Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkjhghj

Zauważyliście, że grube, otyłe kobiety mają często piękne twarze?

Polecane posty

Gość obserwując...
diowefu... Dlaczego utyłas tak szybko?

Gość znowu ty
niee tu nie ma żadnej zaleznosci, jednym tluszcz idzie w twarz, drugim nie. Zarówno gruby jak i chudy i może byc piekny... ale brzydki tez

Gość sdgdsfgsdgdg
diowefuhvjdsfvbioehfq No chyba żartujesz,nie wiedziałem nigdy pięknej ale grubej dziewczyny,liczy się całokształt nie tylko twarz.A twarz też jak sama zauważyłaś się zmienia wraz z przybraniem na wadze.

Gość obserwując...
sdgdsf To mało widziałes:D.Może powinieneś trochę rozszerzyć horyzonty:P Powiem tak,na grubych najbardziej najeżdzają chude /dzięki wiecznym dietom/ lub byłe grubasy.Nie mogą znieśc,ze tyle musieli poswięcic dla wyglądu:D

Gość sdgdsfgsdgdg
obserwując... Oj dużo grubasek niestety widziałem,nie że coś do nich mam ale piękno nie idzie w parze z otyłością.Chyba że wy piszecie o lekkiej nadwadze na nie o grubych kobietach.

Gość Kaśka ...
tak szybko tyje sie przez niedoczynnosć tarczycy lub od sterydów.

Gość diowefuhvjdsfvbioehfq
nie bylo mnie ale juz jestem dlaczego utylam, no wiec jako mala dziewczynka byla glupia i jedyne co mnie interesowalo to byc chuda, jak najbardziej chuda przez co moje liczby kcal ograniczaly sie do 500 kcal potem okres w moim zyciu byl taki ze wydarzylo sie wiele roznych problemow z ktorymi bylo mi trudno sobie poradzic no i niektorzy nie jedza jezeli maja dola a niektorzy uciekaja w przyjemnosci jakie daje im dobre jedzenie, jadlam duzo slodyczy, nie patrzylam na to ze moge przytyc bo dobrze o tym wiedzialam, ale mimo to wszystko bylo silniejsze odemnie, teraz katuje sie dietami i za cholere nie moge schudnac ale sie nie poddaje i probuje dalej i co z tego wyniknie tym razem to sie okaze nie mam nadwagi tylko kilka kilogramow za duzo, a moja najwieksza wada jest to ze kazdy przybrany tluszcz idzie mi nie w biodra bo pupe jak mialam i mam dalej szczuplutka ;p tylko w brzuch i twarz, dziwnie to wyglada w moim przypadku bo jestem niska czyli duzy brak tali do tego duza glowa ;/ i z tego co moge powiedziec o ludziach ktorzy sa ladni ale grubi to to ze moje powodzenie zmniejszylo sie do minimum. sa ludzie ktorzy zawieszja na mnie oko ze wzgledu na twarz ale to juz nie to samo, bo wiadomo cialo tez sie liczy, kiedys bylam ladna i zgrabna moja talia mierzyla 59 cm a teraz 80 troche roznica no nie? heh

Gość BMI OK
Jestem facetem. Lubię zarówno malutkie, drobne, filigranowe dziewczyny, jak i o pełnych kształtach, z dużym tyłkiem, biodrami i udami. Jednak nie lubię dwóch rzeczy: niedowagi i anoreksji oraz nadwagi i otyłości. To są choroby. A one nie są piękne, tylko odrażające; człowiek wie to instynktownie. "Może ona już tak am od urodzenia i to nie jej wina" KAŻDY GRUBAS SIĘ TAK TŁUMACZY. Prawda jest taka, że żaden nie potrafi się przyznać, że to przez jego niepohamowany apetyt, jedzenie niezdrowej żywności (cukier, tłuszcze, słodycze, olej utwardzany, mięso, białe pieczywo, kolorowe napoje gazowane), brak wysiłku fizycznego (spacer nie wystarczy, chodzi o to, żeby się porządnie zmęczyć - prawdziwe spalanie zaczyna się dopiero, gdy zaczynamy się ostro męczyć), siedzący tryb życia, gnicie przed tv, zajadanie przekąsek itd. Weźcie się do roboty grubasy, bo wasze tłumaczenia są groteskowe. "To nie moja wina, że jestem taka" A QrVVA CZYJA!? "Może i je dużo, albo padła 'ofiarą' bulimii, no po ciąży też jest tendencja do tycia" każdy grubas się tłumaczy. w Auschwitz nie było grubych ludzi. To oznacza, że schudnąć może każdy, a grubasy obżerają się i takie są tego skutki. Dieta wegetariańska i ćwiczenia fizyczne, niejedzenie chipsów, niepicie słodkich napojów i trening fizyczny - oto przepis na normalną sylwetkę (niekoniecznie "chudą", wystarczy normalne BMI) Zamiast się głupio tłumaczyć i ciągle szukać wymówek, zrzucać winę na innych (tylko nie na siebie!), gadać bzdury, weźcie się do roboty już teraz. ..

Gość wewqeqweq
Nie chcę być złosliwa,ale bardzo często te wszystkie odchudzajace się pannice nie mają nic innego do zaoferowania poza dobrym ciałem,nie wiem czy wynika to z kompleksów czy z czegos innego. to chyba wynika z twoich kompleksów, bo w zyciu nie słyszałam większej bzduury....

Gość wewqeqweq
co do twarzy, to otyłe zdecydowanie nie maja ładnych twarzy, ale biorac pod uwage, że nie kazdy rozumiem słowo "otyły" sa z tego nieporozumienia. Nadwaga jest chyba wg ponad 90 % osób najbardziej szpecącym czynnikiem... wychudzopna twarz nie wygląda dobrze, i z wiekiem istotnie lepiej miec nieco więcej kilogoramów zeby twarz nie była zapadła- wygląda się stedy starzej. nieco więcej- ale nadal przy poprawnym BMI, bez nadwagi, a tym bardzij otyłosci

Gość gość
Nie przesadzasz?

Gość gosc1234589
Grube, te które jedzą w miare zdrowo, bo te które objadają sie na okrągło słodyczami i fast foodami nie maja ani zdrowej cery ani włosów włosy są cieżkie i tłuste a na cerze wypryski :( zależy też jakie chude bo np. Te które ćwiczą i sie zdrowo odżywiają tez beda miały ładną czystą cere i zdrowe włosy, ale te które nic nie jedzą mają zapadnięte, smutne chore twarze :/ ale to tylko moja opinia specjalistą dietetykiem nie jestem ;) ja ćwiczę dużo (~14h/tyg.) moje bmi to 17.4 i odżywiam się w miare zdrowo ale nie widze nic specjalnego co do mojej cery ani włosów, mam jedynie strasznie kruche paznokcie :P