Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie tznotka

przespalam sie z kolega!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość juz nie tznotka

wynajmuje mieszkanie z kolezanka i kolega. lubimy sie i przyjaznimy :) no i zakochalam sie w koledze. wypilismy wczoraj troche wiecej niz zwykle, a ze bylismy sami w mieszkaniu to zrobilismy to :( dodam, ze bylam dziewica do tego czasu :( kurde co robic :( wstydze sie z nim pogadac, zamknelam sie w swoim pokoju :( boje sie nawet wyjsc :( co mi radzicie?

Gość juz nie tznotka
ja bym bardzo chciala, ale on :( ciekawe co o mnie mysli teraz 😭 bo mu nie powiedzialam o blonie i w ogole. isc z nim pogadac? wstydze sie i mi glupio. naszej kolezanki nie ma, bo pojechala na weekend do domu, wiec jestesmy sami. a on gdzies poszedl, nawet nie wiem gdzie ;/

Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyy
poczekaj na to co on zrobi

Gość chętnie uświadomię
twojego kolegę jak błędnie zamoczył:classic_cool:

Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyy
jak nic nie zrobi to tez nic nie rob tylko olej podejdz do tego na luzie

chyba bezblednie, pewnie nawet nie pamieta... ;D czemu ja dopiero teraz odkrylem to babskie forum. ile tu mozna sie dowiedziec co knuje "wrog"... ;D

Gość juz nie tznotka
a jak zobaczy krew na lozku to co se pomysli? ze okres dostal? :classic_cool: :O sory, ale dla mnie to nie jest smieszne ;/

Zachowuj się normalnie, absolutnie go nie unikaj. Pogadajcie o tym co się zdarzyło, bo to nic złego. Jeśli chciałabyś z nim być, to daj mu to delikatnie do zrozumienia.

facet sie nie odezwie a ty pierwsze co zrobisz to polecisz do kolezanki... klasyk, "nie znaliscie siebie" nie byliscie na to gotowi... nie ma tematu w ogole chyba, ze niebawem sie czegos dowiesz... ;/

Gość hahahahaaahhah
zbereźnik ---> :D :D :D

Gość juz nie tznotka
czyli jak? isc do niego jak wroci? a moze czekac az wroci w kuchni? jak mam mu to powiedziec? wprost? nie umiem dawac delikatnie do zrozumienia :(

Gość juz nie tznotka
A tam fajnie, tyle wypił że ledwo trafił tam gdzie trzeba.

Gość no to wyobraz sobie
hehe to masz kłopot pogadaj z nim i tyle

Gość juz nie tznotka
przyjaciel to nie jest pierwszy lepszy!!!! a czy mu nie zalezy to nie wiem skoro mi wiele razy pomagal...

Gość xzy
miałam podobny dylemat ale faceci którzy siedzą na kafe uświadomili mnie ze większość facetów rucha byle co, grunt ze nie ucieka. niestety ale facet to facet. szkoda tylko ze tak fatalnie sie zauroczyłaś chyba najwyższy czas na odtrucie

Gość juz nie tznotka
duzo czasu spedzamy razem, wiec bedzie to trudne dla mnie :( mamy wspolnych przyjaciol poza tym ;/

to zeby ci ulatwic sproboj mi o tym powiedziec. rozmawiaj ze mna tak jakbym to ja nim byl... no dawaj... ;)

Gość juz nie tznotka
zbereznik - wez daj mi spokoj Ty zberezniku :O net a rozmowa w cztery oczy to dwie rozne rzeczy :O

Gość Ty w jedną on w drugą stronę
no i jakoś kolega nie leci na Ciebie po tym jak mu dałaś. Wyszedł gdzieś sobie, a gdyby mu zależało, to chyba by do Ciebie przyszedł, a on uciekł. Chyba błąd zrobiłaś.

to jak nie chcesz powiem ci jak to bedzie wygladac: ty - wiesz chyba wczoraj cos miedzy nami bylo on - tak, tak, chyba bylo (idzie do zlewozmywaka, bierze solniczke i zaczyna ja myc...) ty - chce zebys pamietal ze dla mnie jestes przede wszystkim przyjacielem... on - chyba tak, mysle ze jestes przyjacielem... (upuslil solniczke...) ty - mam nadzieje ze nic to miedzy nami nie zmieni, ze dalej bedziemy sie przyjaznic... on - tak, tez mysle ze nie zmieni... o czym tu gadac... ?

Gość xzy
zbereźnik niestety ma racje bo albo kiwnie głowa i sprawa załatwiona albo będzie sciamnial. nic z tej rozmowy nie wyniknie i ty tez nie staniesz sie szczęśliwsza

Gość juz nie tznotka
przypomniałam sobe ,że zrobilismy to na łózku koleżanki i tam leży moja błona, powinnam po nią iść, ale kolega pomysli że jestem złodziejką?

Gość juz nie tznotka
a ty co kurwa ksiazke piszesz? :O wypierdalaj pewnie jestes niedojebanym prawiczkiem :O

Gość bgtyuoputrwebgyhjkolptrf
przynajmniej masz to juz za soba. zachowuj sie normalnie, nie wlaz mu w tylek, raczej niech on sie o ciebie dalej stara. udawaj trudno dostepna