Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Babsii

kosmetyk antycellulitowy

Polecane posty

Go艣膰 SYLWESTEREK
a mo偶e kto艣 zna domowe sposoby na pozbycie si臋 cellulity na wewnetrznych czesciach ud??? bo same cwiczenia tych partii cia艂a nie zdaj膮 calkowitego efektu u mnie:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 babushka
m贸j kosmetyk antycelullitowy to olejek drenuj膮cy Sanoflore - biokosmetyk, bez paraben贸w :) Stosuj臋 go regularnie po k膮pieli, wykonuj膮c masa偶 ca艂ych n贸g i brzucha. Wyg艂adza sk贸r臋 - jest j臋drna, ale musz臋 dopowiedzie膰, 偶e nie mia艂am jakiego艣 strasznego celullitu na pupie. Bardzo dobrze nawil偶a sk贸r臋, a do tego ma rewelacyjny zapach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gklwr;hk
up up up tez jestem ciekawa;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrowa 09435
babushka, dro偶szego nie mog艂a艣 znale藕膰? :D I to nie jest antycellulitowe, tylko na zatrzymywanie wody g艂贸wnie (po sk艂adzie patrz膮c) Najlepszy i du偶o ta艅szy b臋dzie prosty balsam zrobiony samodzielnie, z ok. 10% kofeiny plus reszta sk艂adnik贸w antycell. jakie si臋 chce (algi, olejki etc.)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo ciekawe
jak mo偶na zrobi膰 taki balsam i jak go stosowac????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a Ty mrowa
skad masz te informacje??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrowa 09435
http://www.zrobsobiekrem.pl/?balsam-antycellulitowy-z-algami,180 np. tak, ja sobie przepis upro艣ci艂am bo robi艂am na ich gotowej bazie do krem贸w, dodawa艂am te偶 guaran臋 i centella asiatica (z Mazide艂) jak dobrze pami臋tam. A sk膮d mam informacje? Ano, czytam troch臋 wi臋cej niz reklamy na opakowaniach krem贸w i balsam贸w, i naprawd臋 interesuj臋 si臋 prawdziw膮 kosmetologi膮 ;) Fora Femineus i Laboratorium urody polecam m.in. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgpjoefhpeotjhe
up nie ma dobrych krem贸w na cellulit ja probowalam wszystkiego i nic:(

Udost臋pnij ten post