Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaszokowana

FACECI MAJĄ GORZEJ

Polecane posty

Gość Zaszokowana

Posłuchajcie. Od zawsze uważam, że mężczyźni są od nas mądrzejsi, podziwiam ich za to. Widzę jak w wielu sprawach mają rację, zwłaszcza w sporach damsko-męskich. W celach zdobycia doświadczenia i jeszcze lepszego zrozumienia mężczyzn zaczęłam udawać na kafe różnych facetów. Nie śmiejcie się i nie myślcie o mnie jak o zakamuflowanej lesbie! Wdawałam się w jakieś słowne flirtowanie i zamierzam teraz ogłosić ludzkości jaka jest straszna prawda: my mamy wspaniale, faceci o nas zabiegają, nie są tacy drobiazgowi jak my. A jeśli facet popełni przy kobiecie jakiś błąd to OD RAZU JEST SKREŚLONY!! To straszne. Dziewczyny na kafe, sierotki, szukają pocieszenia, a jak je dostają to nagle pewność siebie uderza im do głowy i mają jakieś wymagania z kosmosu. Faceci są chętni i otwarci (niewiele wystarczy i już są nami zainteresowani), fajni i mili (wiadomo po co ale to nieważne), a dziewczyny??? TRZEBA JE OTWIERAĆ, kurde ileż roboty przy tym. Kolejna rzecz - KONKRETNOŚĆ. Faceci są prości i zwięźle formują swoje myśli. Dziewczyny swoje problemy opisują na 5 stron kartki A4. Przebrnąć przez gąszcz kompleksów, oczekiwań, humorów, smutków i innych kobiecych pierdołek to nie lada wyczyn. Przy tym jesteśmy nielogiczne. Przydałoby się schudnąć.. mam biegać? niee, nogi mnie bolą. Co teraz robię? a wpierdzielam akurat batonik. Jesteśmy niewyluzowane, ZAMKNIĘTE. Ukrywamy zainteresowanie chłopakami. Wystarczyło mi olanie takiej panny i dopiero wówczas doczekałam się jakiegoś żywszego zainteresowania. Jestem zbulwersowana, zszokowana itp. Dzięki, dziewczyny, jeszcze bardziej doceniłam mężczyzn. Faceci dlatego lubią te flirciary czy wręcz puszczalskie i inne wyuzdane cholery, bo po prostu lubią seks i flirtowanie.

Gość czeeesc
mam nadzieje ze opublikujesz swoje wyniki w najnowszym wydaniu new scientist

Gość Zaszokowana
Mogę też wysmażyć artykuł o tym, że jak się wejdzie do kafe - gniazda przegrańców - a samemu przegrańcem się nie jest to lepiej się nie wychylać z prawdą, bo albo człowiek doczeka się podszywa albo zostanie zbesztany. up

Gość stereotypy
twoje wnioski to same sterotypy. Mozna zmienic plec i napisac, ze mezczyzni sa zamknieci, nielogiczni, ciezko ich zrozumiec, itd. jest wiele konkretnych kobiet, ale najlepiej przypiac latke co nie.