Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocek35on

czy można kochać żonę a bzykać się z innymi kobietami mężatkami ?

Polecane posty

mam wrażenie, że jesteś młodą, niedopieszczoną nastolatką o bardzo wąskim zasobie słów. Polecam lekturę w wolnych chwilach. Tutaj nie nauczysz się polskiego.... A teraz zmykaj już do łóżeczka dziecino. Pa. Dobranoc

Gość ścisłycorano
Wielbicielka p , to nie jest partner do poważnej rozmowy . A wracająć do tematu to sam się przekonałem jak to jest z tymi żonami , a w zasadzie jak było z moją . Gdy się dowiedziała że ją zdradzam to była w szoku dlaczego ??? jak jej powiedziałem że sexu prawie nie było , no to jeszcze większe zdziwienie :-0 no jak był raz w miesiącu nie dodała że trwający 15 minut i cytuję , kończ już bo mnie : boli , bo się pocę , bo już mi wystarczy , bo jestem zmęczona , bo już późno ( a było przed 22 ) , bo już mi wystarczy , no itp: Pewnie zaraz padną pytania ...... trzeba było rozmawiać ..... no a co ja robiłem przez 15 lat !!! i na moje zarzuty była z reguły jedna odpowiedź >>>>> jak ci źle to znajdź sobie inną

Ale chłopaki :D Nie piszcie o tym :D bo i tak jesteście najgorsi i zaraz Wam tu wszyscy powiedzą :D ;) 🖐️

Gość ścisłycorano
ale już to za mną i jestem uwolniony od bardzo dziwnej instytucji jak małżeństwo

Gość ścisłycorano
a i mam przyjaciela , co gdy tylko zaczyna rozmawiać ze swoją żoną o sexie to zaraz jest >>>> jak ci źle to se znajdź inną >>>>>>> JEZU !!! czy one się gdzieś tego uczą ???.................

Zdajemy sobie z tego doskonale sprawę, że jesteśmy najgorsi. Chcielibyśmy tylko obdarzyć miłą kobietę przyjemnościami podczas wspólnej zabawy. Tylko tyle, nic więcej..

Gość ścisłycorano
No perwersja co o tym powiesz ?

Gość ścisłycorano
mąż-opole .... ale ty masz gadanę , dobrze prawisz

''mąż-opole-4+ mam wrażenie, że jesteś młodą, niedopieszczoną nastolatką o bardzo wąskim zasobie słów. Polecam lekturę w wolnych chwilach. Tutaj nie nauczysz się polskiego.... A teraz zmykaj już do łóżeczka dziecino. Pa. Dobranoc'' ...no i zostawiam Cię przy tym wrażeniu 🖐️ również życzę dobrej nocy ścisły, no cóż... mogę tylko współczuć... nie znam Twojej sytuacji i chyba tak naprawdę nie wiedziałabym co poradzić takiemu facetowi... pzdr

Gość ścisłycorano
jak nie masz kochanki to szybko sobie poszukaj

"Nie, one mają to zakodowane w genach......." Mam jakąś wadę genetyczną? Ja mówię-bo znajdę sobie innego :classic_cool:

wiem ścisły, miałem zostać księdzem a zostałem mężem. To był błąd! Jako ksiądz doznałbym z pewnością przyjemności cielesnych....

Gość ścisłycorano
bo to bardzo miłe i ciepłe kobiety są

Gość ścisłycorano
Aaaaaaaa..... taka ciekawostka . Jak miałem kochankę jakiś czas temu , jeszcze przed rozwodem to dzięki niej stałem się romantyczny dla żony przynosiłem kwiaty itp.

Gość dfghsdfghj
mi mąż też nie daje... tylko nie mam zalotów kurewskich i nie potrafię ;( i już 4 wibrator zajechałam i szykuje się rozwód! I polecam to samo ..

"Aaaaaaaa..... taka ciekawostka . Jak miałem kochankę jakiś czas temu , jeszcze przed rozwodem to dzięki niej stałem się romantyczny dla żony przynosiłem kwiaty itp." To normalne :D Przez to często zdrady wychodzą, bo mąż nagle zaczyna się starać :D Dobrze, że ja leniwa jestem i dalej nie za często te koszule prasuję :classic_cool:

Gość ścisłycorano
no i co mi wyszło ze starania ;-)

Gość ścisłycorano
Drogie panie żony same się prosicie o zdradę !!!

Gość ścisłycorano
Ja nie rozumię jak można zaniedbywać żonę ? Trzeba być chyba impotentem ? Dla mnie to nie zrozumiałe .

Gość ścisłycorano
a o co ?

Gość ścisłycorano
szkoda , bo z miłą chęcią bym posłuchał

Za długa historia i za często już tutaj opowiadana :classic_cool: Poza tym mąż zaraz wraca, trzeba umyś cipkę :classic_cool:

Gość ścisłycorano
a tak w telegraficznym skrucie

Gość ścisłycorano
No to chyba dobrze , normalnie farciarz ten Twój