Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co się ze światem stało ?

PRECZ Z BRUKSELSKĄ OKUPACJĄ!

Polecane posty

Gość Co się ze światem stało ?

Unijne władze chcą przekształcenia stosunków ze Szwajcarią. Zdaniem Komisji Europejskiej stare umowy i porozumienia bilateralne są nieaktualne i należy je zmienić. - Tradycyjna bilateralna droga spełniła już swój czas. Stare recepty straciły już swoją ważność - powiedziała p. Wiwiana Reding, wiceprzewodnicząca KE, podczas wizyty na uniwersytecie w Lozannie. Władze UE są niezadowolone, ponieważ Szwajcarzy od lat z dystansem patrzą na możliwość członkostwa w Unii. W ostatnim referendum obywatele Szwajcarii ponownie otwarcie sprzeciwili się bliższym relacjom politycznym z UE i obecności w niej. Źródło: EUBusiness.com A teraz mój komentarz. i ch*j mnie obchodzi czy zostanie usunięty czy nie, dość tej politycznej poprawnośći bo mnie krew zalewa! Odpieprzcie sie od Szwajcarii! Niewyraźnie ludzie mówią w referendach ? Nie znaczy nie i pora aby wasze zakute łby to w końcu zrozumiały! Precz!

Gość ALAMO
Tak nakręcą propagandę te czerwone świnie, że w końcu zasiądzie we władzach Szwajcarii ktoś "poprawny". Do nas już się dobrali i kurek z kasą się zamyka. Jak widać na przykładzie Irlandii, referenda można powtarzać do skutku. Precz z eurokołchozem! popieram: PRECZ Z BRUKSELSKĄ OKUPACJĄ

Gość gfdxgdfg
precz z diabelską kopulacją :D🖐️

Gość eurokomsomolec
I bardzo dobrze! Żaden kraj nie może się oprzeć światłości postępu jakie niesie ze sobą jutrzenka równości i braterstwa najwspanialszego państwa na świecie - Związkowi Republik Europejskich! Heil Euro 🖐️

Gość w góre bo ważne
up up