Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrreeeeee

taka ma byc kobieta

Polecane posty

Gość trrrreeeeee
ja sam jestem przystojny. mam 179 cm mam 69 kilo wagi czyli idealnie mam niebieskie oczy i bez wlosow chodze na silke jezdze samochodem i mam rpace za 1800 zl. cos jeszcze pajace?

Gość jestessssssss chuuuuu
jesteś chudym biedakiem... jak można chwalić się, że zarabia się 1800 zł??

Haha, wygląda na to, że jestem Twoim ideałem :D Szkoda tylko, że mam dla Ciebie za wysoki poziom IQ 🖐️

Nie cierpię łysych kolesi. Rzygi rzygi rzygi rzygi. Do tego jesteś niski. I chcesz kobitę powyżej 170? Jak założy szpile to Cię przerośnie. Kolejny durny koks, nie widzę w Tobie niczego, co cenię w mężczyznach. :P

Gość toszyba
zryty beret masz koles

Gość trrrreeeeee
mam wyksztalcenie zawodowe i mam mature nie kazdy ma, he? rzocacie sie, bo nie jestescie normalne, macie duze tluste dupy i wazycie wiecej niz 60 ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚSWWWWWWWWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

Gość Afrodyto gdzie jesteś
A ja chcę tylko Afrodyty, reszta mnie nie obchodzi. Inaczej mówiąc chcę tylko najpiękniejszą kobietę, innych nie chcę.

Gość taa niedobra pupa
179 cm??? buahahahahahahaha facet ma poziomie ma przynajmniej 185 cm i zarazbia minimum 2 tysiaki ktos na poziomie nie pisze takich rzeczy. Ani takich jak autor. Dla mnie np. wzrost musi byc powyzej 170, ale wyksztalcenie - wyzsze. Inne osoby to niedojdy zyciowe.

facet ma marne 179 wzrostu a od kobiety wymaga zeby miala minimum 170cm:O jak zalozy szpilki to bedziesz wygladal przy niej jak karzelek. dla ciebie to taka 160

Gość malpiatka
A propo ,PRYSZCZY jesli juz,nie pryszczów.Nie wiem czemu,ale mam wrazenie ze jestes zajebiscie tepy.Miłego wieczoru:)

Gość trrrreeeeee
ale co ze jestem glupi? mowie, ze mam mature i nie wiem, o co wam ludzie chodzi. nie kazdy musi studiowac na uniwersytetach. ja mam wiecej pieniedzy niz niektory student po studiach. a wysokosc mam dobra. nie za niski, nie za wysoki. AKURAT