzo bogaty ja biedna

Polecane posty

Gość jkhm

ja bardzo biedna on:dom..wlasna pani sprzatajaca i gotujaca straznik basen konie ujezdzalnia stajnie rodzice przedsieborcy znani w miescie.Wyksztalceni bracia lekarze ja:rodzice ekonomisci,mieszkam w bloku nie mam mieszkania swojego,raczej jestem biedna. on:jada w najlepszych knajpach ja:jadam pizze w pizzeriach albo fast foody on:kocha emocje szybka jazde autem ja:spokojna i raczej bojaca sie pancznie takich spontanicznych zachowan,potrzebujaca bezpieczenstwa i majaca problemy z zaufaniem JEdyny atut jaki przy nim mam to zdaniem mojej podlej przyjaciolki "jestem atrakcyjniejsza niz on...a "we wszystkich innych dziedzinach i aspektach jestem daleko za nim" rodem zkiepskiej telenoweli ale napewno jak w telenoweli sie nie skonczy...on ma niemal rezydencje basen jezioro stadnina koni a ja blok 3 pokoje z rodzicami i siostrą:Opowinnam to przerwac zanim sie bardziej zaangazuje

Gość jkhm
ja bardzo biedna on:dom..wlasna pani sprzatajaca i gotujaca straznik basenrodzice przedsieborcy znani w miescie.Wyksztalceni bracia lekarze ja:rodzice ekonomisci,mieszkam w bloku nie mam mieszkania swojego,raczej jestem biedna. on:jada w najlepszych knajpach ja:jadam pizze w pizzeriach albo fast foody on:kocha emocje szybka jazde autem ja:spokojna i raczej bojaca sie pancznie takich spontanicznych zachowan,potrzebujaca bezpieczenstwa i majaca problemy z zaufaniem JEdyny atut jaki przy nim mam to zdaniem mojej podlej przyjaciolki "jestem atrakcyjniejsza niz on...a "we wszystkich innych dziedzinach i aspektach jestem daleko za nim"

Gość przyznam Sie doczegos
jeśli urodą powalasz na kolana i nie dasz mu za wcześnie doopy to tak # pisze to jako facet

Gość ;ppp
Jeśli koleś nie czuje się lepszy przez to, że to wszystko ma to można próbować :) Ale nie zdziw się jeśli to wszystko wyjdzie po pół roku spotykania się z nim..

Gość czy facet wg twoich kolezanek
jest przystojny czy nie odpowiedz tak,lub nie..bo to ma znaczenie

Gość jkhm
wg moich kolezanek nie.. ale jest pewny siebie i nie ma kompleksow raczej.

Gość ja bym dala sobie spokoj
dlatego ze mase lasek bedzie na niego lecialo z uwagii na kase

Gość 1 jkhm
1 jkhm

Gość 1 jkhm
kuuwa wszedzie ta wroczka...idz do pracy i zarob,to zalosne:O

Gość 1 jkhm
1 jkhm

Gość le obowiązko
le obowiązko

Gość głąbie ty
"idz do pracy i zarob,to zalosne " żałosna to ta wypowiedz bo w Polsce by bc bogatm nie wystarczy isc do pracy głąbie

Gość głąbie ty
a jak wygladasz? twarz,kolor włosów,wzrost,czy masz powodzenie

Gość jkhm
nie mowie ze bedzie bogata tylko ze bedzie zarabiala a nie siedzi na forum i balamuci ludzi wrozbami.a wrozka tu siedzi i wpieprza sie w kazdy temat 24h na dobe!za pare roszy!!:O 165cm wzrostu 45kg wlosy ciepmny blond z pasemkami

Gość jkhm
mam powodzenie ale jestem za chuda

Gość yhyhyhyhy
zdecydowanie za chuda ja mam 158 a waże 49 i jestem tak w sam raz :)

Gość ja mam 160cm i waze 78kg
i tez uwazam ze jestem w sam raz

Zakladanie takich teatw to idiotyzm. To Ty sama powinnas wiedziec czy Twoj zwiazek ma szanse. To Ty chyba znasz goscia i jego rodzine, a ludzie sa rozni. Nie wiem czego oczekiwalas zakladajac ten temat.

Gość jkhm
znam bo krotko bo miesiac ale on juz sie niby zaangazowal pytam jak wy sie na to zapatrujecie i jak to jest staystycziie.ja sie zastanawiam czy chce brnac dalej i przkonywac sie na wlasnej skórze,czy od razu uciac