Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masia26

Wózek Graco czy X-lander?

Polecane posty

Gość zniesmaczona...
x laander zdecydowanie !!!! Graco szybko kulka sie lamia i nie nadaje sie na dziurawe chodniki

x-lander,nawet się nie zastanawiaj.Warto dać więcej pieniedzy na lepszy wózek Graco ma super materiał,daszek można wywijać w każdą stronę,więc jak już dziecko jest w spacerówce a wieje mocno można je osłonić,duży kosz,ale co z tego jak amortyzatory sa plastykowe :P Byłam zadowolona dopoki koło nie potoczyło mi się po chodniku,oddałam do naprawy a po 3 tygodniach poleciało mi inne koło każdy wózek ma wady i zalety,każdy ceni sobie coś innego,ja kiedyś zastanawiałam się jak Ty i żałuję że kupiłam graco ;) gondola do dup...chociaż ja nie narzekałam,bo śpiworek miałam wewnątrz,ale gondola jest kiepsko zrobiona,jednym słowem kawałek materiału z platikowymi wkładami dla usztywnienia jej ;)

Gość Asia Kauli
Symbio ładniejszy, a X-lander chyba trwalszy, choć tak na 100% to nie jestem pewna.

hmm, więc jak widać wysokość ceny nie idzie w parze z jakością, Graco jest droższy od X-lander,ale mimo różnicy w cenie też skłaniam się ku X-landerowi

dziękuję za opinie, chociaż w dalszym ciągu nie jestem przekonana, pojadę dziś to je obejrzę i podejmę decyzję,bo nigdy nie miałam do czynienia z wózkami.

graco droższy od x no co Ty:P różne są ceny,niektóre graco są droższe,niektóre tańsze... ;) x-lander wg mnie będzie lepszy

Gość moja ma 21 miesiecy
i caly czas ma x-landera, znajomi maja roczne dziecko i juz zmienili wozek bo poprzedni byl za maly a mieli jakis drogi

Gość moja ma 21 miesiecy
do x - landera polecma fotelik maxi cosi, pasuje

Gość Chicco
Z tych dwóch zdecydowanie X-LANDER polecam.

Gość mamaksiężniczki
z doświadczenia mogę podpowiedzieć żaden. Chociaż jeśli zależy ci na ładnym wygladzie to kup x-landera. Ale jeśli zależy ci na wygodzie dziecka to ja polecam jedo fyn 4 ds. Sama miałam x-landera i sprzedałam po 3 mies, córci było w niej niewygodnie, za mała gondola w kształcie jajka. Sprzedałam i kupiłam jedo. Moja córcia nie chciała w spacerówce leżeć a teraz nawet śpi w tym wózku

Nie spałam przez ten wózek prawie całą noc, bo nie dawało mi to spokoju. Ale w tej chwili jestem za x-landerem. Dziękuje za wszystkie wypowiedzi, szkoda, że nie ma wiecej opini o graco. No ale Od początku stawiałam na X więc chyba pierwsza myśl najlepsza.

A najgorzej jest jak się już postanowi, że się chce tak wzór, a potem przychodzi się do sklepu i wszystko od nowa. Ja tak miałam z X-Landerami. Wszystkie mi się podobały, Ale teraz wymieniłam na stronie nextway.pl starego X-Landera na spacerówkę i nic nie dopłaciłam

Gość vendettttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
x lander zdecydowanie.

Gość historiaaaa
x lander jest brzydki...a znacie jeszcze jakieś dobre wózki zwłaszcza sprawdzajace sie zima?

Gość teutonia ale drogie
sa

ja mam graco quattro, ale gondola wydaje mi się mała, mieszkam w UK i ogólnie popularnę są te graco,szkoda, że ja napaliłam się na wózek jak idiotka i go kupiłam, a nawet nie oglądałam innych firm i modeli :/ i w tym moim gondola wydaje mi się mała, że dziecku nie posłuży..zrestzą widzę że bardzo dużo kobiet wozi dzieci w fotelikach na stelażu, a mnie się zdaje że dziekcu jest tak ciasno i niewygodnie.zszcerze żałuję, że tak szybko i bezmyślnie kupiłam ten wózek, bo przykładowo taki wózek http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1028 wydaje mi się lepszy niż ten quattro...

dokładnie x lander jest brzydki ,gdzie nie spojrzę to te wózki masakra.

Gość Jelle Jelle
Ja tez wozilam w Graco w foteliku na spacerowce od noworodka i to w Polsce, a nie zagranica i powiem ci ze nie jest tak strasznie. Widzialam te Quattro z wkladkami dla noworodkow (tymi miekkimi gondolkami) i nawet jakbym kupila ten model to wcale ni korzystalabym z tego rozwiazania tylko po prostu z travel systemu). Kupilam tanszy mniejszy model od Quattro i tez dal rade.

x lander mam i polecam super, nie zamienilabym na inny wózek, za ta cene naprawde fajny i gondolka i spacerówka sie sprawdziły

Gość ja mam x-lander XA i jest supe
Ja mam x-lander XA, i ostatnia rzecz jaka bym powiedziała o tym wozku to ze jest brzydki! Moim zdaniem wozek wyglada super, w kazdym razie mi sie podoba. A przed zakupem obejrzałam mase wozków! Ja mam ten wozek od poczatku, jezdziłam najpier gondolą a teraz uzywam spacerowki. A zadowolona jestem z obu wersji! Byłam tym wózkiem juz chyba wszedzie, w lesie, na plazy, na wakacja, w miescie, w markecie, w sklepiku osiedlowym, na polskiej drodze nic nie jest w stanie stanac mu na przeszkodzie ;-) Graco tez widziała ale x-lander zdecydowanie bardziej mi sie podobał, szczególnie koła i zaiweszenie, które przy moim stylu jazdy wytrzymaly naprawde wiele. Zdecydowanie x-lander

Gość wózek już pewnie kupiony
ALe ja i tak będe polecać X-Landera! DLa mnie wózek na każda nawierzchnie, testowany na miejskicj chodnikach i podmiejskich wybojach! Wytrzymały, może posłużyć nawet dla dwójki dzieci. Ja osobiscie mam wózek po renowacji, który sprawdza sie rewelacyjnie. Znajac opinie o tych wózkach, kupiłam moje xa na nextway.pl i oprócz tego ze mam świetny wózek, to jeszcze zaoszczedziłam! Więc pomiedzy graco, a x-landerem, zdecydowanie ten drugi!

Gość 48348348
właśnie ze X to chała - mnie buda stelarz strzelił po 3 miesiącach a że był to prezent nie miałam jak reklamować i sama kupiłam coneco i sie nie zawiodłam. polecam coneco w 1000000%!!! :D

dla mnie x-lander jest przereklamowany a w dodatku ma paskudne kolory.... Mi się pioruńsko podoba espiro gt i gtx- jakość ta sama, cena niższa i kolory ładniejsze

ja mam np. wózek JANE SLALOM, i ten mogę przedstawić : ja zrobiłam tak że kupiłam go ze spacerówką i fotelikiem matrix, i na ich koszt zrezygnowałam z gondoli, ponieważ ten fotelik rozkłada się na płasko, i jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania, a wózek sam w sobie też w porządku, kółka pompowane, hamulec, najlżejszy nie jest ale bez problemu sobie z nim radzę, fajnie sie składa, nie mam porównania niestety z innymi bo to mój pierwszy wózeczek.

Gość wózki trójkołowe
są bardzo niestabilne i tym samym niebezpieczne