Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vanilla...

Jestem w ciąży,mój mąż to egoista,nie radzę sobie:(

Polecane posty

Gość paniom om
podaj nr konta

Gość esteeeeeee
Vanilla - wspolczuje :( rozmawialas z mezem o tym? co on na to? moze to chwilowe u niego.. moze ma jakies problemu czy cos i mu przejdzie :(

Gość KupTest
ale jak cie wykańcza?

Gość esteeeeeee
Vanilla... - ale w jaki sposob Cie wykancza?o co chodzi, bo nic nie napisalas..

Psychicznie, dokucza mi i robi na złość, ciągle krzyczy i się złości, obwinia o wszystko... już nie wspomne o tym że moglby czasem sptac jak sie czuje i pogadac normalnie - o tym to moge tylko pomarzyć...

Nawet w poszukiwaniu pracy mu sie nie spieszy, mam dosc ciągłej głodówki i żebrania po rodzinie, chce normalnie życ...

Gość asdadf
yyy, to dlaczego masz z nim dziecko?

Gość beznadziejny mąż bez pracy
znęcający się psychicznie i ciąża - gratuluję nieodpowiedzialności

Bo tego oboje chcieliśmy.................... Skąd mogłam wiedzieć, ze nawet w ciąży nie bedzie mnie szanował.... Nie wiem może jestem glupia... ale juz nie dam rady...

Gość espiryt
Faceci się nie zmieniają. Przerabiałam to, płakał, błagał, obiecywał i z powrotem to samo.. kopnęłam go w dupę i mam święty spokój.

no generalnie zachodząc z kimś takim w ciąże rzeczywiście rozumiem się nie wykazałaś ale mleko się rozlało szczerze mówiąc chwilowo nie masz wyjścia wyprowadź się do rodziny- poczekasz aż urodzisz, zapiszesz dziecko do żłobka i zaczniesz wszystko od nowa jeśli ta opcja nie wchodzi w grę pozostaje ci czekać przy nim i po porodzie znaleźć pracę i odejść

Dzięki za wsparcie, na prawde kafeteria jest tak pomocna, ze az żal................ dobranoc :( :( :( :( :(

czego oczekujesz? mamy zlać twojego męża? czy wychować dziecko za ciebie?

więc uspokój się zaciśnij zęby i przetrwaj

Ciekawe jak, latwo sie mowi, jak sie nie chodzi głodnym i znerwicowanym... z wizja marnej przyszlości swojej i dziecka.

ciężko jest mądrze poradzić kobiecie, która nie ma pieniędzy, ma niedobrego męża i na dodatek jest w ciąży więc jej możliwości są - delikatnie ujmując- niewielkie teoretycznie są wszelkiego rodzaju ośrodki pomocy kobietom w twoim stanie ale wiem, że raczej się na to nie zdecydujesz pozostaje ci przetrwać a po porodzie mądrze rozporządzić swoim życiem na twojego męża nie ma rady istnieje szansa , że sam zaskoczy kiedy zobaczy, że chcesz odejść

czemu kobiety są takie głupie ze wychodzą za jakis oszołomów i zas narzekają ze jest oszołomem chyba nigdy tego nie zrozumiem

Gość dreniaa
Rodzice ci pomoga? Jesli tak, to olej drania. Zle zrobilas, ze zdecydowalas sie z nim zakladac rodzine, ale czasu nie cofniesz.

Rodzice nie pomoga, Ojca nie mam a Mama sama ledwo ciagnie, reszta rodziny ma swoje zycie i swoje problemy. Zreszta i tak juz mi wstyd prosic o kolejna pomoc... jak widac nie ma dla mnie ratunku. :(

słuchaj nie załamuj się z każdej sytuacji jest jakieś wyjście czasami tylko ciężko je znaleźć kiedyś byłam w podobnej sytuacji do ciebie:) byłam bardzo młoda, zagubiona i też przy wyborze męża nie zgrzeszyłam rozumem:) przetrwałam rozumiem, że twoja mama ledwo ciągnie ale może przy alimentach i jakiejś zapomodze to byłoby lepsze wyjście? czasem kobieta po prostu nie chce odejść- bo wydaje jej się, że kocha..... ale jest coś za coś

Gość rozwódkaaa
ike chyba ci podkradnę stopkę. Dasz radę. Najważniejsze to teraz dbaj o siebie i dziecko. Zaciśnij zęby i wytrzymaj aż będziesz mogła pójść do pracy. Jeśli facet nie jest bardzo wstrętny to dobrze byłoby wytrzymać aż się dziecko urodzi i z ojcem nawiąże więź. Jaki by tam nie był. Jemu na pewno też jest ciężko. Jeśli jest choć trochę odpowiedzialny to powinien się stresować. I spięcia mogą być. Ja mam syna 2 lata, jestem po rozwodzie. Dziecka nie żałuję. napisz skąd jesteś. prawdziwakobieta@op.pl

prawą czy lewą ?:P do lewej jestem mocno przywiązana:P