Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy rzeczy

TRZY rzeczy które byście zrobili wiedząc że jutro Was nie będzie?

Polecane posty

Nie tyle co się najadł jak świnia, tylko zjadłbym to coś lubię - jakąś wypaśną pizzę, lasagnę albo nawet pierogi. A co z tą dziwką ... po prostu chce zobaczyć co to jest seks, przeżyć na własnej skórze. 20-latkowi własna ręka i RedTube przestają wystarczać.

Ja tylko z dwiema osobami mam coś do załatwienia, z jedną to nawet więcej rzeczy :P Myślę, że z resztą wszystko jasne. Wiem z doświadczenia, że zastanawianie się czy ktoś bliski wiedział, że nadchodzi śmierć itp. jest najgorsza. Zawsze chce się wierzyć, że to było kompletnie nieświadome Taka głupia rzecz a jak wiele nam pokazuje

Gość Rozkminiacz internetowy
1. Zebrałbym do kupy wszystkie pieniądze i przekazał czy wysłał najważniejszym ludziom z mojego życia. 2. Zrobiłbym coś naprawdę odrażającego, zboczonego czy idiotycznego - np. rozebrałbym się do golasa i chodził tak po mieście albo stanął na środku autobusu, opuścił spodnie i zaczął robić kupę. Albo po prostu wyjąłbym fiuta i walnął nim w głowę staruszkę w tramwaju. Ważne, żeby to było coś upokarzającego, coś czego bym nigdy nie zrobił. Chciałbym po prostu dowiedzieć się jak to jest zrobić coś szalonego. 3. Na koniec skoczyłbym z wieżowca. Chciałbym się dowiedzieć jak to jest spadać w dół z wysokości.

Gość Rozkminiacz internetowy
Edit! 1. Opisałbym co komu się należy w testamencie. Próbowałbym porozmawiać z każdym najważniejszym człowiekiem z mojego życia. (przy okazji ujawniłbym wszystkie moje sekrety)

Gość Romeo 777
a ja nic bym nie robil bo wiem ze i tak bym zył

Gość Romeo 777
a co z bliskimi, nie lubisz ich?

Nie czuję więzi ze swoją rodziną, prawdziwych przyjaciół nie mam (kolegów niby mam), sympatii również nie mam. Mam tylko psa, który nawet ze mną nie mieszka, bo jestem na studiach.

Gość Romeo 777
ja tez nie czuje z nimi wiezi

Gość dzennifer pejcz
zadzwonilabym do bylego i powiedziala mu jak bardzo go kocham i zycze mu w zyciu jak najlepiej (durna baba:D) zjadla obiad w najlepszej restauracji w miescie powiedziala jednej pani doktor, co o niej sadze:D (uczelnia)

Gość Ja bym powiedziala pewnemu
chlopcu, ze go kocham, a tak to pewnie nigdy sie nie dowie, bo nie mam jaj zeby mu to powiedziec. Chociaz przed smiercia tez bym sie wahala, bo nie moglabym zniesc mysli ze cierpi, nie chcialabym burzyc jego spokoju.

Gość dddddddddsa
kupiła bym ferrari, straciłabym dziewictwo:) sięgnęłabym po twarde narkotyki;)

Gość dddddddddsa
kupiłabym ferrari, jechałabym z maksymalną predkością, trzasnęłabym w mur:P

1. spisałabym dokładny testament, zapewniając środki do życia tym, na których mi zależy. Resztę kasy przepuściłabym w sklepie na to, czego mi zawsze było żal kupić, pyszne żarełko, alkohol i inne tego typu przyjemności. 2. zadzwoniłabym do wszystkich osób, które kocham i powiedziała im jeszcze raz, jak bardzo są dla mnie ważne. Przeprosiłabym tych, których skrzywdziłam, a tym, którzy mnie skrzywdzili powiedziała, że nie mam żalu. 3. Resztę czasu spędziłabym kochając się z mężem :P

Gość cosmic girl
1. powiedziałabym teściowej jak bardzo jej nienawidzę 2. mojemu ojcu, ze jest skurwysynem 3. mojemu męzowi, że kocham kogoś innego.

Gość kot13
tak czy inaczej umrzemy wszyscy bez wyjątku- kto myśli inaczej jest idiotą( bez uraz)y:-)a więc wszyscy do dzieła w realizacji planów:-) Pamiętajmy jednak, że zarówno wyrządzone zło, jak i dobro powraca:-) \memento mori:-)

Gość gasg
Pamiętajmy jednak, że zarówno wyrządzone zło, jak i dobro powraca" nie zawsze tak jest najwiekszym skurwielom i chamom czesto dobrze sie wiedzie pisze z autopsji

Gość gagagttta
ja bym nie przyszła do pracy, kupiłabym samochód, pojechałabym przed siebie nie ważne gdzie:)

Gość odświeżamy
odświeżamy?

Gość to sie zmieni
spędziłabym cały czas z moim dzieckiem

Gość powiedziałabymm
powiedziałabym byłemu co o nim myślę, walnęłabym jego dziewczynie w oko, porysowałabym jego samochód:P

Gość no to teraz ja
wyjechałabym z kochankiem nad morze przyjebała męża siostrzyce piździe jebanej jak ja tej suki nienawidzę oddala wszystko co mam potrzebującym

Gość kotszkot
Strzeliłabym w łeb wszystkim chinolom i skurwielom którzy męczą zwierzęta.

Gość Cziłała83
a ja zajebałym swojego byłego :D:D

Gość chuckyyyy
pojechałabym zobaczyć się z siostrą, powiedziałabym mu, że nigdy nie był mi obojętny, wsiadłabym w samochód i ruszyła przed sioebie...

Gość TYLKO JEDNA RZECZ BYM
zrobila-wyznala bym milosc pewnemu M:)

Gość kot15
dołączam do mścicieli :D - zemściłabym się na swoim ex - zeżarłabym masę jedzenia,bo ciągle sobie odmawiam żeby nie utyć - skok ze spadochronem, na bangee, nurkowanie