Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkjhghj

Zauważyliście, że grube, otyłe kobiety mają często piękne twarze?

Polecane posty

Gość zależy......
a mam 160 i waże 70 kg.Tylko jestem grubszej kości,i dużo osób w to nie wieży że az tyle waże.Ale mam i cycka i pupe jak jabłuszko więc jest oki i sama sie sobie podobam i nic nie chce zmieniać :)

Gość co komu po twArzy jak pod
ubraniem wałki tłuszzczu i celulit:O

Gość tomekk344
twarz jest wazniejsza niz ciało, ale grube kobiety zwykle nie maja atrakcyjnych twarzy..

Gość zależy......
celulitu nie mam i wałków też nie,może troszkę brzusia ale to po dzidzi .Nie mam ciałka jak 15 -tka ale nie mam też wałków tłuszczu :)

Gość obserwując...
co komu po twarzy.. Będąc w tym roku na urlopie obserwowalam trochę kobiety,nie podzielam twojej opinii,ze jak gruba to celulit i wałki,nieprawda. Było mnóstwo szczupłych kobiet z okropnym celulitem na udach i tyłku,to chyba nie zależy od wagi .

Gość zależy......
tomekk zgodze sie z tobą fakt kobiety które mają juz naprawdę większą nadwage a nawet otyłość .Nie są juz takie urodziwe a to dlatego że wtedy,ja na to mówie że policzki rosną oczy maleją itd ,choć kobietka moze być ładna to juz tak znacząca tusza ja oszpeca:(

Gość zależy......
obserwując... Dziekuje za pomoc :);)

Gość tomekk344
chociaz sa wyjatki na przyklad jessica simpson mimo ze przed przytyciem była ładniejsza http://pimpinandcrimpin.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/05/jessica-simpson-20050804005337747.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2006/gallery/bestfriends/jessica_simpson.jpg to nawet gdy przybyło jej kilka kilogramow nadal jest atrakcyjna http://ilovedorks.files.wordpress.com/2009/01/fat-jessica-simpson.jpg Piekna kobieta nawet jesli przytyje nadal moze byc piekna . Chociaz na pewno nie tak jak dawniej ..

Gość tomekk344
ogolnie jest tak ze kilogramy działaja zle na twarz .. ale jesli supermodelka przytyłąby do 70 kg .. to nadadal byłaby ładna i faceci na pewno by sie za nia ogladali .. Gorzej jesli przytyje kobieta o przecietnej twarzy ..

Gość zależy......
ech ja jeszcze dodam ja nigdy nie byłam szczupła zawsze miała te pare kilo więcej wiec niewiem jak to jest.Ale moi znajomiz zawsze mi mówią ,ze nie wyobrażają sobie mnie jako takiego szczypirka.Bo mi te trochę ciałka uroku dodaje.I mam sie nie zmieniać.Ludze własnie mnie taką znają taką lubią i tyle a jakomuś coś nie pasuje to wontt .Juz nie szukam przyjaciół bo ich mam i to sami sie pojawili w moim życiu :)

Gość mimio
NIE znam grubaski z ładną twarza ,wszystkie są nalane i mają bardzo grube gardziele

Gość obserwując...
tomek wspólczesne supermodelki nie są najpiękniesze:D,oglądnij jedną czy drugą bez makijażu-tragedia. Są rózne gusty,nie dla każdego faceta figura jest najważniejsza,widzę wokół,często przystojniaki na stanowiskach mają atrakcyjne żony przy kości i zakochani są po uszy,powiedzmy sobie szczerze,ze nie to jest najwazniejsze w poważnym długim związku.

Zalezy...ja wszystkie grubaski ktore znam, uwazam za brzydko twarzowe. Nie ma nic pieknego w wielkim gardzielu, podwojnych podbrodkach i tlustych polikach fakt ze te puszyste czesto sie brechtaja, i moze po prostu usmiech czyni je piekniejsze?

Gość obserwując...
Nie chcę być złosliwa,ale bardzo często te wszystkie odchudzajace się pannice nie mają nic innego do zaoferowania poza dobrym ciałem,nie wiem czy wynika to z kompleksów czy z czegos innego. Najważniejsze,zeby dobrze czuc się ze sobą ,kobieta przy kosci,ale nie tłuscioch moze byc zadowolona z siebie,przypominam,ze nie popieram gabarytów walenia-to juz chorobliwe tycie i nikt przy twj wadze nie moze byc atrakcyjny,ani facet ani kobieta.

