Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pembe

Turecki facet

Polecane posty

Gość Pembe

witam,czy ktoś z was może miał styczność z turkami?Jeśli tak to prosze o wypowiedzi jacy oni są(nie tylko faceci) i co o nich myślicie. Ja pracuje w tureckim barze juz 10 miesięcy,niedawno przyszedł nowy pracownik,młody i bardzo ładny no i sie chyba zakochałam w nim,on tez mówi że mu sie podobam ale niewiem czy na poważnie mogłabym z nim być bo mam wrażenie że oni niepotrafią być wierni jednej kobiecie.wogóle to nigdy do końca w różnych sprawach niemoge zrozumieć ich zachowania i wogóle...

Gość daj sobie spokój z turkami
oni ruchają,co popadnie. gadalam kiedys z jednym przez internet. oni lasce wszystko wmowią,żeby tylko zaliczyc. brudasy cholerne :-O

Gość turki -bleeeee
turek moze sie ozenic tylko z turczynka-oczywiscie sa wyjatki ale bardzo rzadkie,niestety ja mierze ich jedna miara:( dla wszystkich mam piekne oczy wlosy i jestem cudna a tylko dlatego ze chca mnie przeleciec:(nie nabieraj sie na slodkie slowka

Gość wszystkie islamy to
jedna hołota. Zerżną cię i tyle :D A potem się dowiesz, że właśnie tatuś przyprowadził mu kuzynkę z którą on ma się ożenić. No ale to nie przekeśli waszej miłości :classic_cool: i on cię tak będzie co drugą noc kochał :classic_cool: