Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przesuszona do mokrej nitki

Jak to w końcu jest z tymi cytrusami w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość kalkulatora
Z kremami chyba trzeba uwazać w pierwszym trymestrze i wtedy to raczej tylko oliwke, ale potem już nie ma problemu. Nie wiem, czy pomagają, ja dalej codziennie smaruję bebzol oliwką. Wydaje mi sie, że najwazniejsze to w tej kwestii geny, ale jak mozna troche pomóc, to czemu nie.

Gość kalkulatora
No i bym polecała jednak troche sie poruszać - np. do pracy pójść na piechotę albo z pracy. Bezruch nie jest dobry

Z tego co wiem z wielu poradników to nie wolno uzywac kremów przeciw cellulitowi,a jedynie na rozstepy odpowiednich dla matek w ciazy.

kiedys jakis lekarz sie wypowiadał, że pijąc soki i owoce nie ma mozliwości przedawkowania witamin, przedawkowac moża sztuczne witaminy - mi np. w ciązy nie zalecono żadnych witamin, bo miałam super wyniki.

Gość gość
na mandarynki ochota- bedzie dziewczynka :) u mnie sie sprawdzilo no i mandarynki witaminki. proste.

Gość gość
Słyszałam, że nie można jeść dużo owoców typu pomarańcza, mandarynki podczas ciąży. Czy to prawda czy jakiś zabobon? x A co to za pomysł? Jak już ktoś pisał, niewskazane są podczas karmienia.

Gość gość
podczas karmienia owszem, w ciazy zalecane