Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosx

prezerwatywa

Polecane posty

Gość sosX
mirabelka jestes moze?

Gość sosX
ale jaka krzywde, wkoncu lekarz mi je zapisal i nic nie mowil o tego typu sytuacji

Gość _mirabelka_
jestem, jakies pytanie?;)

Gość sosX
mirabelka pisalaty tez mialas takie schizy jak uzywalas tylko gumek, powiedz czy mialas taka sytuacje jak ja kiedys mowilam mu ze stosunek byl zabezpieczony, ale ja mialam akurat plodny dzień i wole mimo to wziasc tabletke

Gość _mirabelka_
jesli miałas gumke ze srodkiem plemnikobojczym to nie ma obaw;) ja sie nieraz najadłam strachu ale przy durexach bo one są bez takiego srodka, a przeczytałam gdzies ze plemniki są tak małe ze mogą przeniknąć przez mikrootwory w lateksie...ile w tym prawdy to nie wiem;) mysle, że nie jestes w ciązy, wiec spokojnie;) na przyszłosc polecam zestaw gumka+globulka albo tabletki, ale to pierwsze jest lepiej jeśli nie chcesz faszerować się hormonami;) buziaki;*

Gość sosX
globulki hmm a jak sie je stosuje?

Gość _mirabelka_
tez o tych mikrootworkach wydało mi sie mało realne ale od tego czasu uzywam dodatkowo globulki zeby miec pewnosc;p no ale do najprzyjemniejszych ta globulka nie nalezy;p(choć za pierwszym razem wzmocniła moje doznania;p)

Gość _mirabelka_
globulke wkładasz do pochwy na głębokość palca na 10 minut przed stosunkiem(w tym czasie ona sie rozpuszcza). ja nie czuje żadnego pieczenia ani nic, tylko nie raz troche bardziej wycieka. nazywają się Patentex Oval - mozes je kupic w aptece bez recepty, ok 16 zl za 6 sztuk. wazne: samej globulki nie stosuj, tylko w połączeniu z gumką jesli nie chcesz byc mamusią:)

Gość sosX
ale jak bez gumki nie mozna? dlaczego?

Gość _mirabelka_
poczytaj troche w necie jaka jest skuteczność samej globulki;) lekarze polecają te metode ale w połączeniu z gumką;) może niech ktoś jeszcze sie wypowie na ten temat bo ja sie może mylę;P

Gość sosX
jesli jest jakas dziewczyna ktora jest lub byla w podbnej sytuacji niech pisze

Gość lenkaaaa1234
A co myślicie o tabletkach +prezerwatywa czy można zajść w ciąże?

Gość sosX
na moje nie, chyba ze dopiero co zaczelas je brac to przez 1 wszy miesiac trzeba i tak uwaxzac nim sie organizm do nich przyzwyczai Ale jak sama prezerwatywa to juz stres jest.

Gość lenkaaaa1234
biore tabl od prawie dwoch lat i do tego prezerwatywa i teraz nie wiem czy moglam zajsc

Gość sosX
kraft aleś ty nerwowa, nie wyzywaj tak

Gość olka5645
czesc dziewczyny, pisalma o tym wczesniej, ale napisze 2 raz. w 13 dniu cyklu spolzylam z chlopakiem, tzn wlasciwie nie wspolzylam bo bylo to wlozenie czlonka na ok 5-10 s. z prezerwatywa ktora nie pekla ani sie nie zsunela, okres powinanm miec albo wczoraj albo na dniach, czasami wydluza mi sie cykl. mam obolale piersi, czy myslicie ze okres przyjdzie? bo zcazynam sie juz troche martwic, byly to moje plodne dni . :(

Gość olka5645
hej juz tutakj pisalam. otoz okres powinnam meic wczoraj lub na dniach (czasem przesuwa mi sie cykl), jak myslicie czy podczas wlozenia czlonka na ok 5 - 10 s. w prezerwatywie podczas dni plodnych mozna zaciazyc? ja w to watpilam ale teraz sie juz martwie. mam obolale piersi ale gdzies przeczytaalm ze to tez objaw ciazy.

Gość asietttaaa
dziewczyny wy jeszcze nie powinnyscie uprawiac seksu, bo jak macie takie idiotyczne pytania co do antykoncepcji to az zal to czytac. nie zawajcie sobie durnych pytan tylko pocztytajcie jakas rzeczowa literature na ten temat

Gość lesny dzban
oj dziewczyny dziewczyny wy na prawdę strasznie niedojrzałe jesteście a poza tym zdecydowania brak wam trochę logicznego myślenia ;) i uważam że jeszcze nie jesteście gotowe na seks a tak na przyszłość poczytajcie trochę o antykoncepcji i o zapładnianiu olka5645, nie ma szans żebyś w ciąży była więc się nie stresuj :)

Gość sosX
lesny dzban - a co sądzisz o mojej sytuacji???

sosX ty ciemna maso ile ty masz lat,rozbawiłas mnie do łez.miał prezerwatywe założoną ,nie pekła a ty trzęsiesz dupą że zaszłaś w ciąze o matko !trzymajcie mnie!.To po co by te gumy produkowali jesli każda miała by w ciąze zachodzić ,co za rozum !ty masz 10lat??!

Gość Aga_malaga
co się tak martwicie? zawsze przecież pozostaje aborcja...a każda kobieta ma do tego prawo, bo to ona daje życie i ona ma prawo je odebrać... jak już to najlepiej w Niemczech - 400 euro (cena w klinice Prenzlau)

Gość sosX
nie mam 10 lat ale nie uważam ze jest to powód by mnie tak oceniać, obyś ty nigdy nie była na moim miejscu naprawde!

Gość sosX
aga malaga a ty skad takie rzeczy wiesz?

bo w artykule w 'wysokich obcasach' był artykuł. jakoś miesiąc temu ;)

sosX sorki może przesadziłam ale dla mnie jest nie do pojęcia że sama sobie robisz problem z niczego.Robiliście to w prezerwatywie ,nie pękła ,więc czym ty się martwisz dziewczyno

sorki może przesadziłam ale dla mnie jest nie do pojęcia że sama sobie robisz problem z niczego.Robiliście to w prezerwatywie ,nie pękła ,więc czym ty się martwisz dziewczyno