Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaaneta

Powroze

Polecane posty

Gość anetaaneta

prosze podac pytanie, imie oraz d.urodzenia;.)

Gość Margo12345
Czy widzi pani jakieś zmiany w najbliższym czasie w moim życiu uczuciowym? Małgorzata 24.07.1972r.

Gość anetaaneta
potrzebuje chwilke czasu na analize, prosze uzbroic sie w cierpliwosc;-)

Gość Margo12345
Oczywiście czekam cierpliwie:)

Gość Marysia 16.09.1984
Czy w przyszlym roku duzo zarobie?

Gość ddddfffffggggg
Ewa, 25.08.1989, co mnie czeka w najlbliższych miesiacach?

Gość Beata 21.07.1987
czy osoba z ktora sie rozstalam mysli i teskni?

Gość miilenciaa
czy jest obok mnie jeszcze pewien brunet, co mnie czeka z nim, czy w ogóle coś? 12.10.83

Gość wierzaca doswiadczajaca
czy wyjde za faceta z ktorym jestem w zwiaku anita 20 07 1984

Gość kamaaaaaaaaaa
martyna 31.12.1992 co mnie czeka w milosci?

Gość prosze o odpowiedz123456
Maria 22.07.1994 Czy będę kiedyś z tym jedynym??

Gość ddddfffffggggg
to nie jest hop siu, poza tym kolejka obowiazuje ;p

Nie wiem czy wierzysz czy nie, ale ostatnim razem jak autorka mi wróżyła, byłam zdziwiona, że wiedziała o mnie tyle i powiedziała sporo prawdy i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy coś innego, ale... sprawdziło mi się w 70% to co wywróżyła, mimo, że w takie coś nie wierzę to jednak się sprawdziło. Zdecydowanie polecam... fajna wróżka:)

to były 2 pytania, ale chodziło mi głównie o "sprawy uczuciowe"... odpowiedziała tylko na to, bo bardziej mi na nim zależało (w podświadomości).. wywróżyła, że ktoś się do mnie odezwie (mimo, że z tą osobą nie mam kontaktu od groma czasu)...i faktycznie odezwała się. Co jest dla mnie naprawdę niewiarygodne...

Gość ddddfffffggggg
hmmmo egazaminy nie pwoinno sie pytac, bo jak wywrozy ze zdasz to sie do nich nie przylozysz..

troszkę to trwa, bo o ile pamietam to chyba wróży z kart, ale napisze Ci kilkanaście zdań (przynajmniej ja tyle miałam) więc może to dlatego tyle trwa.

Gość anetaaneta
Malgorzata z kart wynika, ze masz za soba nieudana znajomosc. Nie wiem czy bylo to cos dluzszego czy chodzilo tylko o krotka znajomosc, bo musialabym postawiac karty odzielnie co do tego pytania. W kazdym razie doszlo miedzy wami do rozstania, twoje uczucia zostaly zranione (najprowdopodobniej to on/ona z toba zerwal). Wydaje mi sie, ze ten mezczyzna spowodowal duzo zawirowan w twoim zyciu a nastepnie szybko z niego zniknal (calkiem mozliwe byl on od ciebie trszke mlodszy), choc nie wykluczam, ze masz z nim od czasu do czasu kontakt, jednak sa to raczej klotnie niz rozmowy prowadzace do jakiegos rozwiazania. Ty obecnie masz ogromna potrzebe zaczecia wszystkiego od poczatku. W najbizszej przyszlosc widze jakies spotkania towarzyskie w gronie kolezanek. Na jednym z talich spotkan masz szanse kogos blizej poznac (do tego momentu musisz sie jednak uzbroic w cierpliwosc). Bedzie nadazajaca sie okazja, a ty bedziesz pelna energi. Ta osoba bedzie dla ciebie takim autorytetem , mozliwe ze bedzie on od ciebie starszy). Bedzie to mezczyzna opiekunczy i Tylko ze jakos ty nie bedziesz mogla sie calkowicie otworzyc. Bedziesz odczuwala jakies ograniczenia. To moze byc zwiazane z twoimi negatywnymi doswiadczeniami z przeszlosc, albo twoj partner bedzie np. za bardzo zazdrosny, chociaz wydajemi sie ze raczej to pierwsze. Jest jednak za wczesnie by cos przewidziec. Zycze ci powodzenia i sorry za chaotyczna analize;-) Pamietaj jednak ze tylko ty masz wplyw na ksztaltowanie twojej przyszlosci;-) Trudno mi jednak jest powiedziec cos blizej na ten temat,

"hmmmo egazaminy nie pwoinno sie pytac, bo jak wywrozy ze zdasz to sie do nich nie przylozysz.." hmm dobra uwaga, ja kiedyś wróżyłam przez komórkę i zadałam taie pytanie w pewnej sprawie. jak wróżka mnie odpowiedziała to przestałam się w ogóle starać znadzieją że samo przyjdzie i... okazja przeszła koło nosa:D dlatego trochę boję się wróżenia bo myślę że potem coś zrobię nie tak i i tak nie wyjdzie:P

Gość Gosia_85_85_
czy moje małżeństwo jest aż po grób? Gosia, 03.08.1985