Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

panna młoda w rozmiarze 44

Polecane posty

drogie Panie mam nadzieje ze istnieją takie kobiety jak ja. Mianowicie jestem bardzo wysoka co za tym idzie noszę rozmiar ubrań 44. Zastanawiam się czy w sukni nie bede wygladała jak... hmmm nie wiem do czeo to porównać. Widziałyście już taką pannę młodą a może same nimi byłyście? Jakie są wasze opinie?

ah no tak dziękuję za wypowiedź wyżej. Jestem Ochydnie gruba bo waże 80 kg przy wzroście 181

też Cię bardzo lubie i życzę miłego wieczoru bo napewno taki nie jest. Rozumiem gdzieś się trzeba rozładować

Gość Anulkaaaaaaggg
co mogę napisać Tobie - jeśli nie dodasz zdjęcia to nie będziemy mieli jak Tobie pomóc. Ludzie zawsze będą krytykować innych gdyż niektórzy są tak dziwnie wychowani aby tylko innych poniżać więc się nie przejmuj - oni nie widzą swoich wad.

Gość fhfghgjgjg
a ile wzrostu ma Twoj facet?

Gość Anulkaaaaaaggg
Przestańcie innych krytykować! Spójrzcie na siebie i poszukajcie u siebie wad. Każdy jest inny i nie każdy musi mieć sylwetkę osy.

bez sensu już chudnąć, skoro niedługo będzie się brzuchatą kobyłą, krzywych pędraków sromną nosicielką

dziękuję również mam taką opinie. Nie ruszają mnie głupie słowa rozmówcy nieco wyżej , śmieszą nic więcej. Jestem wysoka dlatego przez nikogo nie zostałam nazwana grubaską. Mój chłopak ma 177 i jest niższy o ok4cm:) tego się boję troszkę czy nie bedzie to wygladało nieco śmiesznie:) Biorę pod uwagę nawet buty płaskie bez obcasa:)

Autorka jest wysoka, to że ma taki rozmiar wcale nie znaczy, że jest gruba. Moja mama ma prawie 180 wzrostu, jest tylko trochę bardziej zaokrąglona ode mnie a nosi 42 rozmiar. Najlepiej jakbyś wstawiła zdjęcie to wtedy moglibyśmy pomóc. Z takim wzrostem nie musisz się martwić, że jakaś suknia cię przytłoczy.

dziękuję również tak sądze ale potrzebuje czyjejs opinii aby się upewnić

Gość fhfghgjgjg
nie bedzie wygladalo smiesznie, ale powinnas zwrocic uwage na odpowiedni model sukni :)

tak liczę się z tym że nie bede miala takiej sukienki jaką nosi top modelka ale równie pięknie bede wyglądała:)

Gość fhfghgjgjg
wiem, ze bedziesz na pewno pieknie wygladac :) mialam na mysli, zebys unikala bardzo rozkloszowanych sukni typu ksiezniczka, moim zdaniem bardziej bedzie pasowac Ci jakas prosta, lekko rozkloszowana

Gość sutlive niestety
nie będziesz pięknie wyglądała. Osoby z taką wagą nie wyglądają apetycznie tak jak i chude szkapy. Ja na szczęście nie należę ai do jednych ani drugich

tak o takiej myślałam.Rozkloszowana u dołu może być delikatnie połyskująca i ramiona zakryte choc marzy mi sie suknia bez naramek ale przy moim biuscie miesczka C nie moge sobie pozwolic na suknie bez naramek bo bede zbierała piersi z kolan hehe tak sobie żartuja moje kolezanki:)

no no bo przeciez kobieta, ktora wazy 60kg przy 160 wzrostu jest chudsza od tej co wazy 80kg i ma 180 wzrostu :D autorko - u ciebie z waga nie ma problemu, faktyczniej bardziej bym sie zastanowila jak zniwelowac wzrost ;) na pewno bez wysokich obcasow, i bez koka na glowie :)

no nie przesadzaj..c to nie jest dyży biust, tym bardziej przy Twojej budowie poszukaj czegoś co doda Ci delikatności..widziałaś Liszowską w sukni ślubnej? Rób wszystko, żeby nie wyglądać jak ona.

hehhe dziękuje kochane:) nie bede wyglądała jak Liszowska to Wam obiecuje:) kok i obcasy odpadają ale różnicy między mną a chłopakiem nie zniweluje a sa to 4 cm z przewaga dla mnie i na to juz nie ma recepty:)

przy tej kobiecie nie mam kompleksów:) postaram sie wrzucić moje zdjęcie i poproszę was o opinie

Gość glowa do gory
moj tez jest 3 cm nizszy a i tak mialam buty na obcasie ok 4cm az tak roznica sie nie rzuca w glowe a co do sukni to w slubnej rozm bedziesz miala 40-42(mi tak tlumaczyly panie w sklepie)pamietaj tylko by omijac suknie szerokie falbaniaste, a najlepiej to przymierzaj przymierzaj i jeszcze raz przymierzaj

Gość glowa do gory
a i jeszcze co do biustu ja mam 75g i mialam suknie bez ramiaczek nic nie wyplywalo wystarczy wybrac dobry kroj