Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_3

Drugie dziecko

Polecane posty

Gość facet_3

Chciałbym się zapytać czegoś w ważnej kwestii. Czy kobieta wychowująca samotnie dziecko, która kocha dzieci i chciałby spędzać z nim jak najwięcej czasu, wiek 30-40, która w danej chwili nie ma warunków do tego aby wydać na świat drugie dziecko, nie ma w danej chwili partnera, odpowiednich środków finansowych mogła by się zdecydować na drugie dziecko? Mam na myśli sytuację kiedy poznałaby mężczyznę, który potrafiłby zapewnić mieszkanie, środki na utrzymanie. Gdyby ów mężczyzna aktywnie uczestniczył w wychowaniu obojga dzieci, współdzielił obowiązki, zapewnił bezpieczeństwo w szerokim tego słowa znaczeniu. Czy kobieta, która wyraźnie deklaruje, że już nie myśli o kolejnym dziecku mogłaby zmienić zdanie? Zdaję sobie sprawę, że to indywidualna sprawa dla każdej kobiety, ale teoretyzuję. Czy znacie takie sytuacje, może same przeżyłyście?

Gość Oczywiscie ale z milosci
:)

dziwnie piszesz, czy chodzi o to że Ty chciałbyś z tą kobietą być (być jej facetem) i mieć z nią to dziecko drugie??? Ja jestem z facetem który ma dziecko z 1 związku tyle ze z nim nie mieszka więc inna sprawa, ale my oboje chcielsmy miec wspólne i mamy. Ale jak sie mały urodził to byliśmy młodsi mimo 9 lat różnicy miedzy nami.

Gość Oczywiscie ale z milosci
i przezylam.MAm drugie dziecko w nowym zwiaku.Jestesmy ssuper rodzi nka :)

ps jak sie kobieta zakocha i facet okaże się tym jedynym, to czesto zmienia zdanie i może sie zdecydowac na dziecko z nim.

Gość facet_3
"dziwnie piszesz, czy chodzi o to że Ty chciałbyś z tą kobietą być (być jej facetem) i mieć z nią to dziecko drugie??? " Po prostu chcę wiedzieć jak to bywa. Jestem normalnym mężczyzną z pragnieniami i uczuciami. Ona ma wspaniałego chłopca i jest wspaniałą kobietą. Ja po prostu nie miałbym nic przeciwko odrobinę większej rodzinie. :)