Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

UK: promocje, oferty, wyprzedaze, gratisy

Polecane posty

proponuje temat o fajnych ofertach w uk w sklepach i internecie. wrzucajcie dziewczyny co warto i gdzie kupic jak macie jakies fajne namiary :) moj dzisiejszy: w sprzedazy jest juz grudniowy Glamour za 2 funty z darmowym lakierem nails inc. london wartym w sklepie 11 funtow. do wyboru 4 odcienie - ja wybralam czerwony - bardzo fajny musze przyznac.

Gość anna ...............
ja korzystam z vouchers code, duzo tam znizek do knajpek tych tanszych typu pizza express, ask, a takze ciuchow. jednak z ciuchow nie korzystalam nigdy. i jak bylam w ciazy to bardzo duzo rejestracji zrobilam typu kremiki dla dziecka, pieluchy, po prostu wpisywalam w google free baby products albo cos podobnego i przychodzily mi probki wlasnie roznych kosmetykow.

Gość anna ...............
a po gazetke moze sie jutro wybiore skoro polecasz lakier ;)

lakiery sa do wyboru: ciemna czerwien, blady roz, jakis ciemny braz i jasny braz - bez. gazeta ma prawie 400 stron wiec tez jest troche do poczytania :) jezlie kupuje cos przez interent to nie wchodze do sklepu bezposrednio tylko korzystam ze strony http://www.quidco.com/ i tam sa linki do sklepow i wysokosc cashabcku jakis dostaniesz zamawiajac cos. np, kiedy kupowalam z apple laptopta to weszlam najpierw na ta strone, znalazlam link do apple i po kupnie wslynelo mi od tej strony cos 20 funtow na konto (2% cashback), czasem jest mniej a czasem wiecej ale zawsze cos :) wiekszosc sklepow ma swoje linki na tej stronie.

Gość mam pytankooo
na temat http://www.groupon.co.uk/ czy jak kupię ten "karnet" za 39.00 do salonu fryzjerskiego to mogę z niego skorzystać w dowolnym terminie?

Madziulka, ja tez zanosze sie na wybielanie zebow - jaka metoda zrobilas? Ja natomiast skusialam sie na fishtank pedicure - juz sie nei moge doczekac ;)

ja wybielam zeby u dentysty w polsce kilka lat temu, zaplacilam za to 800zl. teraz na internecie kupuje taki zel ktory ma dokladnie taki sam sklad a kosztuje grosze. kiedys kupowalam a ebayu ale zakazali sprzedazy takich specyfikow, ale znalazm strone ebid.co.uk i tam taki zel ktory naklada sie pedzelkiem w ksztalcie slugopisu wraz z przesylka kosztuje 5funtow. jest naprawde rewelacyjny, dziala jak ten zel ktory mialam od dentysty, wiec polecam.

Dea Erw- to wybielanie za pomoca lampy LED (cool lamp LED)- zaplacilam Ł69, normalnie 250. Slyszalam o tym pedicure...brzmi ciekawie:)

http://uk.ebid.net/for-sale/smilebryte-35-teeth-tooth-whitening-whitener-pen-33462825.htm link do tego zelu - uzywalam dokladnie taki sam wybielajac zeby pierwszy raz.. te samo uczucie, taki sam efekt, nawet smak taki sam. i polecam bo widac roznice po pierwszym uzyciu juz. jezeli chodzi o wybielanie laserowe to nigdy nie probowalam.

Gość bialy zabek
Do ZDESPEROWANA DOMOWA ZONA Zamowilam ten specyfik do wybielania zebow, ktory polecalas ale nie wiem jak go dokladnie powinnam uzywac bo nie bylo zadnej instukcji. Moglabs mi powiedziec jak czesto mozna go stosowac? i jaki sposob itd Dziekuje i pozdrawiam

wykrecasz zel i nakladasz koncowka z pedzelkiem na zeby, uwazajac na dziasla, raz dziennie na 15 min, nie zamykasz buzi przez ten czas, po czym splukujesz. instrukcja jest na tej stronie z ktorej zamawialas. pierwszy raz sie dosc dlugo wykreca wiec sie nie przestrasz ze nie dziala.

na groupon swietna oferta! kupujesz kontrakt na internet na 18 miesiecy z orange. placisz 7.50 miesiecznie jak masz telefon w sieci orange albo 12.50 jak nie (oczywiscie linia telefoniczna z bt musi byc poza tym). 3 pierwsze miesiace za darmo, podlaczenie i modem za darmo, i za 10 dorzucaja do tego XBOX 360!!! oferta wazna jeszcze do jutra!!!!!

Gość ten żel to nie jest żel
do wybielania stałego.Działa w momencie posmarowania a kończy sie jak go zetrzesz sczotką w trakcie mycia zębów.Nadaje sie jak masz mieć zdjęcia:)

ja tam mialam z o2 --> a dali ci xboxa 360 wartego prawie 180 funtow za darmo do tego? przez jeden dzien na tej stronie sprzedali ponad 2 tys tych ofert. a ten zel sie nie sciera, mylisz go z jakims innym - tylko ze trzeba uzywac codziennie przez 2 tygodnie i uwazac przez miesiac na farbujace jedzenie typu mocna kawa, herbata, buraczki, marchew i inne zolte i czerwone jedzenie.

Gość stomatalog................
a wiecie jakie sa skutki uboczne wybielania zebow?!!!!!!!!!!

mam pytanko wlasnie co do tego wybielacza....czy nie masz po tym jakis odczuc ze zeby sa slabsze np. reaguja ci na zimno lub cieplo..?

Gość do parrafinum liq
Zdesperowana - mnie moja stomatolog zdecydowanie odradzila wybielanie zebow a moglaby naprawde na tym zarobic wiec pewnie ma to jakies skutki uboczne

Gość sdfghjk,l.;
jak wybielac to pod okiem fachowca-stomatologa,nie wierze w takie cuda.Walnie ci szkliwo i bedziesz miała problem.