Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna jagiellonka

jaki kolor rajstop doradzcie!

Polecane posty

Gość anna jagiellonka

jaki kolor rajstop /takich grubszych/ pasuje do sukienki z dzianiny, takiej przed kolano w kolorze beżowym? czarne bedą chyba za ciemne nie? moze czekoladowe? a w ogole to lepiej zeby byly ciemniejsze od sukienki czy jasniejsze?

Gość brązowe
brązowe

Gość anna jagiellonka
super :D a ciemny braz czy jasny? w sensie czy rajstopy powinny byc jasniejsze od sukienki czy ciemniejsze? tak zasadniczo?

Gość hrhrhr
ciemniejsze

Gość anna jagiellonka
dzieki. czyli prawie że hulaj dusza, powiadacie :D

Gość smanna
jeśli rajstopy kryjące to jak to sobie wyobrażasz by były jaśniejsze? to będzie dość...wiejskie połączenie. Chyba że sobie kupisz takie cieplejsze ale z cienkiej dzianiny z małym ażurkowym akcentem. Jaki to odcień beżu? taki kremowy? czy bardziej cappuccino? do tego drugiego ładnie pasuje śliwkowy i ożywia, możesz też wypróbować tzw. szary melanż czy coś takiego tylko w brązie. Najbezpieczniejszy będzie chyba ten brąz lub szarość.

Gość Vegetą
ciemniejsze, czekoladowy brąz tak myślę, chyba, że chcesz jakiś kolor żywszy

Gość anna jagiellonka
dzieki. wlasnie dlatego pytam żeby uniknąć za przeproszeniem wiejskich połączeń, a zawsze mam z tym problem ;) sukienka ma kolor dość dziwny, zależy w jakim świetle na nią patrzysz, że tak powiem - w przymierzalni myslałam nawet że to coś a la brudny róż, ale to raczej beż. jasny beż. ma golfik, jest raczej jednolita, tylko od pasa w dół z przodu ma splot warkoczykowy. rajstopy chcialabym kryjące, kozaki mam albo czarne albo zgniło-czerwone :classic_cool:

Podpisuję się pod wyżej wymienionymi propozycjami. Czekoladowy do beżu na pewno będzie bardzo ładnie się prezentował. Chociaż moim zdaniem czarne rajstopy też będą ok. Wszystko zależy również od koloru Twoich butów. Do gładkiej dzianinowej sukienki bardzo efektownie mogą wyglądać również rajstopy ażurowe albo we wzorki :)