Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddd

Kamil Bednarek- mam telent

Polecane posty

o losie....a skąd wy możecie wiedzieć czy jest tępy? co on tam poszedł śpiewać czy zgrywać kurwa geniusza? ja pierdole co za ludzie :o chłopak się stara,ma pasje coś robi a wy tylko sie sracie na kafeterii. I co wy tak o tej trawie? Jaką macie pewnosc,ze jara ja jak smok? Wojewodzki strasznie to wyolbrzymia,ciagle sobie z tego zartuje,ale chlopak ani razu nie wspomnial,ze lubi sobie zajrac a tak w ogole to gowno Was powinno obchodzic na co przeznaczy wygraną. Carrie- jesli ty czlowieka oceniasz po zgryzie to Ci gratuluje. I zeby to on akurat ma bardzo ladne takze pozdro dla Ciebie,pokaz swoja zapewne zajebista twarz,szczylem tym bardziej nie jest a no i glos ma,docenilo go mnostwo ludzi wiec na szczescie glos takiej ekstra jednostki malo sie liczy. A no i mam troche lat,takze nie jestem jakas jego wielka fanka,ale potrafue docenic czlowieka i zycze mu powodzenia,zamiast krytykowac tylko. Teraz trzeba liczyc sie z tym,ze jak ktos ma krzywe zeby(nie wiem gdzie) JEST BRZYDKI :D A tak poza tym,bylam z nim na imprezie(w sensie na tej samej,nie z nim) i jest ladny,takze spox :D

Gość celuloza
Lisiecki poza wyglądem mnie nie rusza kompletnie, ale Bednarka to bym mogła słuchać non stop, mimo że jest zajebiście przeciętny, jeśli chodzi o aparycję :P

Gość ee, a ja tam lubię słuchać
Kamila. A czy jest tępakiem, czy nie, nie potrafię stwierdzić, bo za krótko go słuchałam, ale jeżeli nawet tak jest, to przecież jeszcze jest młody, więc wszystko przed nim. Najważniejsze jest to, że ma pasje, bo mało który chłopak w jego wieku ją ma. Przeważnie tylko alkohol, panienki i jakieś głupstwa.

Nie kurwa, koles w liceum nie jest szczylem, no prosze Cie. Obstawiam, ze jestes hot gimgownem i wczoraj z niecierpliwoscia czekalas na jego wystep, a kiedy juz wyszedl na scene to strzepałas sobie łechte, tak ze sciany sie trzesły. :O 🖐️

lisiecki to jest dopiero przymulek,kreuje sie na wiekiego skrmnego wstydnisia a takie jaja odpierdala,ze lohoho :D sugar-wiesz o czym jest ta muzyka,ze mowisz,ze nie mial pojecia o czym spiewa?:D wątpie. i zobacz jak ją spiewal i co mowil wczesniej w filmiku taka refleksja...

Ewa, masz 100% racji. Super chłopak, który ma pasję i poukładane w głowie. Nie dyskutuj z parapetem. 🖐️

carrie-ze frelka i inne ziomeczki z ekipy Cie lubią to sie strasznie dziwie,bo jestes na maksa zjebana :) haha gimgownem jestem ,tak tak :D lepiej byc taka idiotka jak Ty i kazdego oceniac a samemu nic nie robic naucz sie czytac ze zrozumieniem cioto,chyba jasno podkreslilam,ze nie jestem fanką zgorzkniala ale potrafie DOCENIC CZLOWIEKA. widocznie strasznie zazdroscisz ludziom mlodosci,skoro 19 lat to dla Ciebie szczylostwo;] tak jestem mloda piekna i chuj Ci do tego,moze byc nawet gimgownem dla ciebie ale chociaz nie jestem frustratka ,ktora popisuje sie tylko i wylącznie na kafe:D

Gość ee, a ja tam lubię słuchać
jakie jaja odpierdala Lisiecki? :D Wg mnie bardziej Lisiecki to tępak, bo nie umie się wysłowić, bo bardzo nieśmiały jest. Jak się już pokazuje w telewizji, to trzeba umieć coś powiedzieć, a nie... ostatnio się coś go zapytali, a on: "nie wiem co powiedzieć".

Gość ddddddd
carrie coś tam.. wez człowieku zamknij paszcze ten chłopak przynajmniej ma pasje, jest młody i wszystko przed nim . pokaz ty swój ryj to ocenimy .. zapewne masz głos jak by ci rydel w dupe wsadził i zazdrosisz..

carrie wypierdalaj ze swoimi uwagami,bo to jest smieszne:D sama kazdego oceniasz ,wielka znawczyni a ja jak sie wypowiadam o dwoch uczestnikach to masz jakis problem tępa palo i przestan ciagle walic tymi minkami a jak juz to robisz to zamilcz i sie do mnie nie odzywaj chyba,ze pokazywanie czesc to rodzaj twojego lansu :D

Gość hhfgf
ten lisiecki to gówno .wyje jak pół dupy zza krzaka..przymuł taki

Gość błeeeeehłeeeeee hłeeeeeeeeeeee
czepać fasole :D:D:D:D:D:D

Gość błeeeeehłeeeeee hłeeeeeeeeeeee
wrrrrrrrr :P

Gość a ty carie
serdecznie wypierdalaj

Gość jnijnomo
carrie to glupia cipa

Alez dziekuje bardzo. I radze spytac wujka google co znaczy w dzisiejszym slangu slowo "pokemon", bo widze, ze jak to bywa z tepymi strzałami, cos usłyszałas, nie zrozumiałas, ale powtarzasz. :classic_cool:🖐️

Gość moniczunka
kamil jest najwspanialszy

Carrie - dzięki za tą strzepaną fasolę, poryczałam się ze śmiechu a dopiero co sie pomalowałam :-D

nie no nie krytykujmy tak ostro Lisieckiego,bo talent ma napewno tylko wlasnie zgrywa jakiegos zasranego przymula i ogolnie moglby zaspiewac cos weselszego,no ale wypowiadal sie,ze taki jego styl takze trudno sie mowi nie mozna miec wszystkiego:D ale wiecie co? momentami jak patrzylam na lisieckiego i bednarka to oni kurcze nawet czasem podobni :D no ale ja osobiscie zycze Kamilowi wygranej,bo jak na to ze spiewa 2 lata to glos super i ta charyzma. Ogolnie wydaje sie byc sympatyczny :D