Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strabilla

Wasze ulubione produkty Rossmanna !

Polecane posty

Gość strabilla

Wpisujemy hity , ja zaczne: -krem do stop fuss balsam -maszynki issana -płatki do twarzy -pomadki ochronne issana

Gość zenek77
Marlboro lights

Gość emilka d
dobre te maszyki do golenia?? bo ja jak kupilam nowki w stokrotce to nie moglam nogi ogolic:O z tesco sa super ostre takie i nie ma problemu. a te dobre sa??

Gość strabilla
moim zdaniem sa bardzo dobre, nie wyrzucam ich po jednym goleniu mimo ze nazywaja sie 'jednorazowe', maja dobre ostrza, nie zapychaja sie szybko, ja jestem zadowolona, mysle ze sa tak dobre te gillette czy inne 'markowe', a zdecydowanie o niebo tansze

Gość hmmmmmmmmmmm
Babydream żel do mycia Isana krem do rąk i balsamy najprostsze jako baza do dalszej obróbki :D

Gość polecam płyn do soczewek
B-lens, nie uczula - przynajmniej mnie :D i ta tani jak barszcz, 100ml za 12zł, i nie wyprodukowany w jakis Chinach tylko w Holandii, wiec nie jakas tam szmira...

Gość taakajajjjaa
Ja polecam piankę do golenia Issana (ja mam do skóry wrażliwej z aloesem)- jest świetna, gęsta, nie spływa z nóg, wydajna, ładnie pachnie i najważniejsze- zapobiga zacięciom, nie uczula. Super, a kosztuje ok.4 zł. CZtery- pięć razy taniej niż jakieś Gilletty, które niczym się od niej nie różnią. Poza tym lubię ich mydła z płynie, mają ładne zapachy i nie wysuszają skóry. Polecam szczególnie oliwkowe. Używam też ich wacików do twarzy, patyczków do uszu i zmywatacza do paznkoci bez acetonu- bardzo dobry.