Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomogłam tak poprostu

byłam u mamy trojaczków...

Polecane posty

Gość pomogłam tak poprostu

Tak,do wszystkich WIELCE zdziwionych skąpych,zawistnych mamusiek z tendencjami detektywistycznymi :o byłam u tej dziewczyny.obiecalam ze napisze tylko to co w zaden sposób jej nie urazi,ani nie doprowadzi do kolejnej niepotrzebnej ''wojny'' na forum wiec pisze :) dziewczyna jest na poczatku 2go semestu dopiero ale brzuszek juz calkiem calkiem.córcia bardzo dobrze wychowana.w domku skromnie ale czysciutko.i wiecie co? pokazala mi 2 paczki od ''was''.jedna wieksza druga mniejsza,ale w obu ciuszki,butelki i inne potrzebne rzeczy.długo rozmawialysmy.obiecane 30 paczek jakos nie doszlo.doszly tylko dwie,wiec jak widac wiele z was pisalo bzdury o dokonanej wysylce :o a szkoda,ale to juz wasza sprawa :) w kazdym razie widzialam maile które dziewczyna od was dostala.jestescie puste kretynki :o wyzwiska,oszczerwstwa :o nie dziwie sie jej ze nie wrócila na forum tak szczerze mówiąc.to was powinni pietnowac a nie ją :o ja pomoglam i sie ciesze :)

Gość guer
juz bys sie wstydzila mamusiu trojaczkow, sama siebie zachwalac :O

Gość A na trojaczki to przypadkiem
nie kasy od gminy??? Zawsze w Polsce tak jest że jak rodzą się 4-raczki, 5-raczki to burmistrz daje jakąś super dotacje, albo na wózek, leżaczki itd., więc może w przypadku trojaczków też? Musisz zapytać u siebie w gminie.

Gość jujajuna
A skad mamy wiedziec, ze bylas u mamy trojaczkow a nie ze jestes mama trojaczkow :classic_cool:

Gość ja tam na twoim miejscu
poszlabym do gminy, do mopsu, do caritasu. ten ostatni jest najlepszy, bo ma duzo fajnej zachodniej odziezy (cos jak pck, tylko ze w pck jest przebrana przez pracownikow a reszta sprzedawana lumpeksom, a caritas jest bardziej uczciwy bo ja rozdaje najbardziej potrzebujacym) i zachodniego jedzenia dobrej jakosci z zachodnich marketow, ktore dostaje w ramach pomocy ubogim z krajow zamozniejszych. oni ci pomoga. tyle, ze tam zanim ci cokolwiek dadza musza cie sprawdzic, wiec lepiej gdybys nie blefowalaz ta twoja bieda.

Gość ja tam na twoim miejscu
mops przyzna ci zasilek na kazde z 3 dzieci + te ktore juz masz, a gmina moze jeszcze dodatkowo pomoc, burmistrz moze wam cos ufundowac.