Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quinny westilki

pozarlismy sie on sie nie odzywa.

Polecane posty

Gość quinny westilki

facet za granica.poprztykalismy sie.Skype i gg aktywne.Dzwonie , pisze i nie odzywa sie.Zaraz zwariuje.

Gość quinny westilki
zeby chociaz cos napisal to milczy.

Gość załamana choolernie
osraj go zateskini to sie odezwie

Nie ma ochoty rozmawiać i tyle. Daj mu spokój, jak będzie chciał to sam się odezwie. Nie bądź nachalna, bo jeszcze bardziej nie będzie miał ochoty gadać.

Gość quinny westilki
jestem taka wsciekla.czemu sie nie odezwie.moglby chociaz cos napisac.a tu cisza.

Gość quinny westilki
ale prez niego wyszla klotnia.bo mial byc o 20 na skype ale pojawil sie dopiero po 21.i powiedzialam mu co mysle.

Gość quinny westilki
powiedzialam.ze olewa mnie.ze wszytscy inni wazzniejsi niz ja.bo weekend mial byc dla nas.i zrobilo mi sie strasznie przykro.

no to istotnie głupio zrobił że się z tobą kłócił, zamiast od razu dla świętego spokoju napisać 'cześć' i się rozłączyć.

Gość GLOWA DO GORY
ma zone, ktora teraz na nocki nie pracuje,odedzwie sie poczekaj,zmien obiekt zainteresowania, facet z daleka to wielka niewiadomo,niewiesz co cie czeka jeszcze, a co tam gdzie on mieszla nie ma kobiet? BY na ciebie mail czekac,...pomysl realnie, faceci klamia ,lepiej od kobiet

Gość quinny westilki
ja sie rozlaczylam..on dzwonil kilka razy ale nie odbieralam.a teraz on mnie zlewa.

Gość quinny westilki
dobrze wie ze nie cierpie jak sie spoznia.

Gość Mamusia27letnia
trudno żeby się odezwał jak go pozarłaś

Gość quinny westilki
zero odezwu.nie zasne dzis.

Gość quinny westilki
Od wczoraj od 21.30 zero znaku z jego strony.Niewiem co sie dzieje.Na zaden kontakt z mojej strony nie reaguje.Co ja mam zrobic?

Gość pocałuj go
w dupe

Gość quinny westilki
dalej cisza/Siedze i mysle.Na niczym nie moge sie skupic.

Gość Ewcia27:):*
A on tam wyjeżdża do pracy? Ile macie lat? I jak długo jesteście ze sobą?

Gość zgroza.............
ale jesteś głupia dziewczyno skoro się pokłóciłaś i rozłączyłaś to po co teraz chcesz się z nim kontaktować... może musiał coś załatwić i się spóźnił... może się zasiedział kłótnia o coś takiego nie ma sensu... jesli chcesz mu dać nauczkę to skoro umówiliście się na 20 trzeba było poczekać 15 min jak go nie było to sie wyłaczyć i tyle... chyba masz co innego do roboty a nie czekać aż bedzie.... następnym razem jak będzie chciał pogadać to będzie punktualny a jak nie to znów tak zrobić, a nie kłócisz się rozłączasz a potem atakujesz.... Przecież facet w ogóle nie bedzie chciał z Tobą gadać skoro kłócisz sie o takie głupoty

Gość kątem oka..
na przyszłość będziesz bardziej wyrozumiała i cierpliwa pewnie jesteś jeszcze gówniarą bo tylko gówniary tak sie zachowują

Gość quinny westilki
Ja 26, om 29.Nie odzywa sie wogole.Dalej cisza.Wiem ze zachwalam sie glupio ale on nie chce ze mna nawet rozmawiac.A myslalam ze zalezy mu na nas. Tak pracuje za granica.W piatek przyjezdza na urlop do polski na tydzien.I teraz niewiem co bedzie. Ma wlaczone gg ale nic nie odzywa sie.A ja siedze i mysle nie moge sobie miejsca znalesc.

Gość quinny westilki
Mielsismy ze soba bardzo duzy kontakt.Po kilka h dziennie rozmawiaslimy.I po pracy.I wieczorem. A teraz cisza.Cos czuje ze to koniec.

Gość kątem oka..
napisz mu że wiesz ze przesadziłaś i przepraszasz i czekaj nie odzywaj się... dziewczyno nie kłoc sie o takie rzeczy bo facet ucieknie

Gość quinny westilki
Bo bylo mi strasznie przykro.Obiecal ze piatek i sobota jest nasza.W piatek pojawil sie dopiero ok.23.Bo brat przyszedl.Wczoraj tak samo.Spoznil sie.Jak ja mam sie czuc.

Gość robi taka scene
przed samym przyjazdem, zeby sie od Ciebie uwolnic na czas pobytu w Polsce. Wiedzial, ze sie rzucisz o spoznienie i dlatego to sprowokowal. Teraz moze grac urazonego i miec swiety spokoj przez tydzien.

Gość quinny westilki
Ale sam zabiegal o tak czeste kontakty.Nawet w ostatnim tyg. jak mowil tak teskni juz ze nawet rano przed praca o 5 widywalismy sie na skype. Mieslismy staly kontakt.Bardzo duzo rozmawiamy.Nawet jego znajomi sie z niego smiali bo ile mozna rozmawiac i o czym z dziewczyna.I ze nie wytrzyma tyle czasu do przyjazdu.a tu raptownie taka zmiana.Tego nie rozumiem.

Gość quinny westilki
Nparawde niechce rozmawiac.Zstawilam mu wiadmosc na gg i nie odpisal.Porostu poszedl z gg.