Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssssssssssssssssss

wyryski na twarzy a papierosy

Polecane posty

Gość pudelssssssssssssssssss

prosze pomozcie mi w odp na nurtuajace pytanie a wiec przez 3 lata bralam tabletki anty czasem palilam papierosy. mialam bardzo ladna twarz choc jak bylam mlodsza twarz mialam normalna racze bez wypryskow. w czerwcu mialam wypadek samochodowy dostawalam silne leki od glowy ( na rozgonienie krwiakow) po powroice ze szpitala zouwazylam ze vcera mi sie pogorszyla, zaczelam palil papiersy i pale do dzis. koncze wlasnie 2 opakowanie tabletek anty a moja twarz jest bardzo podatna na wypryski i niedoskonalosci. jak myslicie czego to przyczyna? prosze o pomoc bo nie moge juz na siebie patrzec

Gość bo nie zrozumiałam
czy od fajek masz pryszcze czy bez fajek je masz. jeśli odstawiłas tabletki anty to zapewne po nich masz wysyp pryszczy, nawet nie mając problemów ze skóra hormony mogą spowodować wysyp pryszczy (ja tak miałam) a po fajkach to raczej syfów nie powinno być :D

Gość najamka1
zarówno fajki jak i hormony mogą u ciebie powodować wypryski ja odkąd nie palę mam gładziutką skórę o jednolitym kolorze bo jak paliłam to cały czas miałam jakies krosty a do tego byłam szara

Gość pudelssssssss
ja wlasnie bralam i czasem palilam a twarz mialam naprawde ok. potem musialam na 5 miesiecy przerwac tabletki zaczelam palic ostro twaarz mialam tragiczna. po 5 miesiacach nie brania i palenia zaczelam znowu brac tabsy ale pale nadal. koncze 2 opakowanie wlasnie i nie wiem dlaczego nic sie nie poprawia z pryszczami . macie jakies pomysly zeby je zwalczyc?

Ja myślę, ze po prostu musisz o twarz odpowiednio zadbać, pójść na jakieś zabiegi odmładzające, odświeżające skórę. Nie ma się co na zapas martwić. Jakbyś chciała namiary na dobry salon, w którym robią znakomite zabiegi na twarz, to pisz na maila lupusik@o2.pl Ja byłam jak na razie raz i zamierzam się jeszcze wybrać. Po zabiegu miałam skórę na twarzy gładką jak pupcia niemowlaka.