Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfs

mam 30 lat i często śnią mi się koszmary związane z nauką w liceum

Polecane posty

Gość sdfsdfs

że np opuszczam jakieś lekcje albo nie uczę się do sprawdzianu liceum było bardzo wymagające, skończyłem je z wyróżnieniem, ale nienawidziłem każdego dnia tam spędzonego i bardzo się stresowałem lekcjami, sprawdzianami, nauką, opinią u nauczycieli

Ja też czasami mam koszmary.. z tą różnicą,ze ja nigdy się nie uczyłam :P i teraz śni mi się,że mnie do odpowiedzi biorą albo,ze kartkówka jest :classic_cool:

Gość sdfsdfs
nikt nie ma podobnie? jakbym miał dzieci to chyba bym zrobił wszystko zeby nie musiały chodzić do szkoły

Gość meszugene
mnie sie śni matma :o

Gość yffffffffffffffff
cieszcie sie,ja nie musze o tym śnić :O meszugene - jutro dwie matmy :(

Gość meszugene
hehe 🖐️ u nas przez matematyczke skakali z okien auli (IV piętro) 🖐️))

Ja mam identycznie!Sni mi sie czesto moje LO i ze np piszę kartkówę lub odypowiadam przy tablicy.Jak sie budzę z takiego snu to moja pierwsza mysl jest-uf,jak dobrze ze to sen:PCiekawe skad to sie bierze?

Gość sdfsdfs
jakbym miał komuś kto jest w liceum rady udzielić to powiedziałbym żeby próbował się nie przejmować bo i tak ta nauka zarówno w liceum jak i na studiach GOOWNO mi dała, a zniszczyła mi nerwy

Gość Szkoła i uczelnia to są
Kołchozy przez które trzeba przebrnąć dla papierów,a prawdziwa nauka i tak jest w domu, na kursach,ewentualnie na korepetycjach.

Gość jakiś tam pseudonim - Dobra
mnie też się zdarzają takie sny, coś z maturą, że nie zdałam. a mama ponad 30 więc coś musiała ta szkola na naszej podświadomości straszną traumę wyrządzić.

Gość syntax error
:D ja mam 37 i mam tak samo śni mi się, że zapomniałem zeszytu, że nie odrobiłem zadania, że mi uwagę wpisali za skandaliczne zachowanie i tak dalej :D budzę się z uczuciem ulgi :D wręcz się cieszę, że to tylko sen :D

Gość licealistkaakakakaka
hej :( ja własnie się uczę polskiego, matmy, chemii, i historii :( nienawidze liceum... nie wiem po co się tak właściwie uczę :(

Gość tu 30tka
tez tak mam :O

Obiektywnie rzecz biorąc szkoda większości czasu spędzanego w tych instytucjach. Komuś kto ma jakieś swoje zainteresowania naukowe i pomysł na ich realizację,lub przełożenie na karierę, to tylko zabiorą one czas i energięi nerwy A z kogoś kto nie ma prawdziwego zacięcia do nauki i jakichś szerszych zainteresowań,to ani szkoła ani uczelnia naukowca nie zrobią,co najwyżej kujona w stylu wykuj zalicz,zapomnij,ewentualnie ściągnij.

Gość syntax error
o cholera myślałem, że to tylko ja jestem tak naznaczony :D miałem zawsze kłopoty z matematyką, no prawie zawsze i w którejś tam klasie liceum, nie zaliczyłem jakiejś części materiału, bo byłem chory, bo nauczycielka była chora i tak dalej i oczywiście nie umiałem tego ani trochę teraz śni mi się to :D i jestem przerażony, bo myślę, jak ja to zdam, jest koniec roku i muszę to zaliczyć :D w rzeczywistości jakoś mi się upiekło, do dziś nie wiem, czy ktoś się nade mną zlitował, czy przeoczyli jedno i drugie możliwe

Hehe śmiesznie się Was czyta :D mi się śnią takie głupoty bo nigdy się nie uczyłam :D teraz przyszło mi pokutować za to :classic_cool:

A jak pokutujesz.

Gość dsgfdsgdsf
praktycznie wszystkiego co mi do pracy potrzebne nauczyłem się sam w domu, a pracuje jako programista grafiki szkoła zabrała mi najlepsze lata życia i ci debilni nauczyciele jeszcze śmią twierdzić, że dzięki nim coś w życiu osiągnąłem :o teraz śni mi się, że boje się przed odpytywaniem na chemii :o i nic nie pomaga, że mam w duupie chemie, nauczycielkę chemii i całe liceum :o

Gość sdfsdfs
najbardziej boje sie tego snu w którym pisałem klasówke z WF-u

Ja ćwiczyłam dwa razy w jednym półroczu albo całym roku. Nie pamiętam dokładnie :P Miałam 11 jedynek z WF :classic_cool:

Gość rftge
mi się nic nie śni związanego z LO i szkołą pomimo że miałam w szkole duże problemy z ocenami zdarzało się że byłam zagrożona itd specjalnie się nie uczyłam, chyba że już naprawdę musiałam bo miałam np. 1 i 2 :p. Ogólnie zawsze miałam średnią w granicy 3,40 czyli słabo ale nie zależało mi na ocenach zawsze chciałam tylko zdać:) moja koleżanka co miała zawsze dobre oceny i wiecznie się uczyła do dziś ma koszmary związane ze szkoła chociaż liceum skończyła 11 lat temu !!