Gość mimio
fdsd coś tam----- ja myśle ,że nie o taką otyłość autorce chodziło,Kim K. też ma dooopę a jest ładna.Chodzi o takie z gardzielem podwójnym jak np.moja szwagierka i toną tłuszczu na plecach .....strach się bać

Gość tomek344
nie wystarczy byc szczuplym by byc atrakcyjnym , ale na 110 % szczupła kobieta z piekna twarzą jest atrakcyjniejsza niz taka ktora wazy 70 kg i tez ma piekną twarz .

Gość tomek344
to sie zgadza atrakcyjnosc spada wraz z kilogramami .. W koncu 70 kg kobieta moze byc fajna laska ,ale jesli przytyłaby do 95 kg to watpie zeby ktos sie za nia oglądał .

Gość mimio
cyt. tomek 344 to sie zgadza atrakcyjnosc spada wraz z kilogramami .. ????????? chyba rośnie wraz ze spadającymi kilogramami

Gość obserwując...
tomek to twoje zdanie ,gwarantuję ci,ze są fajni meżczyzni,ktorzy nie lubią chudzielców.Znam kilku osobiście,są łakomymi kąskami dla takich wychudzonych kobiet,tylko ich po prostu nie chcą. Podobnie z kobietami,nie każda lubi mięśniaka,mimo,ze inne zachwycają sie jego ciałem,ja np w życiu nie zwrócę na takiego uwagi,nie lubię też chudzielców.

Gość tomek344
wiele kobiet ma kompleksy z powodu tego ze wazy 65 kg przy 165 cm wzrostu .. Ja uwazam ze nie mają powodu ... W praktyce przy tej wadze ciało nie wyglada jeszcze tak zle .. Problem istnieje u kobiet z dużą nadwagą .. Lekka nadwaga rowniez nie wpływa znacznie na obnizenie atrakcyjnosci tylko nieznacznie ..

swiat nie dzieli sie tylko na grubaski i wiecznie odchudzajace sie pannice:p ja mam to szczescie ze jestem szczupla, jem ( a raczej pochlaniam) ile sie da. Niemilo sie jednak patrzy na smutne wieszaki, czy wielkie grubasy ( to skrajne przyklady, otylosc i anoreksja) reszta jest ok. Wazne zeby sie dobrze czulo ze swoim cialem a nie gonilo za jakims idealem.

Gość tomek344
ja lubie chudzielce mające ( 50 kg ) ale podobaja mi sie tez kobiety ktore ważą 60 kg .. NAtomiast 90 kg odpada

Gość obserwując...
90 kg to juz duzo,o takich nie rozmawiamy. cheek w wieku 16-20 lat nikt nie powinien miec nadwagi,nie sztuka być szczuplą w takim wieku:D

Gość tomek344
no wiec własnie .. 60 kg przy 165 to nie jest zła waga ... ALe 75 kg to juz lekka mi sie wydaje przesada . kobieta moze miec troche cialka byle tluszcz nie zwisał jej z kazej konczyny jak u świni w oborze .

Gość sdgdsfgsdgdg
Nie zauważyłem takiej zależności :P chociaż nie powiem że zdarzają się grube z twarzą która ma potencjał mimo iż jest zbyt gruba na twarzy właśnie,ale widać że jakby schudła toby lepiej wyglądała :P

Jak sie niezaniedbuje to mozna uytzymac dobta figure do poznych lat. Ja cwicze od czasu do czasu by wyrobic miesnie, wiem ze z wiekiem bede musiala cwiczyc regularnie, i wiem ze dam rade mimo szybkiego trybu zycia. Wiadomo z wiekiem przemiana materi staje sie wolniejsza, ale ja wlasnie widze coraz wiecej dziewczyn w wieku 13-20 lat ktore sa grube (nie pulchne). Wina diety? Rodzicow? Nie wiem, ale wygladaja okropnie i staro.

Gość diowefuhvjdsfvbioehfq
tak was tutaj czytam to az mi chce sie odchudzac xd jestem ladna wiem o tym i kazdy tez mi o tym mowi ;p jedyny moj probklem ktory naorawde wplyna na moja urode to to ze w ciagu 2 lat przytylam 10 kg przez co moja twarz stala sie bardziej okragla i wszystko teraz psuje ;/ mam ladne oczy duze czerwone usta i maly zgrabny nosek tylko gdyby nie te policzki chomicze ;D dodam ze znam duzo dziewczyn ktore naprawde sa baaardzo ladne mimo nadwagi, mam nawet znajoma od ktorej az nie mozna oderwac spojrzenia jest tak zjawiskowo ladna, a tusza dodaje jej tylko uroku ;p fajnie bylo czytac ten temat bo bardzi mnie zmotywowal dzieki ;*