Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tzytzki tzytzki same tzytzki

do ogółu,sporo zdjęć biustów,ocenicie czy lepsze naturalne czy sztuczne

Polecane posty

www.yorkyates.com/utah/breast/augmentation/photos czy kazdej kobiecie pasują sztuczne? czy te naturalne są naprawdę nie do zaakceptowania? chodzi mi zwłaszcza o chudzinki którym widać zebra z powiększonymi piersiami. mam nadzieję że się wypowiecie

diabli by to, nie dość że nie doradzicie to jeszcze nic waszej uwagi nie przyciągnie

Gość sztuczne mozna wyrzucic
tam gdzie wyrzuca sie sztuczna bizuterie czyli na smietnik

Gość a ty co
chcesz sobie powiekszyc?

Gość a ja:
widzę tu min. 5 kompletnie nieudanych operacji, 2 przypadki, w których nie rozumiem, dlaczego kobieta zdecydowała się na powiększanie, a reszta wygląda całkiem w porządku.

czuję obrzydzenie do operacji ale jak tak patrzę jakie ładne czasem im wychodzą :O no ale w dotyku to nieciekawie musi być a ja mam takie malutkie, mam najmniejsze dłonie ze wszystkich kobiet jakie znam a i tak mi sie piersi w nich mieszczą

czuję obrzydzenie do operacji ale jak tak patrzę jakie ładne czasem im wychodzą :O no ale w dotyku to nieciekawie musi być a ja mam takie malutkie, mam najmniejsze dłonie ze wszystkich kobiet jakie znam a i tak mi sie piersi w nich mieszczą

Gość a ja:
widzę tu min. 5 kompletnie nieudanych operacji, 2 przypadki, w których nie rozumiem, dlaczego kobieta zdecydowała się na powiększanie, a reszta wygląda całkiem w porządku.

Gość Kapitan Bomba!!
nie ważne czy naturalne czy sztuczne - ważne aby były duże :D

no właśnie wygląda, a dotyk? miał ktos do czynienia? u kobiet tych chudszych wcale nie fajnie wygladają dwa takie idealne bąble (no tu żebra wystają a tu nagle biust pełniutki), a co jak przytyję? albo jak się schudnie, przez chorobę czy coś, w workach skórnych będą dwie takie piłeczki?

właśnie przez takich głupich facetów (kapitan bomba) się nad tym zastanawiam. to wiąże sie z ryzykiem oprócz zakażeń itp. to spieprzeniem operacji, oprócz tego finanse pieprze to, moze jak przytyje troche urosną, zbyt duże ryzyko i zbyt duz głupota fiuty sobie powiększcie

Gość tyle cycków
powinna być impreza :classic_cool:

Gość Kapitan Bomba!!
sama jesteś głupia! co moja wina że natura dała ci małe cycki? każdy ma prawo do własnych upodobań i mi się podobają duże piersi. jak masz problem to się odwołaj - najlepiej przez okno zakompleksiona dziwaczko kogo jeszcze obwinisz o swoje małe cycki co??????? każdego faceta co lubi duże?????????? Idź się lecz bo masz coś z garem

Gość dzifny
"właśnie przez takich głupich facetów (kapitan bomba) się nad tym zastanawiam. to wiąże sie z ryzykiem oprócz zakażeń itp. to spieprzeniem operacji, oprócz tego finanse" czyli bedziesz to wszystko ryzykowac, zeby przypodobac sie takim wlasnie kretynom? :D wybacz, ale kretynka to ty tu chyba jestes

mam to głęboko w dupie już wszystko

Gość Kapitan Bomba!!
swój mozg też tam pewnie masz - głęboko w dupie! hehehehe żałosna istotko

jak jestem w dołku i jeszcze coś głupiego usłyszę to się zachowuje własnie jak kretynka, dobrze że tego nie można od tak zrobic. bo pod wpływem emocji mnóstwo głupot potrafię narobić

Gość Kapitan Bomba!!
ok dlatego nie czepiaj się innych za ich gusty i upodobania ja i mój fiut jesteśmy szczęśliwi i nie mam potrzeby go powiększać wiec nie wyżywaj się na mnie, jak nie podobasz się swojemu chłopakowi to go rzuć widocznie nie jest ciebie wart

chciałbym zauważyć że większość po wygląda tak jakby ktoś przykleił do klatki piersiowej dwie kule ;) po drugie wcale takie tragiczne przed to nie były

bo mnie to wkurwia że wiecznie się słyszy dziewczyna powinna robić to, wygladać tak, zachowywać się tak, tego i tego nie robic bo nie wypada. są nawet tabele z idealnymi obwodami szyi, kolan, łydek, kostek. nadgarstków dlugości nóg i chuj wie czego jeszcze na dany wzrost i jedną z trzech rodzajów budowy ciała (drobna, średnia itp) do dupy z tym

Gość sdfgafsafasfasfsg
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej podobają mi się naturalne dziewczyny/kobiety,więc myślałem że odpowiedz moja będzie za naturalnymi piersiami.ale jak sobie obejrzałem te zdjęcia to to muszę przyznać że lepiej wyglądają z sylikonem :( ale to chyba też zasługa dobrego doboru wymiaru bo nie są to jakieś przesadzone rozmiary i nie ma aż tak wielkiej różnicy przed i po.

Gość Boratka
Laski same się w kompleksy wpędzają. Albo jeszcze lepiej mając te kompleksy wpędzają w nie inne laski, bo po co inna ma mieć lepiej? Jak ktoś siebie lubi i akceptuje to nie przegląda się w cudzych oczach.

Gość janusz palikot
nie dziwie sie niektorym,ze powiekszyly,bo jest pare praktycznie plaskich jak decha

Gość Magda5286
Hmmmm... wstaw zdjecia swoich piersi i doradzimy czy powiekszyc czy tez,nie

taa objada mnie że deska jestem, a dwa zabiegu nie zrobie raczej, a usłyszeć że powinnam miłe nie będzie i wstydze sie