Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PARIS PARIS

Kto był w PARYŻU?

Polecane posty

Gość PARIS PARIS
róża wschodu pytan mam mnostwo, ale nie bede nadwyrężać cierliwości ;) może takie jeszcze podstawowe pytanie odnosnie dojazdu z lotniska Beauvais do Paryża,. Znalazlam taki transport busem ale krzyczą 25 euro/osobę. Czy są jakieś inne środki transportu ?

absolutnie nie lec do beauvais nameczysz sie to jest daleko poza paryzem!!! trzeba dojezdzac specjalnym autobusem przez poltorej h w koncu to ma byc podroz slubna, z tym beauvais to umeczysz siebie i swiadkow lec na orly lub charles de gaulle - linie easy jet, transavia

Gość PARIS PARIS
ja patrzylam przez wizz air z warszawy-laduja tylko na Beauvais

nie dziwi mnie tylko najbardziej kiepskie linie londuja na beauvais. stamtad nie ma innego dojazdu tylko ten autobus poza tym godziny lotow sa czesto barabrzynskie

Gość PARIS PARIS
no wlasnie, z warszawy jest wizz air, Lot i airfrance- dwa ostatnie maja ceny od 3000 /os = 12000 za 4 osoby ! Wiec chyba wole sie poswiecic 1,5 godziny tym busem

Gość PARIS PARIS
zobacze jak bedzie na lotnisko CDG , moze akurat beda promocyjne loty :)

jak uwazasz. fakt ze, dziwnym trafem z wawy nie ma wiele wyboru a w sumie to stolica, taki to juz polski los. jesli musicie jechac z wawy wizz airem do dolicz jakies 4 h do lotu (autobus 2h ktory przywozi na obrzeza Paryza potem metro do hotelu, lot powrotny -trzeba byc 2h wczeniej plus 2h autobus)

Gość zapomnij o inwestowaniu
sa takie portale gdzie ludzie wymieniaja sie mieszkaniami na czas urlopu, moze ktos chcialby zrobic urlop w twojej miejscowosci???

byłam w paryżu w zeszłe wakacje, wszystkie "dobre" hotele kosztuja ok 100-120 euro od osoby za dobę, więc nie wiem czy zmieścisz się w 800-900 euro. Oczywiście są też takie po 50-60 euro, ale ja osobiście nie chciałabym w takim spędzić nocy poślubnej;-)

Gość .Trampkowe_love.
Ja niedawno byłam. Polecam hotel F1 na przedmieściach Paryża. Pokoje są tam tanie, jak na tą cene to duże. W pokoju jest tylko umywalka a łazienka i toaleta są na korytarzu ale da się to wytrzymać bo nie ma tak źle. Jeśli się chce to można za niecałe 5 euro zjeść tam śniadanie (bierz co chcesz i ile chcesz).

Gość Sanitas prawdziwa
Ja spedziłam w Paryżu 3 tygodnie, z rodzicami, bo byłam wtedy dosyć młoda, nie polecę hotelu bo mieszkaliśmy u brata mojego dziadka, który to krewny miał w centrum miasta razem z żoną obszerny apartament, zwiedziliśmy wszyskie zabytki jakie były dostepne dla turystów, a nawet niedostępne, bo wprosiliśmy się do najstarszej części Sorbony (właściwie to ja nas wprosiłam bo tylko ja znałam język) i tak się narzucalismy, że pokazali nam inkunabuły których nikt niepowołany nie ma prawa oglądać :D Codziennie wychodziliśmy rano, zwiedzalismy cały dzień i wracaliśmy wieczorem, wykończeni ale szczęśliwi, to były jedne z moich najlepszych wakacji :)

Gość gość
No pewnie, przecież nie możesz być gorsza :classic_cool:

Gość gość
Ja będę w Paryżu za dwa tygodnie!Już nie mogę się doczekać tego wyjazdu!Dokumenty z offshoreidcardscom już mi przyszły więc jeszcze tylko jakieś dobre ubezpieczenie muszę wykupić.