Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marex21112

silikony i czy to normalne zachowanie?

Polecane posty

Gość marex21112

czesc. mam 21lata, moja mama ma 43. jakis czas temu zrobila sobie piersi silikonowe. Dodam, ze mama jest zgrabna blondyna, fitness etc - po prostu atrakcyjna kobieta w srednim wieku. Nie byloby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, iz wczoraj gdy sie przebierala, tak z mostu zapytalem, czy moze mi je pokazac. powiedziala ze moze, zdjela stanik - widok rewelacja, zaczalem dotykac, podniecilem sie max. no i oczywiscie przerwalem, powiedzialem cos w styule ze fajne i odszedlem - a mama na to: cze juz przestales? no zamurowalo mnie! nie wiedzialem co powiedziec - czyzby chciala bym dalej ja dotykal? a moze cos jeszcze? jak mam to odbierac?

Gość marex21112
oczywiscie sorki za literowki - szybko pisze, a tam nie mialo byc cze tylko CZEMU. PS: zadne marzenie - tylko tak wlasnie bylo!

Gość mexfad
ja bym zapytal, czy mozesz dotknac jak wczoraj a jesli nie stawialaby oporow - dotykalbym ja w inne miejsca az finalnie porzadnie zerznal. mamuski sa najfajniejsze!

Gość irma11
dziwne zachowanie mamy - ale... sprobowac mozesz! :)

Gość marex21112
chciałbym mojej matce zrobić hot doga a potem ostro ją przeleciec i wylizać jej cipke ahhhhhhhhhh

Gość marex21112
nie podszywaj sie klaunie!

Gość marex21112
ale zrobie mamuśce hot doga między te cyce ahhhhhhhhhhhhhh