Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy rzeczy

TRZY rzeczy które byście zrobili wiedząc że jutro Was nie będzie?

Polecane posty

1. Napisałabym list do mojego syna, w którym przekazałabym jak bardzo go kocham i zawsze będę przy nim. 2. Poleciałabym do włoch przytulić moją mamę i wybaczyć jej piekło jakie mi zgotowała w dzieciństwie 3. Wyjawiłabym tajemnicę rodzinną o której dowiedziałam się przez przypadek.

Gość kot13
:-) moje przemyślenia wynikają z doświadczen własnych - nie życzę nikomu takich:-) Jestem na ziemi choć lubię latać( szybowcami;-))

Gość Fanka Rysia z Klanu
1. Zabiłabym szwagra 3. Zrobiła wielką imprezę na którą zaprosiłabym wszystkich których kocham i nażarłabym się za wszystkie czasy. 3. Poleciałabym na paralotni

Gość kot13
jeśli chcesz zabić szwagra miej na uwadze, że i szwagier może chcieć zabić Ciebie:-)

Gość Romeo 777
kto pierwszy ten lepszy :)

Gość kot13
na początku być może, ale latając łatwo się przekonać , jak cenne jest życie na ziemi- błędy na górze wiele kosztują

Gość Romeo 777
podobno kot spada zawsze na cztery łapy

Gość kot13
to prawda;-) zwłaszcza Behemot z Mistrza i Małgorzaty:-)

Gość raz dwa trzy...
1. posprzatalabym porzadnie mieszkanie, zeby wstydu nie bylo...spalilabym pamietniki i wywalila wszystkie wstydliwe przedmioty 2. wyplacilabym wszystkie pieniadze z konta i oddala jednemu zebrakowi z mojej ulicy 3. Zadzwonilabym do wszystkich osob, ktorym nigdy nie powiedzialam tego, co mialam im do powiedzenia bo braklo mi odwagi. I nie zawsze byloby to przyjemne....

Gość Fanka Rysia z Klanu
Ale to ja będę przeżywac ostatni dzień w moim życiu a nie on. Poza tym nie zginął by od ciosu nożem czy czymś w tym rodzaju. Najpierw znęcałabym się nad nim psychicznie do tego stopnia że sam prosiłby o śmierć. Podejrzewam że mam do czynienia ze śmieciem tego samego sortu co mąż dfgadsadss

Gość dziś tylko na pomarańczowo
wzięłabym szybki i cudowny ślub z Nim - choć teraz nie możemy być razem, wiem, że w takim dniu te wszystkie powody przestałyby się liczyć. napisałabym listy do rodziny, przyjaciół tak jak już tu ktoś powiedział. w tym jeden do pewnego mojego Byłego, żeby wiedział, że życzę mu szczęścia i nie mam do Niego żadnego żalu. spędziłabym cały ten dzień z Nim i z moją rodziną

Gość panna marzanna
-romantyczny wieczór z ukochanym -poznałabym osobiśćie Margit Sandemo i Hugh Jackmana -Zorganizowałabym mojemu kochanemu wspólny koncert z Nuno Bettencourtem i cieszyła razem z nim

Poszedłbym do prostytutki. Oczywiście wybrałbym sobie wysoką, ciemnooką brunetkę. Jak się bawić to się bawić. Po tym napisałbym jakiś dziennik, wspomnienia, testament i list pożegnalny. Trzecia rzecz to chyba alkohol. Chciałbym upić się, bo trudno żyć ze świadomością, że zaraz ma nas nie być.

Gość Romeo 777
takie to fajne? stracić prawictwo z prostytutką?

Gość gdgd
1. Pojechalabym w pewne miejsce, ktore ma dla mnie symboliczne znaczenie i wynajelabym sobie apartament w 5 gwiazdkowym hotelu. 2. Zaprosilabym kilka osob i najadlabym sie za wszystkie czasu, juz nie musialabym dbac o linie. 3. Nastepnie bym sie upila, poszla do jakiegos extra lokalu i zdecydowalabym sie na ons.

Gość panna marzanna
skoro nic innego mu nie pozostaje;)

Gość ------ dlaczego -----
1) wygarnełabym wszystki osobom co o nich myślę 2) zgwałciłabym pierwszą osobę napotkana na ulicy 3) upiłabym się na śmierć

Zakładam, że mam jeden dzień czasu. Więc tak po kolei. Godzina 8-18 - spisuję swoje myśli, testament, list pożegnalny. Godzina 18-20 - idę się najeść za wszystkie czasy. Godzina 20-24 - idę do pięknej prostytutki bądź biorę ją na noc, pijąc z nią sporo alkoholu. Godzina 24 - nie ma mnie już.

1. Oddałabym swoje 3 koty w najlepsze z możliwych rak, tzn rece mojej mamy, jednoczesnie mowiac jej jak bardzo ja kocham i dziekujac za wszystko. 2. Posprzątałabym swoje rzeczy, pewnie większość spaliła, rozdała. 3. Przytuliłabym się do mojego faceta, mowiac mu jak bardzo go kocham i tak dotrawała do konca.

Żal mi byłoby tylko czworonoga, ale jest on 150 km ode mnie i nie miałbym się jak z nim pożegnać.

Gość ja się zchęcia napiję
Stalingrad nie masz za dużo rzecz do zrobienia?;)

Gość Rozkminiacz internetowy
Stalingrad, jakbyś przed pójściem do dziwki się nażarł, to by cię w burdelu złapała niezła sraka. Pomyślę i odpiszę co ja bym zrobił..

Ja bym napisał, pożegnałbym się z ludźmi i przekazał opiekę nad moim psem. Bo to chyba jedyna bliska "postać", która mnie nie zawiodła.