Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meglie007

Brak orgazmu, co moze byc przyczyną>?

Polecane posty

Gość meglie007

mam 21 lat, moj chlopak ma 37lat, mamy bardzo udane życie erotyczne. Kochamy się praktycznie codziennie. Mam problem z osiągnieciem orgazmu pochwowego. łechtaczkowy wystpuje bez problemu? co może być przyczyną?

Gość to problem około 70 procent
kobiet, więc się tym nie przejmuj. Widocznie łęchtaczkę masz usadowioną tak, że nie jest drażniona podczas normalnego stosunku. Musicie znaleźć taką pozycję, żeby dodatkowo ręką (twoją albo jego) stymulować ją podczas penetracji. :)

Gość waldi1
21 ty a on 37? po co sobie takiego dziadka wzielas? dziewczyny to maja przerabane... tak kochaja pieniadze, ze nawet 16 lat roznicy to dla nich pikus

Przez długi okres czasu miałam problemy z orgazmem pochwowym aż nagle któregoś dnia "sam przyszedł" i nawet nie wiem w jakich okolicznościach, teraz jest prawie za każdym razem i nie wiem co się od tamtej pory zmieniło. To było zaskoczenie.

Gość ciekawska ahds
ja tez bardzo chciałabym usłyszec gotowa odpowiedz na to pytanie, nie zadne przekierowanie do stronek, czy tez uogolnienia, czy tez obejscie tematu, prosta odpowiedz.. jak to zrobic zebym uzyskała orgazm pochwowy? bardzo tego pragne a probowalam chyba wszystkiego i wciaz nic z tego..

Gość sama nie wiem co o tym sądzić
meglie007 nie słuchaj idiotyzmów. Mój partner jest starszy 20 lat i dopiero z nim zaznałam prawdziwych orgazmów i rozkoszy. Wyjedźcie gdzieś, zrelaksujcie się i będzie dobrze. Polecam mały wibratorek do symulacji przed lub podczas stosunku, zawsze pomaga.

3 minuty lizania w pionie, 3 minuty lizania w poziomie, potem 5 ruchow plytkich, potem 3 ruchy glebokie, 2 minuty miziania po szyji i orgazm pochwowy murowany :classic_cool: Nie ma żadnej recepty na orgazm pochwowy.

Gość ciekawska ahds
Perwersja, widze ze jestem bardzo do ciebie podobna ;) A moze zdradz mi pozycje w których ty masz orgazm pochwowy?

Misjonarska, na jeźdźca i jej różne warianty. Na pieska też się kiedyś zdarzyło, ale z tym ciężej. Ale i tak na pieska jest moją ulubioną pozycją :classic_cool:

Gość ciekawska ahds
Zgadzam się na pieska jest również i moja ulubiona pozycja. Lubię jak do tego trzyma mnie za włosy i wkłada paluchy do moich ust :) zreszta wtedy najlepiej go czuję :)