Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo 777

Dziewczyny jak zareagować na maila od dziewczyny na Sympatii która mi sie nie po

Polecane posty

Gość cscscs
mężczyźni szukają aktywniej partnerek niż kobiety partnerów - bo tak jest w przyrodzie ze facet zdobywa a nie kobieta, chociaz wiadomo kobieta bedac zdesperowana z powodu braku zainteresowania rowniez podrywa zeby cos miec

nie odpisywałabym ,bo by mnie tam nie było.:)Nie korzystam z takich miejsc w celu szukania kogos.

Gość Romeo 777
cscscs - pytanie jak one wyglądały, bo zaliczyć jakąś brzydką której nikt nie chciał to watpliwa atrakcja poza tym co robisz tutaj na kobiecym forum - tracisz czas w którym mógłbyś sobie poruchać :)

Gość cscscs
Lily_86_ - nie bo to nie dziala - 2 razy sie udalo ale wiekszosc jest gotowa na 3 wiec to jest najodpowiedniejsze spotkanie (oczywiscie zdarzaja sie kobiety ze trzeba wiecej albo mniej mowie tylko jak jest zazwyczaj)

Gość rome nie znasz się
wszystkie dziewczyny są ładne... jeżeli chodzi o seks. no dobra, poza 120 kg

Gość hehe :D
Taaa, wszystkie dziewczyny sa ladne, tylko czasem wodki brak :D

Gość Romeo 777
no nie wiem, chyba jestem wybredny :)

Gość cscscs
Romeo 777 - jakie byly? od 6 do 8 (na 10) bo ja podrywalem najatrakcyjniejsze sluchaj wykorzystywalem min NLS i wiedze z materialow o uwodzeniu a co robie na cafe? przyszedlem do domu i przed snem sobie popisze - zwyczajny relaks a przy okazji interesuja mnie sprawy damsko meskie wiec przyjemne z pozytecznym

Gość Lily_86_
"2 razy sie udalo " Mam rozumiec, ze 2 razy sie udalo zamoczyc za pierwszym razem? Nie wyobrazam sobie, abym poszla z facetem do lozka po 3 spotkaniach, a co dopiero na pierwszym.

Gość Romeo 777
poza tym nie chciałbym raczej mieć dziecka z dziewczyną, która mi sie nie podoba, a wykluczyc tego nigdy nie można wstyd by mi było na sali sadowej w sprawie alimentów, bo do ołtarza chyba by mnie nie zaciągneła

Gość Romeo 777
cscscs a gdzieście to robili - u ciebie w domu, czy gdzie indziej?

Gość cscscs
Romeo 777 - z tym twoim mysleniem to jeszcze troche potrwa zanim zaczniesz zaliczac... Lily_86_ - no przeciez i mi sie zdarzaja ze po 1 spotkaniu nie chce sie spotkac wiecej jak i zdarzaja sie ze spotykam sie i nic z tego, mialem jedna co po 5 spotkaniach zrobilem dopiero pocalunek i caly czas sie zastanawialem co jest nie tak a pozniej dostalem zostanmy przyjaciolmi - pierwszy raz od 3 lat - i wszystko stalo sie jasne

Gość ucinajac zbedna i czcze
mężczyźni szukają aktywniej partnerek niż kobiety partnerów - bo tak jest w przyrodzie ze facet zdobywa a nie kobieta, chociaz wiadomo kobieta bedac zdesperowana z powodu braku zainteresowania rowniez podrywa zeby cos miec Ty jestes albo ograniczony albo tak zryty, ze nie wiem co jest gorsze

cyt. mialem jedna co po 5 spotkaniach zrobilem dopiero pocalunek i caly czas sie zastanawialem co jest nie tak a pozniej dostalem zostanmy przyjaciolmi. Ja spotkalem taka, z ktora sie calowalem na pierwszej randce, a ona mi pojechala pozniej tekstem o przyjazni. A po pol roku sie do mnie odezwala i wyladowalismy w lozku. Coz, sa rozne kobiety. Ale ta byla boska z wygladu.

Gość ucinajac zbedna i czcze
do cs to bylo idiota sie urodziles, czy zycie tak na ciebie wplywa:)

Gość Romeo 777
cscscs - spoko maroko, gdybym chciał to bym zaliczał na potegę ale szanuję siebie i nie puszczam się z byłe 6-tką byłem w piątek na dyskotece i miałem zielone światło u co najmniej 3 lasek ale nie do konca mi sie podobały, wiec se odpuścilem

Gość Romeo 777
poza tym szukam raczej jednej na stałe, pięknej,mądrej i dobrej

cyt. poza tym szukam raczej jednej na stałe, pięknej,mądrej i dobrej Takie rzeczy tylko w Erze :)

Gość Romeo 777
jestem w PLAY :/

Gość Romeo 777
cscscs - czy te laski, niektóre z nich, nie miały potem żalu do ciebie, że je po wyruchaniu zostawiłeś, czy nie skrzywdziłeś ich?

Ale przeciez dziewczyny, ktore daja tylka na 3 randce, sa raczej nastawione na dobra zabawe, niz na powazny zwiazek.

Gość Romeo 777
hehe - zgoda, i jeżeli to jest bez krzywdy to jestem za tylko jestem ciekaw czy tak właśnie jest bo wierzę w karmę i nie chcę sobie zasrać następnego wcielenia :)