Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaaneta

Powroze

Polecane posty

Gość anetaaneta
ok Diana teraz twoja kolej ;-) Juz postawilam ci karty teraz prosze poczekaj chwilke na analize. A ja mam do was takie pytanie. Dalam wlasnie kawalek jablka mojemu prosiaczkowi i on zaczal wydawac z siebie takie dziwne odglosy, jakby mial chrypke czy cos w tym stylu. I nie wiem czy cos mu sie nie stalo. Wiecie co to moze byc? Bo sie zmartwilam :( ;(

Gość karararara
Aneta 01.02.1985. jestem 3 mce po rozstaniu z facetem...chcę wiedzieć co dalej z moim życiem uczuciowym????

Gość Gosia_85_85_
to nie powinno byc od jablka, swinki morskie lubia jablka.. Moze jest przeziebiony?

Gość Santinkaaaaa
Edyta 23 11 1988 Damian 14 08 1990 co kart mowia o naszym zwiazku i pytanie czy urodze zdrowe dziecko i jaka plec

Gość Witek85
09.10.1985 co z moim życiem uczuciowym jakieś zmiany?

hehe wiem, głupie pytanie, ale ja zawsze uważałam siebie za brzydką dziewczynę... i zapytałam się z czystej ciekawości o to ;)

Gość salllllly
chcialabym wiedziec czy bede miala dzieci jesli tak to ile i kiedy :) Marzena 25,04,1989

Gość anetaaneta
Diana: Diana z kart wynika, ze dreczyly ciebie w przeszlosci kompleksy (lub z jakiegos powodu czulas wewnetrzne ograniczenia). Pytasz mnie o to kiedy znajdziesz stalego chlopaka, ale mi sie wydaje, ze ty juz kogos takiego poznalas, calkiem mozliwe ze jest to kolega ze studiow albo z pracy. W twoich oczach moze ma zbyt pragmatyczna nature, calkiem molziwe ze studiuje cos zwiazanego z naukami scislymi. Jest to jednak relacja bardziej kolezenska. Obecnie masz przed soba pozytywny okres, wydaje mi sie, ze pokonalas swoje kompleksy w jakims stopniu, albo czujesz ulge z jakiegos powodu... W kazdym razie w niedalekiej przyszlosci poznasz kogos, kto zrobi na tobie duze wrazenie. Prawdopodobnie poznasz ta osobe albo na studiach albo w pracy. Ten chlopak bedzie przecieiwnstwem tego oktorym pisalam wyzej, czyli romantyczny, najprawdopodobniej spod znaku raka, albo ryby, moze skorpiona, moze to byc jasny brunet, albo ciemny bladyn. Ty jednak po okresie poczatkowej fascynacji, bedziesz miala jakies wtpliwosci.....wydaje mi sie ze wogole nalezysz do kobiet twardo stapajacych po ziemi, myslacych racjonalnie i dlatego nie pozwalasz na calkowite zaangazowanie sie, takie zwyciestwo racjo nad uczuciami. Trudno mi powiedziec jak to sie potoczy, ale ty w pewnym momencie zdasz sobie wreszcie sprawe z twoich potrzeb...i twoj rozum zdecyduje.....

Gość anetaaneta
tak chodzi o swinke ;-)

Gość Beata 21.07.1987
wrozko prosze nie zapomnij o mnie ok?? jeszcze 2 osoby przede mna,bede czekac :) dziekuje :)

Gość anetaaneta
dodam jeszcze, ze jezeli moja analiza bedzie dla was noezrozumiala, to mozecie smialo pisac. Ciagle sie ucze i bledy niestety sie zdarzaja. Wiec sie nie wkurzajcie;-) Ale prosilabym o jakis komentarz, bardzo bym sie cieszyla

Gość anetaaneta
A kiedy policjantka to ja ci wrozylam? ;-) I skad masz pewnosc, ze to bylam ja?

Gość Santinkaaaaa
Edyta 23 11 1988 Damian 14 08 1990 co kart mowia o naszym zwiazku i pytanie czy urodze zdrowe dziecko i jaka plec

Gość wierzaca doswiadczajaca
wrozko, jakby co to jestem online i czekam cierpliwie na twoja odpowiedz:)

Gość fhffsfsdgdh
daria 16.05.1983,jak widzisz moje sprawy uczuciowe kogo bok mnie widzisz?

Gość anetaaneta
dzieki za komentarze od osob ktorym postawilam karty. nawet jezeli nic sie z tego nie zgadzalo, to i tak i tak kultura wymaga, ze nalezy chociaz podziekowac. Zreszta to nie jest pierwszy raz, ostatnio tez wrozylam na hafe i nikt nie odpisal. Naprawde nie warto tracic wlasnego czasu na cos takiego.

anetaaneta no cóż są ludzie i taborety...:/ mam nadzieję, że będziesz jeszcze wrózyła? bo naprawdę chcę znać odpoweidz na moje pytanie :)

Gość anieciczka338
Czy po skończeniu studiów znajde prace i wyprowadze się w końcu z domu? i czy wogóle wyjde za mąż? aneta 25.03.10985

Gość sylwiaaaaaaaa
marta 10.11.1984, radek 2.11.1981.jak rozwinie sie nasza znajomosc?

Gość Joanna................
5.03.1973 A muszę zadawać konkretne pytanie? Może po prostu niech mi Pani napisze co widzi. Ze szczególnym naciskiem na sprawy uczuciowe.Już chyba przestaję wierzyć w miłość:(

witam kiedyś wróżyłaś , pisałam, ale sie nie załapalam...czy jest szansa na wróżbe?