Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosx

prezerwatywa

Polecane posty

Gość sosx

hej wczoraj kochalam sie z chlopakiem i byl zabezpieczony. prezerwaztywa nie pekla i nie zsunela sie, kontrolowal sytuacje nie doszedl do konca mimo ze chcial, ale bral pod uwage moje obawy, bo to byl moj 13 dc, czy mimo to koglo dojśc do zapłodnienia?

Gość olka5645
mam to samo pytanie, wedlug mnie nie moglo dojsc do zaplodnienia ale smaa juz nie wiem. skoro byla prezerwatywa a nie bylo wytrysku..

Gość sosx
nie bylo bo powiedzial ze chial do konca ale obiecal ze bedzie sie kontrolowac na pewno nie pekła bo sprawdzał

Gość wszechwiedząca doradzająca
Sądzę, że wszystko powinno być okej i nie masz się czym stresować;)

Gość powinno być okkk
nie stresujcie się dziewczyny jak nie pękła to na pewno ok...ten odsetek niepewności że nie chroni w 100% wynika własnie z tego, że może pęknąć, zsunąć się, i takie tam, o ile facet nie zakładał prezerwatywy rękami 'pobrudzonymi" jego płynem itp to ok...

Gość sosx
dziewczyny moja sytuacja jets strasznie zagmatwana, dlatego tak sie boje ze moglobu djsc do czegos, ale przeciez od czegos wkoncu chyba sa te prezerwatywy.

Gość sosx
na pewno nie zakładał z pobrudzonymi bo nie zdązyło jeszcze dojść do tego od razu użył prezerwatywe.

Gość sosx
chociaz teraz tak sobie mysle czy moze sie zsuneła, ale chyba nic z nia sie nie dzialo złego, napewno nie pękła

Gość sosX
a czy was moze tez bola czasem piersi i brzuch przez prawie caly cykl od okresu do okresu???

Gość olka5645
u nas właściwie bbyło tak, ze był wlozony tylko na 10 s. a prezerwatywa na pewno nie pekla. bo sprawdzalismy. wiec powinno byc ok, nie stresuje sie tak bardzo, ale czasem przychodza mi takie mysli ze jednak cos :(

Gość olka5645
sosX tak mnie czasem boli. i przed okresem i po, i wychodzi caly cykl, no mzoe z przerwa na 2, 3 dni. ale jezeli doszlo do stosunku to zawsze uwazam ze pewnie ciaza ;/

Gość sosX
a jaki to był dzien cyklu u ciebie?

Gość olka5645
mowisz o stosunku? dokaldnie taki jak uc iebie 13 dc. strasznie obwaiam sie ciazy, bo nie moge miec teraz dziecka, ale z prezerwatywa bylo ok, i wlozylismy na 10 s. bo stchorzlam, zazwyczaj nei robilismy etgo w dni plodne.

Hej dziewczyny, wczoraj przeżyłąm swój pierwszy raz, i mimo że na zdrowy rozsądek nie powinnam się bac, to chyba naturalne że mam wątpliwości... Kochaliśmy się w 25 dzień cyklu, ale wcześniej moje cykle były nieregularne, ostatnio już trochę lepiej, od 30 do 36 dni. Mierzyłam sobie też temperaturę i z niej wnioskuję że owulację mogłam miec w 16 dniu (nagły spadek temperatury przez jeden dzień). Stosowaliśmy prezerwatywy, sprawdzaliśmy czy nie pękły ani się nie zsunęły, a chłopak biegał od razu do łazienki się umyc ;] Niby wszystko wskazuje na to że było bezpiecznie, ale potrzebuję chyba czyjejś opinii żeby mi przegadał do rozumu ;] PS. mam receptę na escapelle - tabletkę po - ale wolałabym teRAZ nie wykupywac (drogie i czytałam o skutkach ubvocznych. co myślicie?

Gość sosX
olka a moze ja powinnam isc do ginekologa jeszcze po tabletke "po"

Gość olka5645
wiesz co sosx nie chce za ciebie brac odpowiedzialnosci,a le ryzyko ciazy ejst wedlug mnie male. jestem w podobnej sytuacji co ty ;) i u mnie bylo juz za pozno zreszta na jakakolwiek tabletke, ale zobacz co napisaly nam dziewczyny wyzej.mnie to uspokoilo

Gość sosX
ale jak a pozno??? widzisz u ciebie to byla chwila a u mnie przytulanko troche trwalo, aczkolwiek ja i tak nie byłam w tej 100% przyjemności. jeszcze nie minelo 72 h dzis ok 23 bedzie 24 h po tym stosunku

Gość sosX
olka jestes?

Gość olka5645
tak tak, no u mnie za pozno bo tydzien minal, nieldugo powinien byc okres. ale skoro prezerwatywa nie pekl, to jak? przeciez wiele ludzi stosuje ta antykoncepcje

Gość sosX
ale czy stosuja w dniach płodnych i skutecznie? czy mimo prezerw i tak wpadki są ???

Gość olka5645
wolalabym zbey nie bylo, wydje mi sie ze wpadki sa z peknietych gumek lub zsunietych, ew. wady fabryczne ktore ponoc zdarzaja sie bardzo rzadko.

Gość sosX
dzis bylam u ginekologa po tabletke "po" escapelle wzielam w 37 godzinie po stosunku i dzis jest 15 dc jak myslicie unikne ciązy

Gość Kraft_durch_Freude
jestem w szoku.

Gość sosX
dlaczego jestes w szoku?

Gość _mirabelka_
tez kiedys mialam takie schizy jak zabezpieczalam sie tylko gumką;p teraz uzywam gumkę w połączeniu z globulkami i o nic sie nie martwie:)

ze używając gumy , wzięłaś pigułkę po:/ po co ci guma jak za kazdym razem będziesz latać po pigułkę po ?:P szok. rób jak moja lajtowo-nienormalna kumpela :P kocha się z facetem chce dać mu przyjemność i on spuszcza się w niej:P a potem idzie po tabletkę po idiotka . teraz chyba zaczęła faszerować się pigułkami więc pół biedy.

Gość sosX
poczekaj bo chyba nie zrozumiales/aś, ja pisalam ze stosunek byl zabezpieczony tyle ze ja sie obawiam ze to akurat w dniu płodnym i moze coś nie do konca było bezpiecznie

Gość sosX
no wiem zto troche dziwne, ale ja tam sie wole upewnic. a ty kochalas sie kiedys z chlopakiem w srodku cyklu i bylo ok?