Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzta.w.18lat

jędrzej - MAM TALENT

Polecane posty

Gość małgorzta.w.18lat

Wczoraj wyjątkowo oglądałam półfinał „mam talent i jestem zażenowana, chodzi mi tutaj o tego, niezaprzeczalnie utalentowanego 8- latka. Jednakże, musze przyznać, iż jestem kategorycznie przeciwna udziałowi takich małych dzieci, w tego typie rywalizacjach- rywalizacjach, gdzie większość uczestników jest dorosłych! Zniesmaczyło mnie również, jego napis na brzuchu „sexy- przepraszam, ale ten napis troszkę zobowiązuje, do kogo był on skierowany ? do dorosłych mężczyzn? Do dojrzałych kobiet- które maja widzieć w tym dziecku obiekt seksualny?... przepraszam ale to już chyba pedofilia ! no chyba że do jego rówieśniczek- co jest tak samo bulwersujące! Dobrze, że nie przeszedł- jego zachowanie, na koniec było dziecinne , właśnie dziecinne temu się nie dziwię, więc skoro takie dziecko nie umie poradzić sobie z przegrana , to po jakie licho rodzice zezwalają na udział, w czymś takim. On jest jeszcze za mały. Nie mam tutaj pretensji do jury, bo to w końcu, było za zgoda opiekunów dziecka, ale rodzice- żal . Nie próbujmy na siłę robić w Polsce „america dream, to wcale nie takie fajne. I jeszcze jedno, nie jestem jakąś ciągle narzekającą babą, mam 18lat, ale twierdze że dzieci w tym wieku powinny zająć się nauką, później w gimnazjum będzie się uczył dodawania , bo w podstawówce czasu na to nie miał, a ciekawe czy systematycznie robił zadania- jestem pewna, że całymi dniami pracował nad choreografią, nie mówię aby nie pielęgnować swojego talentu, pasji ale z głową ! Pozdrawiam

Gość vnm
o matko jest dzieckiem to się popłakał,wielkie mi coś...pewnie co niektórzy dorosły tez sie poryczał juz za wizją...

Gość sixa
A ty wypierdalaj do książek! Matura niedługo :/

Gość małgorzta.w.18lat
wiem, że jest dzieckiem- podkreśliłam to. dlatego sądzę, że dzieci w tym wieku w rywalizacji z dorosłymi nie powinny brać udziału. A słowo „ sex zapewne napisał któreś z rodziców, kurde czy oni już mają tak zasłonięte oczy kasą, że nie dostrzegają błędów w tym co robią?????