Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje porady23

Na jaką furę byście poleciały ?

Polecane posty

Gość sosełe obczaj to
to Porsche to oryginał (może zderzak dziwny)

Ja się nie wypowiadam, bo to kompletnie nie moje klimaty, ale rozumiem, że faceci chcą mieć szybki silnik, i najlepiej na tył napęd :P no ale niestety jak się chce mieć sportowy samochód a się nie ma za dużo kasy, to za ładnego się nie będzie miało :P

Gość potrzebuje porady23
za słaby silnik na automat, wolałbym manualną skrzynie :) no i poza TT jakos nie lubie Audi :P, ale dzięki za propozycje.

Gość superexpresss
hahhahhhaaaaaa! no i obeszli prawo. stawiają ponad 200 automatów w polsce w dniu wyborów. tak twierdzi producent na swojej stronie (dopalaczomaty.com)

tylo czemu pytasz o to na kafeterii??? gdybys chcial wiedzec ktory sprzet jest zajebisty podjechalbys do kuzaja albo kedziora, obaj sa wawie albo przedzwonil do SJS... a ty lasek pytasz...? oj biedny... ;)

za słaby silnik na automat, wolałbym manualną skrzynie no i poza TT jakos nie lubie Audi , ale dzięki za propozycje.''ja nie wiem co auto ma w środku:D mówię że mi się podobają( ogólnie gustuję w Audikach;))

Gość sosełe obczaj to
Mi osobiście nie podobają się nowe samochody bo wszystkie z jednej formy, ta sama linia nadwozia tylko kosmetyka je odróżnia, ale to ja ;).

zbereznik - trzeba pytac grupe docelowa A to nie mialo być obraza wsi, tylko tak się potocznie mowi, ale w sumie racja, nie powinno sie tego rozpowszechniac, chociaz akurat jak sie przejezdza czasami przez wies, to dziewczyny tak sie zachowuja jakby akurat caly dzien czekaly na takie porsche :/

Gość potrzebuje porady23
o subaru tez rozważałem, ale ma strasznie biedne wnętrze(wg. mnie) no i wyposażenie rzadko który ma xenony, a tylko takie biore pod uwagę :)

Gość sosełe obczaj to
To subaru ma jedynie dobry silnik bo jest brzydkie jak 90% nowych samochodów ;).

Gość sosełe obczaj to
ps subaru ma też ciekawy dźwięk ;).

Gość potrzebuje porady23
hmm teraz to w sumie mam więcej dylematów niz miałem :P

Gość gołczieera
to moze załóż temat na jakims meskim forum. nie uważasz, ze tam sie lepiej na tym znaja? podzielam zdanie sosa. szukasz samochodu na panny. nawet doslownie o to pytasz.. jesli ci sie zamarzyl szybki seks ze szmatami co na blache leca. to proponuje zaoszczedzic kase i isc do burdelu. tam przynajmniej sa profesjonalistki.

Gość ja nigdy nie spotkam takiego
bedziesz podrywał laski na Cargo w Warszawie?? mozesz też kupic honde crx , sunie sikaja po gaciach na widok/i dzwiek tej puszki

Gość potrzebuje porady23
poprostu chciałbym żeby auto podobało sie dziewczynom :) to tak źle ?

Gość gołczieera
a to ma byc auto dla dziewczyn czy dla ciebie? :o

Gość potrzebuje porady23
nie mam dziewczyny :P