Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka bezradna co robić

Moja córka jest w ciąży z kryminalistą!

Polecane posty

No właśnie, usunięcie ciąży to jedyne rozwiązanie! To będzie najlepsze dla nas wszystkich! Córka zawsze będzie dla nas rodziną ale jej dziecko nigdy.

jutro zrobię kopytka, lubię kopytka

Ja mam tak samo. Tylko nie związałam się z facetem z kryminalną przeszłościa, a rozwodnikiem. Mimo że to nic złego, to jak moja matka się o tym dowiedziała, to zaczęła mi grozić, że jak go nie zostawie, to się powiesi, bo to taki wstyd i ludzie będą gadać i w ogóle. Cała rodzina jest przeciw mnie, bo to przecież taki wstyd być z facetem, któremu życie się nie ułożyło:-/ Jak ja nienawidzę mamusiek, które zamiast patrzeć na dobro swoich dzieci, patrzą tylko na to, czy ludzie czasem nie gadają...

Jestem bardzo dobrą matką, całe życie rozpieszczaliśmy córke, chcieliśmy dla niej jak najlepiej. Porządne studia! Dobrze płątną prace! fajny, przystojny, kochający, wykształcony i majętny mąż! a co dostaliśmy wzamian! córka będzie klepała bieda z jakimś bydlakiem, śmieciem który tak bardzo ją skrzywdził, zrobił jej dziecko, ona jest za młoda na matkę.

Jesteś dobrą matką? Tak myślisz??? Jesteś żałosna!!! Twoja córka jest pełnoletnia i ma prawo wyboru, z kim chce układać swoje życie... Aż żal bierze, że takie potwory jak Ty chodzą po ziemi... Usuwać dziecko, bo nie spłodził go "fajny, przystojny facet"... Szkoda, że Ciebie nie usunęli...

Gość taa niedobra pupa
gdy ten związek się rozpadnie i będzie rozwód to będzie młodą kobietą z dzieckiem, bez wykształcenia i z papierkiem rozwodowym, tylko skoro ma 22 lata to chyba jest na ostatnim roku studiow? Wiec da rade napisac magisterke, to nie koliduje z ciaza....

"a co dostaliśmy wzamian! córka będzie klepała bieda z jakimś bydlakiem.." Skąd wiesz ? Jak taki wielki przestępca z niego to może sobie poradzi finansowo :)

Gość taa niedobra pupa
Usuwać dziecko, bo nie spłodził go "fajny, przystojny facet"... Szkoda, że Ciebie nie usunęli... No autorce nie chodzi o cechy wygladu, tylko kryminalna przeszlosc. Akurat tu sie zgadzam. Te sklonnosci sa dziedziczne, niestety, podobnie jak inteligencja - tez u kryminalistow jest z reguly niska.

Gość taa niedobra pupa
Skąd wiesz ? Jak taki wielki przestępca z niego to może sobie poradzi finansowo raczej pospolity awanturnik, i to ktory dal sie zlapac. Kobiety czesto wiaza sie z takimi, bo maja wrazenie bezpieczenstwa u ich boku - ze taki facet jest silniejszy, obroni je w razie potrzeby... :( Tyle ze dziwi mnie, gdzie go w ogole poznala...

Gość mam wrazenie ze topik zalozyla
dzewczyna kryminalisty lub ktos robi jaja , zadna matka nie pisalabytak na kafe (ktos nieudolnie nasladuje ciotkowaty styl) i nie oswiadczala,ze kaze corce usunac ciaze - nie czeka zreszta na zadna radę. Niby po co pisze? No i matka nie obudzilaby się nagle, wychowujac córke przez tyle lat wiedzialaby,czego sie moze po niej spodziewac. Jesli córka wodzi sie z jakims facetem 2 lata, normalna matka orientuje sie choc zgrubsza, kto to taki . Nie macie sie co podniecać.

jutro zrobię kopytka, lubię kopytka

Gość masiaaaaaaaa
jesli to nie prowo to zal mi twojej corki, ze ma taka matke. zal mi wnuka, ze bedzie mialo taka babke, ktora najchetniej sama by tego wnuka nozem wyskrobala. zaraz pewnie rzucisz cos o religijnosci, dobrej, przykladnej katolickiej rodzinie z zasadami. wlasnie widac te zasady i moralnosc wiec co sie dziwic, ze corka uciekla gdzie pieprz rosnie z pierwszym lepszym.

Gość gość
masiaaaaaaaa idź do kamieniołomu :)

Czytam wypociny matczyne i szczerze mi żal tej matki! Miała aspiracje które spełzły na niczym! Córka wypięła się na jej zasady i poszła w odwrotnym kierunku.Głowę daję że zrobiła to na złość swoim rodzicom, zwłaszcza mamie! Pozwól życ córce własnym zyciem, nie mieszaj się.Znasz to przysłowie? Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz! Co z ciebie za człowiek że nie dajesz wsparcia własnemu dziecku, ba.... nawet namawiasz córkę do aborcji!!!!! Jesteś żałosna! 😠 resztę pozostawię bez komentarza!

Gość lllloooollllaaa
wnuczek wda sie w tate i zrobi z toba porzadek

Gość gość
Zalosna jestes. To że ten facet był w więzieniu i ma tatuaze to coś strasznego? skąd wiesz że byl winny? poza tym córka nie byłaby z nim szczęśliwa gdyby nie był dobrym człowiekiem, autorko wlacz myślenie

Gość gopaulaść
co ci doradzić droga kobieto jeśli ja dobrze traktuje to akceptować ten związek ,najważniejsze by ten człowiek dbał o twoja córkę i to dziecko które ma się urodzić żeby pracował na rodzinę ,jeśli niebendzie pracował predzej czy później córka i tak z torbami wróci do ciebie ja takiego kryminalisyte mialam ale mnie bil i źle traktował byłam z nim w ciąży i ciążę musiałam usunąć ale decyzje podjęłam sama myślę ze córka zmądrzeję tak jak ja ,bo na błędach człowiek się uczy