Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Masia26

Wózek Graco czy X-lander?

Polecane posty

Ja moge Ci z czystym sumienim polecic X Landera jest to moj wybor mam go i jestem zadowowlona w 100% jest lekki prowadze go jedna reka. jest duzy moj maluszek ma sporo miejsca w nim. regulowana wysokosc raczki co ulatwia jazde po schodach (gdy mam duze zakupy w koszyku ktory jest spory wyjerzzam sobie po schodach) niewiem co by tu jeszcze napisac ogolnie to w przyszlosci przy kolejnym dziecku nie bede myslec o zmianie wozka moj wybor dalej bedzie to X LANDER

Gość ^^ewa^^
Mnie się X-landery kojarza z takimi dużymi i ciężkimi wózkami , nie wiem , może sie mylę ale tylko takie widziałam wiec jak ktoś woli mniejsze to zdecydowanie bym wybrała coś z Graco Znajoma sąsiadka kupiła właśnie jakaś nowość z tej firmy wózeczek EVO -zapamiętałam nazwę bo prawie jak moje imię ;> Kilka dni temu pomagałam jej bo wchodziła z dzieckiem i zakupami - ona niosła dziecko i zakupy a ja wózek - wniosłam jej na piętro i byłam w szoku ze wózek może być tak lekki !

Gość chchchchchchchchchc
Poproszę o jakies nowe opinie o Graco Evo od użytkowniczek, napiszcie jak po kilku miesiącach używania sie sprawdził, jak po zimie? Z samego opisu bym go wybrała ale opinie wazniejsze

Gość TRATATATA77
ja mam graco evo,uzytkuje juz 2 miesiac i moja rada nie kupuj go. za prawe te same ieniadze kupisz navingtona cadeta sama spacerowke. Graco evo ma wade ze nie ma okienka w budce, mala budke, piankowa raczke stala ( w navingtonie jest regulowana).cADET MA TEZ LEPSZE SIEDZISKO.

Gość tasia 600
Mieszkam w Uk i tutaj Graco uwaza sie za jedna z najtanszych marek.Ten model tez ogladalam bo nawet fajnie wyglada i kosztowal tu 1200zl gondola,spacerowka i siedzidelko do samochodu :) Czyli 3 w 1.Nie kupilam bo to Graco .Ten model byl przeceniony ,bo jesli chodzi o wozki z najlepsza przecena sie spotkasz jak model gorszy czy nie ma na niego popytu.Te faniejsze wozki tylko przeceniaja pare funtow.Zdecydowalam sie na Cosatto nie wiem czy ta firma jest w Polsce ,ale robia solidne wozki i daja 4 lata gwarancji.