Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ey pomózcie mii!

GDZIE ON JEST????

Polecane posty

Gość ey pomózcie mii!

wczoraj stało się coś dziwnego. Idę jeszcze nie do końca przytomna do toalety, otwieram drzwi.. a tu mój facet siedzi na kiblu. Pytam się go, czemu nawet światła nie zaświecił??!! -Bo wiesz, jest taka sprawa... W tej chwili zadzwonił mu telefon. Odebrał i usłyszawszy jakąś wiadomość, odchylił głowę gwałtownie w bok, w moją stronę. Z rozdziawioną japą patrzył na mnie siedząc ciągle na tym kiblu. -O co chodzi? ? Spytałam się, zdezorientowana. Strasznie mi się chciało sikać, więc nie zważając na nic wyprosiłam go jednym gestem. Wystrzelił za drzwi wyjątkowo szybko, ale wtedy byłam tak zajęta rozluźnianiem mojej potrzeby, że głupia, nie zważyłam na to. Zaspokojona wyszłam by usłyszeć kontynuację jego w prawdzie jeszcze nie zaczętego opowiadania. W kuchni nie ma. Duży pokój-też nie... małe pokoje.. też nie! Gdzież on może być, przecież w niedziele nie pracuje... Wzięłam telefon i wystukałam jego numer. Telefon wyłączony! nie wraca od 6 godzin!! Martwię sie straszliwie... proszę, pomóżcie, co powinnam czynić??!!!

Gość ey pomózcie mii!
* nie wraca od jednego dnia i 6 godzin

Gość ey pomózcie mii!
proszę wypowiedzcie się... każda minuta, jak nie sekunda jest ważna...

Gość chyba nawąchałaś się
majtek przed praniem

Gość ey pomózcie mii!
upupupup!!!